Takle to vypadalo na omege.. to už je 2260 a je lehce vytočená.. 2052V to měla kousek blíž k motoru.Jde tam pod turbem vidět v držáku taková díra...tím to vedlo,když tam byla 2052
Tady je ten držák http://www.club-opel.com/graphics/msgbo ... m_1419.jpg
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
tyjo, to máš úplně jinej držák, co bych za něj dal.. ten na 36 je takovej.. problém je, že je plnej a přesně uprostřed turba..udržel by ty rázy od motoru kdybych tam vyvrtal zkrz tu díru?... škoda že to má mev v lakovně, zajímalo by mě jak to má on, teda foto..
Vojto, neměl bys levnější si tu rozdvojku udělat z trubky o požadovaném průměru a spojit to převlečenou hadicí?
Bohužel prodáno.. BMW E36 325 tds Touring, K&N konus, větší IC, EGR off, průchozí výfuk, chip od BMWpower a GT2052V .. a asi jedinný kus v ČR..
Ale snad brzo bude jiný kousek..
Bohužel prodáno.. BMW E36 325 tds Touring, K&N konus, větší IC, EGR off, průchozí výfuk, chip od BMWpower a GT2052V .. a asi jedinný kus v ČR..
Tak sem půl dne měl turbo na ponku a ve sklonu jak je namontovaný na svodech a prostě se tam toho moc vymyslet nedá.. možná něco mam, bude tam aspoň trochu samospád, ale rozhodně ne jako třebas u tebe... no, snad to bude stačit.
Zajímalo by mě jestli to turbo na e36 už někdo má..
tak sem včera celej den, málem bez oběda dělal novej držák motoru a novej odvod oleje a je to skoro pořád stejný.. vidím to na turbo, jelikož se mi už zdá, že se na něm udělala axiální vůle a radiální je taky větší.. mi řekněte, že dneska opravdu neexistuje dobře odvedená práce z dobrých a kvalitních materiálů... to je šílený.. ted´sem zvědavej jak se s nima budu hádat.. to už bylo jednou na reklamaci.. mam dotaz, mam právo po nich požadovat bud´peníze nebo můžu chtít abych byl u toho jak to odzkouší a popřípadě opraví?? ..nejspíš je to od začátku turbo..
chce se mi z toho
pesa84 píše:tak sem včera celej den, málem bez oběda dělal novej držák motoru a novej odvod oleje a je to skoro pořád stejný.. vidím to na turbo, jelikož se mi už zdá, že se na něm udělala axiální vůle a radiální je taky větší.. mi řekněte, že dneska opravdu neexistuje dobře odvedená práce z dobrých a kvalitních materiálů... to je šílený.. ted´sem zvědavej jak se s nima budu hádat.. to už bylo jednou na reklamaci.. mam dotaz, mam právo po nich požadovat bud´peníze nebo můžu chtít abych byl u toho jak to odzkouší a popřípadě opraví?? ..nejspíš je to od začátku turbo..
chce se mi z toho
Být Tě tam určitě nenechají... bude tam totiž zákaz vstupu nepovolaným osobám. A taky jsem někde četl,že Garet nevyrábý nebo neprodává díly..jen celá turba a tak díly které se používají na repas turb jsou NO NAME a pak už jen záeží na firmě kolik z takovýho turba chce vyvařit.Jasně,že když dá někdo kvalitní díly a chce držet krok s konkurencí,tak na turbu bude mít menší zisk,než firma co tam dá vrtulky z bláta.
Ale co je na tom pravdy nevím..
GAME OVER
třebas co jsem byl v holicích a nechal si tam repasovat jiný turbo, tak tam mě pustili.. viděl sem to pěkně roztočený a taky slyšel... a ani kapička.. měl sem to dát tam, tam sem byl spokojenej.. no, příště.. zejtra když to výjde tak se tam s tím otočím a uvidím..
dobry den moc se mlouvam ze vam tady to toho takhle skacu....
mam e39 tds a taky resim upravy ohledne turba jsem uz vse vycetl a udelal bych to podobne ale nejak mi nemuzu najit ten kuzelovy sroubek na stelovani bohatosti nafty muzu tedy poprosit nekoho o radu ??? popr, foto nebo neco abych i ja pochopil kde to je diky moc proste to nemuzu najit :/
bmw e39 525 tds kat and egr off big IC vyfuk trubka turbo K26 manualni rotacka 12mm made in oldaf
kully dully píše:dobry den moc se mlouvam ze vam tady to toho takhle skacu....
mam e39 tds a taky resim upravy ohledne turba jsem uz vse vycetl a udelal bych to podobne ale nejak mi nemuzu najit ten kuzelovy sroubek na stelovani bohatosti nafty muzu tedy poprosit nekoho o radu ??? popr, foto nebo neco abych i ja pochopil kde to je diky moc proste to nemuzu najit :/
Pokud máš origo TDS,tak tam máš elektronické čerpadlo a tam žádný šroub bohatosti není.
GAME OVER
no to mam tak jsem v .... diky moc a je slozity prekopat na to mechanicky a v cem je rozdil ? je odeslo cepradlo nedavno daval jsem jiny ale z bouracky tak ze asi stejne udela pa pa
bmw e39 525 tds kat and egr off big IC vyfuk trubka turbo K26 manualni rotacka 12mm made in oldaf
jinak jeste bych mel otazku ... kdyz predelam motor na to vetsi turbo a bse k tomu kolik dostanu cca vykonu a kolil se stim cca najezdi kdyz je auto pouzivano v provozu ? ...... me strasi furt nekdo ze ten motor vic jak tech 150 ps nevyrdrzi tam abych zas neschanel novy motor jinak mam nalitano 240 000 km a nevim jak usoudit kolik to ma opravdu jinak kdyz jsem menil spojku tak ta co tam byla bylo total spalena a byl to luk a auto jede celku dobre o proti ostatnim tds co tu v okoli maj ... diky moc ...
A už tam máš nějaké úpravy? Máš seřízený předvstřik, když jsi měnil čerpadlo? Co od toho očekáváš? Já jsem s vykuchaným katem, chipem, větším IC, sportovní vložkou, vším po repasu a seřízení jak to má být a přidáním tlaku na origo turbu, byl dost překvapenej jak krásně to jede.. a těch 170kobyl tam bylo určo.. ve 150km/h to krásně zatahovalo do sedačky.. teď tam montuju turbo gt2052v a auto už skoro 3měsíce stají..
aa, sorry, nevšim sem si podpisu.. máš upravenou ŘJ?