Bionafta (směsná nafta) a motory PD

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
Už mně s Ro bolí hlava
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

emise

Příspěvek od Už mně s Ro bolí hlava »

emise jsou totalně čiste ..nekouří a hlavně vyfukove plyny nejsou mastne ..emise se měřili pri studenem a teplem motoru na 2 STK nezávisle na sobě.nebudu to tu dál rozepisovat ..jsou tu totiž lidi kteří se řidi tabulkama ale ne realitou!!!
slovacek.milos
Aktivista

Re: emise

Příspěvek od slovacek.milos »

Už mně s Ro bolí hlava píše:emise jsou totalně čiste ..nekouří a hlavně vyfukove plyny nejsou mastne ..emise se měřili pri studenem a teplem motoru na 2 STK nezávisle na sobě.nebudu to tu dál rozepisovat ..jsou tu totiž lidi kteří se řidi tabulkama ale ne realitou!!!

jako když sem hodíš ofocený lístek toho měření tak to snad od reality nebude daleko nebo jo :? miloš
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

Z STK muze byt i nejaky verohodny protokol o mereni emisi z vznetoveho motoru? (noteeth)
Jak bylo psano, na STK sleduji jen kourivost a kourivost nema velkou vypovedni hodnotu o slozeni emisi (noteeth) (noteeth)
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

Už mně s Ro bolí hlava píše:emise jsou totalně čiste ..nekouří a hlavně vyfukove plyny nejsou mastne ..emise se měřili pri studenem a teplem motoru na 2 STK nezávisle na sobě.nebudu to tu dál rozepisovat ..jsou tu totiž lidi kteří se řidi tabulkama ale ne realitou!!!
Takovym blabolum se neda bez podlozenych faktu vubec verit , hod protokol z emisi STK, nebo jine emisni analyzy (noteeth) (noteeth)
Už mně s Ro bolí hlava
Přispěvovatel

protokol

hodím oba na plac spíš 4
slovacek.milos
Aktivista

Re: protokol

Už mně s Ro bolí hlava píše:hodím oba na plac spíš 4

přidej mi tam ještě tu statisku jak se v čr zadře nejvíc trysek u CR vstřikování díky miloš ;)
slovacek.milos
Aktivista

můj názor je takový

když z motoru při provozu na RO nejdou žádné emise výfukových pynů, tak k tomu by se měli vyjádřit odbornící z podniku PAL Kroměříž na to jsme všichni krátcí tomu zde bude asi těžko někdo rozumět ;) miloš
mito85
Přispěvovatel

Příspěvek od mito85 »

viete čo by mna skôr zaujímalo: že aká je viskozita nafty a oleja pri 90 stupňoch? lebo to vie každý že studený olje je hustý jak. ... ale ako sa líši ohriaty od nafty? 8)
slovacek.milos
Aktivista

mito85 píše:viete čo by mna skôr zaujímalo: že aká je viskozita nafty a oleja pri 90 stupňoch? lebo to vie každý že studený olje je hustý jak. ... ale ako sa líši ohriaty od nafty? 8)
se mrkni na radluka na stránce č.4 tam dává tabulku srovnání miloš
Kuba
Přispěvovatel

Příspěvek od Kuba »

Eimise se měřily při studeném a teplém motoru ? Pisatel je vtipálek jak vidim. Jelikož se u dieselů kouřivost měří předepsanym postupem roztočením neatíženého motoru z volnoběžných na přebehové otáčky, provádí se měření jen pokud je teplota motorového oleje 80 st.C nebo více .............. měření při studenym motoru není v souladu s předepsanym standardem = pisatel kecá a pokud nekecá, oddělá si takhle motor a je vidět jak tomu rozumí (noteeth) (noteeth)
VW BORA 1,9 TDI PD, 96 kW
Už mně s Ro bolí hlava
Přispěvovatel

jjj

Troubo nedělám technickou poprve a hlavně emise ,,studeny motor jsme skoušely hlavne s jednoho duvodu...vznícení řepky a prohořeni čti pořádně Kretene,,, (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

Re: jjj

Už mně s Ro bolí hlava píše:Troubo nedělám technickou poprve a hlavně emise ,,studeny motor jsme skoušely hlavne s jednoho duvodu...vznícení řepky a prohořeni čti pořádně Kretene,,, (LOL)
nemusíš nikomu nadávat jen jsme zde chtěli vidět ty protokoly z měření emisí a já tu statistiku jak v čr odchází nejvíc vstřikování CR,

meleš pořád pohádku a ta má taky nějaká pravidla

pokud chceš někomu tvrdit že výfukové plyny při provozu diesel motoru na RO nemají žádné emise tak to zkus u PAL Kroměříž

Psychyatrie
A
L
éčebna

tam mají pro takové tvrzení úplné pochopení tady se budeš pořád jen hádat a všem nadávat, nikam to nepovede, navštiv lékaře a tak začni, tvé logo tomu odpovídá bolí tě hlava v PAL Kroměříž jsou na hlavy odbornící
MUDr.Petr Možný ti bude ochotně naslouchat http://www.plkm.cz/ na pokoji se budete oslovovat debile, kreténe, imbecile, podle diagnozy, úplně v pohodě

;) miloš
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 11 dub 2010, 10:17, celkem upraveno 3 x.
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

Už mě z něho bolí hlava :-)
To se proste neda :D Musim se smat :-)) Misto podkladu, argumentu, faktu, nesmysly a vymluvy :-)
Mereni emisi jasne prokazuji, ze RO zejmena u starsich motoru nema moc priznive emise :-)
Nechapu, proc tady operuje s merenim na STK, kdyz pak napise ze technickou nedela. A merit emise na studenem motoru k vuli vzniceni RO, no nesmysl nad nesmysl.
JanDiesel
Přispěvovatel

Re: protokol

Příspěvek od JanDiesel »

Už mně s Ro bolí hlava píše:hodím oba na plac spíš 4
uz si to sem niekde dal?Co sa tyka tych emisii, mozes presnejsie napisat, ktore hodnoty boli lepsie od nafty?Standardne merana dymivost je na RO vyssia, zaujima ma to zlozenie emisii, ktore sa normalne nemeria.
AGR 66kW seria
mito85
Přispěvovatel

Příspěvek od mito85 »

slovacek.milos píše:
mito85 píše:viete čo by mna skôr zaujímalo: že aká je viskozita nafty a oleja pri 90 stupňoch? lebo to vie každý že studený olje je hustý jak. ... ale ako sa líši ohriaty od nafty? 8)
se mrkni na radluka na stránce č.4 tam dává tabulku srovnání miloš
ok ale tam je tabulka pri 20 a 40 stupňoch:D mňa by skôr zaujímala pri 90,čo je bežná prevádzková teplota:DD
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“