Cena za práci.

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Ono se podojení může krásně vrátit, hlavně na malém městě. Člověk si prostě pamatuje a dobrá reference je lepší než jakákoliv reklama. Samozřejmě vítězí ti, jako je Bimbo, kolik věcí umíš, tolikrát jsi řemeslníkem. A samozřejmě mít dobré kámoše, kteří pomohou a poradí..Zní to jako velké kliše a mnozí ohrnují nos, ale poctivostí nejdál dojdeš, ale moc nezbohatneš. Jde o žaludek, ten kdo si užívá, jak někoho ojebal je v podstatě ztracen..Není nad to, nebýt nikomu nic dlužen, a když tě lidé rádi vidí. Člověk je tvor společenský a může potřebovat od druhých pomoc. Prachy vše nenahradí...a drahé věci dnešní doby mají krátkou životnost..
nepropadat panice...
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Biimbo píše:Je smutný že koukáš na každého kdo má víc než ty jako na toho koho je třeba oholit. Ale každý se nenechá
Hezky jsi to otočil, ale to je jedno. Stejně to byla jen teorie.

A škoda, že tě prachy tak otročej, měl by sis taky udělat chvíli na to, aby sis je ty a tvoji blízcí užili.

;)
Oct asv 2000, DieselPower
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

neotočil, jen jsem psal jak se ceny pohybují v jiným oboru a když si kluci jako mechanici zaměstnanci vydělají 30 tis čistého za 11 měsíců práce protože 12 měsíc je placená dovolená, tak dělat jako živnostník za to samé jen pro dobrý pocit nemá smysl. Zase dělat jako někdo za 3000 jenom olej, kde z toho má 2000 za 30 minut, to nedělám. A pokud se doma pustím do všeho tak je to hlavně z důvodu, že než si to nechat dojebat za peníze, to lepší udělám sám. Na stavbách jsem byl a když jsem viděl zedníky a pak následně třeba omítkáře, co se řešilo za reklamace, tak díky, ale tohleto ne. Co dokážou udělat truhláři za prasečinu( za dvě ubohý skříně z obyč lamina a stůl pro dítě 120 tis) a ještě ti řeknou tady nám to nevyšlo, stůl je hlubší než skříň tak si ji o 2cm vysuňte od zdi ať lícuje) tak jsem si loni koupil pilu,něco nechám řezat,něco sám a dělám nábytek. A nemusíš mít strach, práce co jde odložit dělám v době kdy je rodina u tchýně, takže 10 dní v kuse od rána do večera jednou za měsíc. Jinak dělám 6 hodin denně ;) 300-400 hodiny bývalo před dětmi, kdy jsme bydleli od sebe 150 km, pak byl čas být v týdnu do 2 do rána v dílně. A od 7 ráno zas. Ale zase nemáme dluhy, kdo to může dneska říct. Moc lidí ne.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Biimbo je to přesně tak jak píšeš. Já dělám sice zaměstnance, odbouchám si svých 8 hod, ale přijedu domů, vysleču montérky a obleču druhé montérky. A poďme na druhou šichtu. Dělám ještě zemědělství, takže odpoledne, soboty, neděle, svátky, dovolenou trávím na poli, ve chlévě, v traktoru... Barák jsem přistavil, na celém jsem udělal fasádu, zateplil, traktor koupil, nějaké stroje a pozemky.... To všechno bez dluhů. A když někoho potkám tak jen slyším jak ti dnešní zemědělci nic nedělají a jen berou dotace. A to že od rána do do noci, svátky, víkendy furt v zápřahu nikdo nevidí.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

Koľko hektárov obrabas?
BMW 330 ix
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Málo. Něco okolo 20ti. Louky, pastviny. K tomu 35ks ovcí a 2ks hovězího.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

Tomas6 píše:Biimbo je to přesně tak jak píšeš. Já dělám sice zaměstnance, odbouchám si svých 8 hod, ale přijedu domů, vysleču montérky a obleču druhé montérky. A poďme na druhou šichtu. Dělám ještě zemědělství, takže odpoledne, soboty, neděle, svátky, dovolenou trávím na poli, ve chlévě, v traktoru... Barák jsem přistavil, na celém jsem udělal fasádu, zateplil, traktor koupil, nějaké stroje a pozemky.... To všechno bez dluhů. A když někoho potkám tak jen slyším jak ti dnešní zemědělci nic nedělají a jen berou dotace. A to že od rána do do noci, svátky, víkendy furt v zápřahu nikdo nevidí.
no vidíš a stojí to za to? Celej život se prcat a pořád něco dělat od rána do veřera. To je taky o hovně..

