Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak kup tu moju a mas po problemoch. Je to rotacka co tak po nej tuzis a ma aj dost papagajov, len zo spotreby sa musis vyliecit sam. Ale ked to uz chces tak silou mocou pocut tak ano, ma 200k a priemernu spotrebu 4L/100km. Uz si spokojny?Ferret píše:ale niesom vadnýja len všetko musím mať tip-top.... jednoducho chcem mať istotu, že kúpim správne auto.....
tak tam drbni plyn a jazdi...Ferret píše:Do prcic neni mi 18vodicak mam dekadu a jazdim denne.,.... Co sa tyka vlastnych aut tak mal som o1 1.8 a fabku 1.4 mpi.....ale denne jazdim uz 5 rokov na ASX 1.6 mivec a da sa spravit spotrwba na 4.5-5l...... ......
PD potrebuje kvalitnú naftu a záleží od koho to auto kupuješ. Kámoš má PD a cca 430tisíc km bez problémov, no on mení naftový filter s každou výmenou oleja, čo už je asi trošku prehnané, ale budiš.Ferret píše:Hej no... Ako fakt ja si necham poradit.....len nechapem preco na celom nete kazdy len nadava na PD ze su kazive, drahe nahradne diely a velka spotreba.......... Fakt ste prvy ludia co chvalia PD...... Neberte ma v zlom ale nechcem urobit hlupost. Preto som sa prisiel sem poradit a ano kazdy mi odporuca PD.....takze si to necham v hlave prelezat ...... Aj ked tak nevyzeram ale som vam naozaj za rady vdacny
to sa pletieš .. žiadne pobavenie, len fakt informácie,TDI tech píše:Aj tak nic nekupi, je to diskusia pre jeho pobavenie.
bude problem si piiis...dobre vozy sa nepredavaju len tak.Ferret píše:to sa pletieš .. žiadne pobavenie, len fakt informácie,TDI tech píše:Aj tak nic nekupi, je to diskusia pre jeho pobavenie.
kúpim samozrejme, inak by som tento topic nezakladal.....
bude problém zohnať dobré 110kw.... auto s takým výkonom si človek nekúpi aby na ňom jazdil 40km/h...... takže bude dosť vylagrované.....
bude to ťažké, ale neponáhľam až tak strašne, mesiac to počká, len nech nekúpim zase rozkvitnutú šunku........