VW Lupo vs. Porsche 580PS

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
JasteR
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od JasteR »

PROFITUNER píše:
Bóďa píše:
PROFITUNER píše:mate pravdu, vaha je problem Lupo. Teraz Vazi Lupo 1045kg, v danom sprinte malo este aj spolujazdcovu sedacku a original tazske dvere. Pre porovnanie porche ma cca. 1500 kg
scream: Tak teď si vyber hmotnost. :D
Ked si to este raz precitate tak 1 200kg som pisal, ze ma Lupo na starte, to znamena aj s komlet naplnami a 115kg soferikom. Ked si to zratate vychadza to to iste. Viete niekto poradit skromnejsie ubytovanie v Mimone a pripadne aky je tam program? My musime prist uz vo stvrtok vecer, lebo to mame dost daleko.Dakujem za radu

RE: V Ceske Lipe urcite neco sezenete a je to kousek do Mimone ...doufam, ze prijedete po vlastni ose :)

ubytovani-
http://www.i-ubytovani.cz/ubytovani/Mac ... region/736

http://www.mimonskevalky.cz/

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

hoci dnes to lupo v trenčine nenandalo 2 poršakum,ale išlo velice pekne-11,79sek.(už boli aj dobri šoferi,nie len auta) ;)
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

cupra píše:hoci dnes to lupo v trenčine nenandalo 2 poršakum,ale išlo velice pekne-11,79sek.(už boli aj dobri šoferi,nie len auta) ;)
..a uz aspon prijeli na predani s autem ? Nebo jim to zase kleklo ?

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
PROFITUNER
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PROFITUNER »

neviem co myslis pod tym, ze im to zase seklo?mozes vysvetlit tu tak trochu priblblu otazku?
Holz-tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Holz-tdi »

Stačí když napíšeš co odešlo v Lupu v Mimoni.
PROFITUNER
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PROFITUNER »

Holz-tdi píše:Stačí když napíšeš co odešlo v Lupu v Mimoni.
neviem ci ste zaregistrovali, ale Lupo v Mimone odislo po vlastetnej osi a nie na voziku.. To s tym vyhodnotenim bol iba zart, ked ze mame presnu malu plaketu maleho Lupa.
Na tych exibiciach na konci, mi dva krat za sebou nevysiel start, motor pri najväcsom krutaku skapal. Trochu nam prihlo ojnicu na druhom valci. Pri tretom startne som to prehnal s otackami a zacala smykat spojka. Bola to chyba sofera. V piatok sme urobili asi 15 jazd na 100% a vsetko klapalo ako hodinky, no to by si asi tazko niekdo z Vas vsimol. Vcera sme urobili cas 11,7 a cez tyzden sme boli medzi pretekmi v Chorvatsku na dovolenke s rodinami.
V Mimoni sme mali 4. najrychlejsi cas celkovo, ale za to nas asi nikto z Vas nepochvali a neda klobuk dole. Vy asi viete mat iba hlupe poznamky a stale iba do niekoho zabrdat na fore. Tomu vravim nudit sa.
Holz-tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Holz-tdi »

Víš ono je to trochu na pováženou: přijedu do Mimoně, sháním se kde je Lupo a ejhle stojí ve VIP a z kabiny koukají nohy! Asi něco opravují- to byla sobota ráno. V pohodě proběhly sprinty, očekávaně vyhrálo Lupo- všechna čest, boj o další místa byl taky zajímavý. Sobota večer- odjezd domů a ejhle Lupo leží. Odjíždí z VIP v oblaku bílého kouře.
Nezlobte se na mě, ale takhle si to nepředstavuji, abych po každém srazu musel dělat motor. Je vidět, že máte zřejmě neomezené finanční prostředky.
A teď se taky s něčím pochlubím: když jsem ještě vlastnil Polo SDI, tak jsem s ním taky vyhrával sprinty, jezdil jsem s ním závody do kopce, tam jsem taky vyhrával, a to je jiný záhul na motor než sprint na 400m, a mezi závodama jezdil s tím samým autem můj syn každý den do školy. Ani jednou mě z žádnejch závodů neodtáhnuli.
Takhle si já představuji výkonný a spolehlvý auto.
A ještě jednu věc: mimo úpravy počítače jsem všechny úpravy dělal vlastníma rukama. Čao.
mindo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mindo »

Holz-tdi píše:Víš ono je to trochu na pováženou: přijedu do Mimoně, sháním se kde je Lupo a ejhle stojí ve VIP a z kabiny koukají nohy! Asi něco opravují- to byla sobota ráno. V pohodě proběhly sprinty, očekávaně vyhrálo Lupo- všechna čest, boj o další místa byl taky zajímavý. Sobota večer- odjezd domů a ejhle Lupo leží. Odjíždí z VIP v oblaku bílého kouře.
Nezlobte se na mě, ale takhle si to nepředstavuji, abych po každém srazu musel dělat motor. Je vidět, že máte zřejmě neomezené finanční prostředky.
A teď se taky s něčím pochlubím: když jsem ještě vlastnil Polo SDI, tak jsem s ním taky vyhrával sprinty, jezdil jsem s ním závody do kopce, tam jsem taky vyhrával, a to je jiný záhul na motor než sprint na 400m, a mezi závodama jezdil s tím samým autem můj syn každý den do školy. Ani jednou mě z žádnejch závodů neodtáhnuli.
A ještě jednu věc: mimo úpravy počítače jsem všechny úpravy dělal vlastníma rukama. Čao.
Vysvetli prosím ťa čo si mal na mysli tou poslednou vetou. Ďakujem
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