Stejně umřem a za tohle ti nikdo nepoděkuje
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

U nás se toto dědí z generace na generaci, takže mi to přijde jako normální. A to co mi zůstalo po mém otci, tak moje děcka dostanou plus něco k tomu. Hlavně jim po mně nezůstanou dluhy. Na nějaké užívání, válení po dovolených atd, na to moc nejsme.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

Švagor obraba 60ha a asi 12ks hovadzieho ma, nejaké prasce mal ale už nemá a hydinu, ryby aj rybník ma, 3 traktory a tak ma také menšie bývalé družstvo
BMW 330 ix
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tomas6 píše:Biimbo je to přesně tak jak píšeš. Já dělám sice zaměstnance, odbouchám si svých 8 hod, ale přijedu domů, vysleču montérky a obleču druhé montérky. A poďme na druhou šichtu. Dělám ještě zemědělství, takže odpoledne, soboty, neděle, svátky, dovolenou trávím na poli, ve chlévě, v traktoru... Barák jsem přistavil, na celém jsem udělal fasádu, zateplil, traktor koupil, nějaké stroje a pozemky.... To všechno bez dluhů. A když někoho potkám tak jen slyším jak ti dnešní zemědělci nic nedělají a jen berou dotace. A to že od rána do do noci, svátky, víkendy furt v zápřahu nikdo nevidí.
Ale to má i někdo jiný, bohužel bez dotací..Já to vidím dnes a denně a zemědělce znám, to,že přidělování dotací je svinstvo, je jasné, že to přitahuje velkobarony je také jasné a že ničí systematicky přírodu, ani se nezastydí, je také jasné ..Že jdou ruku v ruce s Babišem a plní jeho bioplynky produkty , který vypěstují právě pomocí jedů, je také jasné..
Napíši ti k čemu jsou určeny ZEMĚDĚLSKÉ DOTACE...
JSOU URČENY K PRODUKCI ZDRAVÝCH POTRAVIN A OCHRANU KLIMATU, VODY A ZVÍŘECÍCH DRUHŮ V PODOBĚ PŘÍMÝCH PLATEB NA HA...
Nejsou všichni stejní, ale zemědělská honorace dneška uznává jen to staré přísloví...PRACHY NESMRDÍ..Když poukáži na to, co způsobují, tak tam perou jedy v noci a prohlašují, že jim ty prachy/ nově opravené statky,. nové traktory a veškeré vybavení, garáže plné nových aut ,atd./ZÁVIDÍM..HOVNO, NEDĚLAL BYCH TO ANI ZA MEGA MĚSIČNĚ, STYDĚL BYCH SE, PROTOŽE VÍM, ŽE BYCH PÁCHAL NENAPRAVITELNÉ ŠKODY... (R)
nepropadat panice...
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Tak tady jsi Jericho těžce mimo mísu...
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Pokud je to jinak, tak děkuji předem..
nepropadat panice...
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

Pozerám pre otca mazdu 2 a poslala mi žena co to auto ma elektronický výpis zo servisu robili len bežné veci a za výmenu oleja 1h si berú 25eur s DPH je v tom výmena oleja, likvidácia odpadu, výmena vzduchového filtra, olejové ho filtra, peľového filtra, keď sa mení len olej a filter účtujú si pol hodinu čiže na to ze to je autorizovaný servis ta cena je úplne v pohode a ceny za filtre a oleje skoro ako na nete.
BMW 330 ix
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

No, tak to je fajn
Já mám opačnou zkušenost, tehdy první prohlídka na Hyundai IX 35 2.0CRdi auto mělo najeto 11tis. tak prý jen olej s filtrem že nic jiného není potřeba,jel jsem tam jen aby běžela záruka
+ jakési polymerické ošetření laku kdy to auto akorát šíleně dopatlali ( bylo černé )
cena lidová : 10 600,- ( Hyundai Velké Meziřičí ) a to je tak 4 roky zpátky
Tak říkám sboheeeeem, už se asi neuvidíme
Kolik by pak stálo když by měnili třeba kotouče + destičky ? 50tis? Jáko já to pochopím u káry za 2 mega ale toto...
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

Tu píšu výmena oleja plus recyklácia, 4.2l, olejový filter, peľový filter, 1h práca, kontrola a doplnenie klimatizácie, vzduchový filter a cena 94eur s DPH., tu menili predné kotuce a dosky a za prácu si brali 25 eur
BMW 330 ix
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“