Zástavba TDI do G2 a pod.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- ceti
- Přispěvovatel
SRAZIT..jako nasilim?... ja uz to zkousel z toho tahat po sundani ty zavlacky, ale drzej, mrchy. Cilize nejak do sveraku a z obou stran 2-ma kladivama najednou do toho pak zvrchu jebnout nebo tak nejak ?
UKRADENO 1.7.2015 Pha-Lipence: Muj cernej Golf 2 GTD X1 Kamei.. Stoppt Tierversuche=nehmt Golffahrer !
JJ srazit jako násilím, stačí ti jedno kladivo a třeba majzlík(tupej) uplně nejlepší je (to používám já na vyrážení, srážení čehokoliv) mosazná tyč asi 30cm dlouhá. Dáš si to do svěráku (tu poloosu) a bouchneš na ten kloub ze vnitř na to "osazení" na kterym je ten kloub takhle ten kloub ani nepoškodíš a když ti je jedno že třeba to nevydrží tak řachneš prostě na ten kloub kde chceš a srazíš hoceti píše:SRAZIT..jako nasilim?... ja uz to zkousel z toho tahat po sundani ty zavlacky, ale drzej, mrchy. Cilize nejak do sveraku a z obou stran 2-ma kladivama najednou do toho pak zvrchu jebnout nebo tak nejak ?

NON-STOP ODTAHOVÁ SLUŽBA OS. AUTOMOBILŮ 607 99 88 77
Nafta už dávno nepatří do kamen!!!!!
Nafta už dávno nepatří do kamen!!!!!
- ceti
- Přispěvovatel
No prave ze jde o to sundat tu 100 mm koncovku z tech delsich (Golf 3) a znovu ji narazit na ty puvodni kratsi (Golf 2 GTD), to by snad melo nakonec vyjit co se tyce dylky.. Ty puvodni Golf 3 poloosy nejdou, ponevadz jsou o 2 cm delsi tak je tam nenacpu, ledaze bych vymenil komplet celej podvozek se vsim vsudy.
UKRADENO 1.7.2015 Pha-Lipence: Muj cernej Golf 2 GTD X1 Kamei.. Stoppt Tierversuche=nehmt Golffahrer !
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Jestli si to zprávně pamatuju tak poloosy GII 100/90 jsou stejně dlouhé, venkovní klouby jdou zaměnit bez problémů a liší se to délkou tisícihranu na uchycení vnitřních kloubů.Fantik píše:Na G II jsou taky origo poloosy co mají vnitřní kloub o průměru 100mm, mám jen za to že samotná poloosa (bez kloubů) na které jsou orig 90mm klouby je jinak dlouhá než ta s orig 100mm klouby.
Jestli se pletu tak mě opravte je to už dlouho co jsem to řešil.
Bugs má pravdu jedině 4q/5q jsou snad jiný na dýlku,jinak na normální 5q dáš klouby a je klid 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- ceti
- Přispěvovatel
OK super.. "4Q" a "5Q" je nejaky ofic. oznaceni tech poloos ? Kdyz jsem vlez na vrakac, tak tam meli asi 100 nepopsanejch vymontovanejch poloos s tim, ze si mam vybrat. Kdyz sem si nevedel rady, rek sem, ze chci Golf 2 GTI - tech tam prej musi bejt 3 prd.. a nejaky me tam vyhrabal. Nezbejvalo me, nez se spolehnout na to, ze jsou to opravdu ony. Bohuzel az po cca pul roce jsem zjistil, ze me je dal z Golfa 3 (100mm, ale o 2 cm delsi), cilize jsem se pekne navztekal. Ale jestli je to opravdu v poho ty koncovky jen prehodit a nechat tam ty puvodni (G2 GTD) poloosy tak jeste jednou D, vztekal sem se teda zbytecne (Radsi to zaklepu).Ladas píše:Bugs má pravdu jedině 4q/5q jsou snad jiný na dýlku,jinak na normální 5q dáš klouby a je klid
- ceti
- Přispěvovatel
Jasne, stojim si na vedeni.. Ale ma to co delat s dylkama poloos ? Kdyz sem vyndaval 1.6D 4-kv motor a daval tam 1.6 TD i s 5-Q prevodovkou, poloosy sem nechal, ty sou uplne stejny. U G3 jsem 4-kvalt jeste nevidel.
chuť možná čas vůbec ne a kolik na to máš rozpočet a co budeš dělat Ty sám?jo a jak to hoří?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Z jednoho vinutí statoru alternátoru nebo vývod W na alternátoru a musíš mít naftový otáčkoměr na benzína to neplatíRCRIK píše:kluci prosimvas jak vytahnout ten vyvod z altiku na otackomer diky moc hledam hledam nemuzu najit.

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower