Souboj ohledně kvality turbodmychadel - Andre vs Forest

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Batistuta
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Batistuta »

Můžu případně zapůjčit vzduchovky,kdyby jste se chtěli střílet nebo tak něco :D .
FABIA 1,6tdi - soft dieselpower
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Smradlavá žížala píše:Celý je to pravda. Andre se udržel a nebyl sprostej. Já ne, ale co.. :) celé téma se totiž mělo jmenovat jinak, něco jako "jak si Forest podřízl větev" a přesunul bych to diskuse mimo mísu, ale kdo to mohl na začátku vědět... Abych pravdu řekl, tak vlastně nemám co bych dál přispěl a nadávat si tady s Forestem nepotřebuju. Co bylo třeba zveřejnit je venku.
No já dnes toto téma v rubrice mimo mísu fakt hledal, to už tam mělo být od začátku, bylo mi jasné, kam se to zvrhne, když se tahá špína, tak to jinak dopadnout nemůže.
Jediné co k tomu mohu ještě napsat, nikdo není 100%, nikdo!
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Smradlavá žížala
Přispěvovatel

Příspěvek od Smradlavá žížala »

To je přece jasný, ale jsou lidi-zákeřňáci. Ty mají do 100% hodně daleko, asi tak 99 :) Jsem zvědavej na tu odvetu co se chystá MUHAHA
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

Diskuze asi jen pro Turbo-profíky co ? :-D
normalne nectu prispevky co jsou delsi nez par radku, ale tohle jsem si precetl uplne cele a neverim svym ocim. To ze se v tehle prohnile zemi lze, krade a vyjebava se slusnejma a poctivejma lidma, na to si asi vetsina znas bohuzel zvykla, ale ze si clenove fora plivou do obliceje, to uz je vazne hodne. Foreste ja te vazne nechapu, osobne proti tobe nic nemam, ale o co ti vlastne jde ? zlikvidovat konkurenci a vybudovat svuj vlastni monopol ? Nikdo tady neni svatej a kazdej dela chyby, o to vic, kdyz veci nemas zcela pod kontrolou, diky nevybavenosti dilny, to se prece muze stat, ale to co ty delas, tomu vazne nerozumim. Jsi jak dite ktery kope kolem sebe, protoze mu mama vzala hracku. Pravda je vzdycky nekde na puli cesty a misto toho aby si tady vsem zavrel usta tim, ze postavis svoji raketu, svyma rukama a bez kecu, tak radsi budes na vsechny plivat a rikat, ze to delaj spatne. A posledni vec pane, ja pomluvam neverim, ale jestli si do ust beres uz i Risu a jeho rodinu, tak jsi blazen. Btw ja znam Vendy hodne dlouho, uz od zakladni skoly a muzu te ujistit, ze je to moc hodna a pracovita divka. Mozna to chce nejdrive premyslet a predevsim si pamatovat, co clovek muze rict nahlas a co by si mel nechat pro sebe.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
MIKI ®
Přispěvovatel

Příspěvek od MIKI ® »

The end? (rofl)
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

já se k tomuto chování "člena" forest také vyjádřím
osobně ho neznám ale podle této diskuze sem pochopil přesně jeho
povahu , každej dělá všechno špatně jenom on je ředitel zeměkoule
kterej ví všechno nejlíp , to stejné jako muj bejvalej spolupracovník
"idiot Lysák" když sem dělal ůpravy na fiatu tak mě do toho kecal , když sem chlapům v práci popisoval co tam ladim tak on šel okolo a prohlásil větu
že regulaci maj jen turba co maj řidicí jednotku , když sem si dal budík na tlak turba , tak říkal že takhle se to teda neměří , a na otázku jak se to teda měří mi řekl že takhle rozhodně ne ! zkrátka super chytrej kokot co si hrál na hrdinu , forest je ůplně to stejné !! doufám že s tímto člověkem nikdy nic řešit nebudu

co se týká andrého , tak každej nějak začal a věci co se dělaj v kooperaci
se občas neuhlídaj (každej nějak začal ) a když mu volám že si nevim rady tak mi vždy poradí , ikdyž z toho nic nemá a svědomitě můžu říct že
od andrého se bral osobně jedno turbo a známí od něj brali další 2 , vždy ochotné jednaní a vždy proběhlo všechno přesně podle dohody
další turba budu brát taky od něj !!!
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

:) RUN! Forest Run! :) nebo jak to bylo ve forest gumpovy když po něm hazeli ty kameny
VW T5 GP 103 KW long
Thopr
Aktivista

Příspěvek od Thopr »

Mám k tomu jen jedno..

Nebýt Andrého, tak 90% ladičů by byla v prdeli, pač by jsme neměli turba...

Nebýt Foresta, tak by 90%-99% uživatelů tohoto fora měla klid...
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... :tyc:
dist01
Aktivista

Příspěvek od dist01 »

jinak opravdu garrett nedodává nahradni veci na VNT turba jinak dokonce mají specialturbo od garrettu zakazane repasovat VNT turba maji zaukol prodavat nové jinak jim dodavají dily taky Polaci
BMW 330i
MAZDA RX8 ex
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

nema niekto nahodou novu saciu vrtulku na VA? popripade aj obal sacej casti, diky :)
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Thopr píše:Mám k tomu jen jedno..

Nebýt Andrého, tak 90% ladičů by byla v prdeli, pač by jsme neměli turba...

Nebýt Foresta, tak by 90%-99% uživatelů tohoto fora měla klid...
:D
KTM 250 SX-F
Smradlavá žížala
Přispěvovatel

Andre píše:Možná ještě není všemu konec, Forest aktuálně obvolává a verbuje lidi do protiútoku, takže se možná ještě pobavíme... :)
Tak já čekám na ten protiútok a furt nic :) Buď nesehnal žádnýho spojence nebo došel kredit.......
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Smradlavá žížala píše:
Andre píše:Možná ještě není všemu konec, Forest aktuálně obvolává a verbuje lidi do protiútoku, takže se možná ještě pobavíme... :)
Tak já čekám na ten protiútok a furt nic :) Buď nesehnal žádnýho spojence nebo došel kredit.......
Bude KILL BILL :D
KTM 250 SX-F
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Smradlavá žížala píše:
... a nebo jsem zjistil, ze mi to za to nestoji. Jedina prokazatelna fakta jsem dodal ja. Clena s nickem Smradlava zizala snad ani nelze vrat vazne. Ostatne to, co prohlasoval je tak absurdni, ze by tomu nemohl zadny rozumnym zpusobem uvazujici clovek uverit. Jeho schopnost vsechno zle spojovat se moji osobou je az detinske, a zjevne mu neni nic svate.

To, ze se tim nehodlam zabyvat neznamena, ze bych priznaval nejakou vinu, ale fakt, ze se tim nehodlam zabyvat - ztracet cas. Lide, kteri me znaji me znaji a vedi. Abych byl schopen presvedcit ostatni, musel bych se snizit ke stejnemu pristupu, jaky tu predvedl vyse jmenovany clen.

Mrzi me, ze tomu nekteri uverili, ale proti tomu se branit proste neda.

To, ze se k tomu nevyjadrili lidi, kteri by k tomu meli co rict vychazi z faktu, ze se treba nechteji "uspinit" a ja jim to nemohu zazlivat.

Co se one "rakety" tyce, tak kdo vi, ten vi, ostatni vedet nemuseji, protoze ja jsem to na sprinty nestavel (vaha 1490kg u predokolky je znacne velky hadicup). Az budu stavet neco na sprinty, pujdu cestou Lubose. Do te doby mi jde jen jde o vyrazne zlepseni jizdnich vlastnosti meho osobniho automobilu pouzivaneho pro denni potrebu.
Onen projekt byl s uspokojujicimi (a pro nektere ze zucastnenych mile prekvapujicimi) mezivysledky prozatim ukoncen a az dojde k jeho definitivnimu ukonceni, zajiste se o tom dozvi i siroka verejnost ... ale o to se ja starat nehodlam.

Co se odvety tyce, netusim, o cem je rec (zjevne dalsi vytvor Andreho fantazie), ikdyz musim uznat, ze do jiste miry lze odvetu ocekavat ve forme kvalitnich hybridu za prijatelne ceny z dilny firmy Turbopower. Soude dle ohlasu, nekterym lidem muze byt lhostejne to, co se tu pise, nicmene fakta si radeji a radi overi a tak mohu toto tema zhodnotit jako prinosne. Pro ty, kterym stale visi v ocich pomyslna otazka "Proc to delal a co z toho mel?" je snad toto otazkou. Ti, kteri si mysleli, ze mi slo o nejaky monopol nebo tak, tak byli naivni a zjevne si neuvedomovali, ze v podminkach trzni ekonomiky je statusu "monopol" bez vladnich zasahu velice tezke dosahnout a konkurence je jen zdravym podnetem ke zkvalitneni poskytovanych sluzeb a statku - ku plne spokojenosti spotrebitelu ... a tim je kdo? Z valne vetsiny vy, takze si laskave preberte o co tu slo a jake to mohlo mit dopady, mozna vas to donuti prehodnotit svoje stanovisko.

Myslim si, ze moje odpoved je dostatecne vycerpavajici a nyni psana bez zbytecnych emoci (ktere mely mozna spatny dopad na moje predchozi prispevky), tudiz se k tomu nebudu dale vyjadrovat.

S pranim prijemneho proziti Vanocnich svatku, stesti, zdravi a uspechu v roce 2010 ... vas, ale predevsim svuj, Forest
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Smradlavá žížala
Přispěvovatel

Ty voe von nedá pokoj..... Jediný fakta? Nevidíš si do huby. Prostě pomlouváš svoje kamarády (Ríšu, Luboše, Anrého....) jen aby jsi se někomu zalíbil (mě)-to jsem nepochopil dodnes. Na to jsem ti neskočil, taková talpa nejsem a to tě sere. Nemá auto na sprinty....hmmm, zase lež a nebo jsi lhal mě. Nejspíš se ti to nevydařilo tak jak jsis plánoval, tak couváš, aby jsi nebyl za velkou hubu, jenže velká huba už jsi, Foreste. A to že šťouráš do věcí do kterých ti nic neni......to už všichni poznali ;) Hezké Vánoce kreténe blbá :P Nejspíš je strávíš sám, co?
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“