dobry den muzete mi taky poslat ten ini.soubor do kpoweru dekuji moc Djvlada@centrum.cz a jen tak pro zacatek mam kabel chvily ato logovani se dela jak z ridici jednotky motoru a tam dam co dal muzete mi poradit
Ahojte profici. No ja by som sa ale chcel opýtat uplne na niečo ine ja by som chcel prisposobovat nejake hodnoty v motore cez Vag - com ale neviem ako sa mám k tomu dostat a neviem co ktore kanaly znamenaju a ako sa mám k nim dostat. Ked dám motor potom prisposobeni a potom + alebo - tak mi funguje iba jeden kanal a v ostatných píše ze chyba Tak neviem co s tym mám urobiť a za dalsie aký je rozdiel medzi dieselpowerlogview a kpower? peter.martis@centrum.sk . Dakujem moc za rady a pomoc
Ahojte
skúšal už niekto odmerať nejaký benziňák? Niekde na predošlích stránkach som sa dočítal že treba nalogovať kanály 14-11. Urobil som to no nechce mi to naimportovať. Skutočne pri benzíne je potrebné tieto kanály logovať?
m6692 píše:Ahojte
skúšal už niekto odmerať nejaký benziňák? Niekde na predošlích stránkach som sa dočítal že treba nalogovať kanály 14-11. Urobil som to no nechce mi to naimportovať. Skutočne pri benzíne je potrebné tieto kanály logovať?
to by mě taky zajímalo, jaký kanály??
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW