Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
Huml píše:hezký, jako bych ty budíky nebo aspoň ten na tlak už někde viděl , budíky jsou super, akorát to přepínání toho podsvětlení je naprd, co?
po pravde,ešte som to svietit nevidel,tento tyžden ich chcem oživit...fakt to tak blbej svieti?,nestraš...ale zabudovane vyzeraju super,dobry kamoš mi poflockoval ten držiak aj dopasoval,ako original...diky roman...
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
ne to jsi špatně pochopil, svítí pěkně, akorát to přepínání na jinou barvu je na pikaču, jinak jsem s tím budíkem spokojenej, vcelku mě překvapil přesností
Huml píše:ne to jsi špatně pochopil, svítí pěkně, akorát to přepínání na jinou barvu je na pikaču, jinak jsem s tím budíkem spokojenej, vcelku mě překvapil přesností
tak to si ma potešil.myslel som ze su na nič a tolke penaze stali a 3 mesiace som na ne čakal...
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Tak chlapi, taky jsem si koupil budík na měření tlaku turba, zapojil přepadovou hadičku stejně jako to má Huml, ale mám dva problémy. Za prvé mi to naprd svítí, takže to ve dne není skoro vůbec vidět (zapojil jsem to na otočný vypínač osvětlení palubní desky) a za druhé do dělá dost zvukově bordel a ukazuje to strašně blbě (až 3 bary a přitom tam mám max. 1,6).
od jaké firmy jsi si kupoval ten budík? já jsem koupil tři tlak turba, teplota oleje a dobíjení. a ikdyž jsou od stejné firmy každý svítí jinak a jeden má dokonce dioptrické sklíčko vypadá to hrozně takže nezbude mi nic jiného než to nakopnout a sklíčka si dodat sám. Jinak až budu s fotákem u auta dám to sem díky všem za cenné rady palivovej filtr funguje skvěle(uplný ticho) takže napoprvé a dokonale !!! jednu fotečku mam jak mi bugs.bunny provrtal EGR