Holz-tdi píše:Víš ono je to trochu na pováženou: přijedu do Mimoně, sháním se kde je Lupo a ejhle stojí ve VIP a z kabiny koukají nohy! Asi něco opravují- to byla sobota ráno. V pohodě proběhly sprinty, očekávaně vyhrálo Lupo- všechna čest, boj o další místa byl taky zajímavý. Sobota večer- odjezd domů a ejhle Lupo leží. Odjíždí z VIP v oblaku bílého kouře.
holtz-tdi nechcem si LUPO niako velmi zastavat,ale skus si porovnat čas aky si dosiahlo polo a lupo,viac ako 2 sekundy!!!to je neskutočny rozdiel!pri časoch 14 resp 12 sek... :?(ved u subar a evolution je to cca 200HP) čiže v tom aute sa musiš stale rypat...aby malo taky čas.a že do školy?to si myslel ako for?ja viem že bolo spolahlive,ale ma o 2 viac ako sek horši čas!LUPO je vyšpykovane na maximum...samozrejme že diely musia niečo vydržat,ale určite nie ako seriovka ;)
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
grim
Přispěvovatel

Příspěvek od grim »

..nechci se do toho nějak moc montovat, ale pochopil jsem to tak, že Holz si všechny tyto věci dělá sám a kolem lupa "poskakuje" trošku víc lidí. musím souhlasit s holzem, že auto by mělo být výkonné a spolehlivé. klobouk dolů (a není v tom ani troška ironie!), že to lupo jede tak jak jede, ale co z toho, když se na tom co chvíli něco vysere. myslim si, že většina lidí tady si nemůže dovolit po každém srazu měnit motor (to je přehnané, tak se hned nechytejte za slovíčka ;) )
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Lupo zajíždí krásné časy, ale je trochu "odjinud". :) Nitro, místo skel plexi, dveře z vyřezanýma výztuhama, v interiéru nic...
Já jezdím s Golfem taky každý den do práce a kam je potřeba, Lupo asi moc na nákupy nebude. :D
Ale nic proti Lupu nemám. Příští rok taky loupnu do auta nitro. (noteeth)
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Holz-tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Holz-tdi »

Myslel jsem to tak, že když vezmu neomezené finanční prostředky a "pár" schopných lidí, tak mě nebudou stačit ani ty poršáky. Uvědomte si že polo vznikalo před 2 roky a jak jistě víte technologie letí ukrutně dopředu. V době vzniku pola nebylo po lupu ani zmínka. A s tou školou to není for, bylo mu přidělené rodinnou radou a skutečně každý školní den jezdil se spolužáky do školy.
A hezky si mi přihrál na smeč: " LUPO je vyšpykovane na maximum...samozrejme že diely musia niečo vydržat,ale určite nie ako seriovka "- není to tedy speciál když používá nesériové díly? Čao.
Stingray
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stingray »

Dobre blbosti vacsina aut co startovala v Mimoni v dizloch by mohla byt aj v specialoch. Je seriové GT20 turbo v starom GOLFE? Je to specialny diel ktory sa do toho auta nikdy nedaval? Je v POLE seriovy intercooler? Je seriova FABIA z laminatu?

Uvedomte si ze na casy pod 12sek potrebujete kua výkon len pre orientaciu v benzine je to viac ako 500koní. Tu ide o to ukazat že dizel nie je to klepkajuce a dymiace auto čo sice malo zerie ale ziadny supersport z neho nebude.
...to be or not to be... - faster
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Trochu mimo- tu GT20 měl Láďa v G1?
A kolik má vlastně Lupo koní na brzdě?
Nějak se mi nechce věřit, že jste to ještě neměřili. :D
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Venca
uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca »

Blbosti jsou co tu rikas ty. Dodnes kazdy u nas chapal, ze se sprintu neucastni "profi" zavodnici, kteri maji zazemi, aby pouzili za statisice specialnich dilu a maji nesrovnatelne moznosti, ale ze se jedna o sprinty nas obycejnych tuneru, kteri uzivame tato vozidla pro beznou denni potrebu. O takove upravy se u nas jedna.
Pouzivate-li nitro je to pro nas naprosto nestandartni uprava pro bezne uzivani, protoze i vy ho muzete pouzit jen na dobu max. 15 sekund, jinak se Vam Lupo vysere. Takze proto to neni pro nas standartni uprava, ale special na 15 sekund, protoze s nim tak nemuzete bezne jezdit. ;)
Jestlize mas na mysli sliky, ktere pouzivame je to jen prilnavejsi pneumatika, ale Vase upravy s nitrem jsou v tomto chapani horsi nez kdyby Vas do cile tahali vysokorychlostnim navijakem ( nemuseli byste menit motor) :D
Neda se ale nic delat, zaridime se....
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“