Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
Kdo tady dělá repase vstřikovačů TDi-PD , pán to měl v Boschi a tammu řekli že jsou všechny čtyři špatný. Chtěli za to nesmysl, tak se ptám tady.
Chtěl bych je ještě jednou prozkoušet a popř. ultrazvukem pročistit.
Nabídky SZ díky
SCULLY píše:Kdo tady dělá repase vstřikovačů TDi-PD , pán to měl v Boschi a tammu řekli že jsou všechny čtyři špatný. Chtěli za to nesmysl, tak se ptám tady.
Chtěl bych je ještě jednou prozkoušet a popř. ultrazvukem pročistit.
Nabídky SZ díky
Asi je nesmysl je zkoušet znovu pokud už jednou bylo konstatováno, že jsou špatné. Pokud dobře nakoupíš nové tak to bude levnější než repas v Bosch
Já umím vstřiky opravit.U bosche je umí zdiagnostikovat a opravit tuším že za 6000-6500kč \ks.Já za 4500kč\ks.Ale tu na foru se dají sehnat za bezkonkurenční cenu nové.Ale pokud chceš a neseženeš Radim 608557734
Ako poznam ze mam vstreky spatne? Auto jazdi tak ako ma, len na volnobeh pri pracovnej teplote motora mi kolisu otacky z 930 na 900 a pri zapati klimi na 900 a motor zacne vybrovat a tym padom je aj malo otacok pri rozbiehani cez spojku. Merals om cez Vag kanal 18 a kanal 13 tak sem prihodim aj hodnoty. A chcem sa este opytat ci mi pomozu nastavit tie vstreky, skusil by som to spravit sam.
A jak seridit a jak nastavit? Chcem skusit ich nastavit podla toho postupu ako sa tu uvadza mam 74 kw TDI, tak skusim to povolit dotiahnut a vratit o 225 stupnov. Je este ina moznost ako to nastavit?