Emise 2016

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

fotek je 6 to je pohoda
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
turbo kamna power
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od turbo kamna power »

já bych se toho nebál, pořád jsme v česku, kde se dá vše obejít :) jediný, co je trochu horší, že policie bude mít pravomoc odebírat TP. Dokud to bude za korozi, sjetý gumy, rozbitý skla atd., tak pohoda, ale aby se to nezvrhlo :)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Gardner
Přispěvovatel

Příspěvek od Gardner »

No prave tam muze byt problem, pokud te cetnici odstavej tak v dnesni digitalni dobe, maji okamzite veskere info co jim databaze da, servis o tobe napise ze (mas chip), STK prida foto motoroveho prostoru, takze napriklad hned uvidej ze na STK jsi nemel konus filtr a ted ho mas a v tu ranu vozidlo muze nesplnovat nejakej predpis a dale maji info ze vozidlo je 'chipnute' tak jis hned potencialne 'problemovej typek aka pirat' tak ti hned zlustrujou vse co se da.

Tedy za filtr ti technicak neseberou, ale ten zpusob, tak budes okamzite na blackliste.
A3 ASV 178kW GTD1752VRK
❤ CR 250 2001 43kW
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

Ten Ťok je ale opravdu magor, asi si řeší mindrák za jeho aféru ve Skansce. Na místo, aby se snažil prosazovat celoevropskou databázi s důkladnou evidencí aut vč. nájezdu km, tak vymýšlí jak vydrbat s upravenými auty...

Na druhou stranu, některým blbům to opravdu kouří jak lokomotiva. Dnes jsem se bavil s jedním technikem, s vykuchyným DPF na nové STK opravdu NELZE projít... Aby jsme příští rok neviděli v sekci koupím "Sháním červené STK nálepky. Zn. Platné" :roll:
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Tak policajtovy slušně oznámíš, že chceš sepsat takovej ten papír, nechci ho tady veřejně psát a ono ho to hnedka přejde. Když jednáš slušně... ;)
kiklop32
Přispěvovatel

Příspěvek od kiklop32 »

V tomto jsem trochu dutej, tak mě nekamenujte :)

Je Readiness čitelné i z AGR, které není OBD II?

The Readiness Code is a set of 8 bits, each of which corresponds to one monitored emissions "system" in an OBD-II car
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Není :)
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Dnes jsem se bavil s jedním technikem, s vykuchyným DPF na nové STK opravdu NELZE projít...
Však, to je také v pořádku.Dobře jim tak.
kiklop32
Přispěvovatel

Příspěvek od kiklop32 »

Tomas.cz píše:Není :)
Super, díky, takže je mužu mít relativně v pí..., EGR off tedy nepoznají, no trubka, ale tak no :)
Kat off na emisích na tomdle stejně nepoznaj že?
Pelep
Přispěvovatel

Příspěvek od Pelep »

Mám teda radši s BMW 318 tds katalyzator off, egr off, chip, motor dost vyběhanej, když tomu naložim tak hulí fakt hodně... a kdyby to píchli na diagnostiku tak jim shoří, páč na tom je všechno špatně jít radši na emise ještě do konce roku teda?? Dělal jsem je na jaře a udělal jsem je protože nedokázali udržet motor nějakejch těch pár vteřin v určitých přeběhových otáčkách, vždycky jim to překmitlo nahoru nebo dolu a ta super měřicí mašina jim hodila chybu. Zkoušeli to asi pětkrát, furt ho trápili a nakonec prostě do počítače opsal nějaký čísla z mýho techničáku a ještě od někud, vytisknul, dal mi to a s úsměvem mi řekl "Tady máte emise, tak za dva roky" :-D Jako dělal jsem je v dubnu tohohle roku a nepočítám s tim, že to auto budu mít ještě v dubnu 2017, ale zase nechci jima teď neprojít a mlátit se do hlavy, takže asi .... když nad tim teď přemýšlím, na emise nepůjdu a auta se zbavim no :roll: Ještě dodám že jsem v tom měl friťák, protože jsem ho nestihl vyjet a po víkendu už bych neměl platný emise... :-D
BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

borelli píše: Aby jsme příští rok neviděli v sekci koupím "Sháním červené STK nálepky. Zn. Platné" :roll:
nálepky už se na značky nelepí (LOL) (LOL) (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Ťok je normální fašoun. To se jinak říct nedá. Co si kurva dovoluje, to je problém státu, že jeho debilní úředník a euroúředník sestavili takovejhle testovací cyklus - hlavně nastavili euronormy papežštější než papeš prakticky odporující fyzikálním zákonům. Já naopak myslím, že by to chtělo hromadnou žalobu na stát, protože svojí měřící metodikou umožnil výrobcům lhát nejen v emisích, ale hlavně ve spotřebě.

Tenhle zmrd v rámci "boje za každý zbvytečně ztracený život na silnici" je připraven všude vypíčit betonový prahy a na dálnici dát 70 a nařídit dechovou zkoušku, zkoušku barvosleposti, kontrolu adrenalinu před každým sednutím za volant.

Já se omlouvám, sice diesel už nemám, opilej jsem nikdy nejel, ale hejbe mi žlučí tak, že by ho měl někdo srazit na přechodu!
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
vilik
Přispěvovatel

Příspěvek od vilik »

Padly tu nějaké poznámky o OBD zásuvce. Pokud je mi známo, tak patří k vnitřnímu zařízení, co nemá s bezpečností nic společného. Stejně jako třeba stropní světlo. Jestli funguje, či ne, nebo jestli ho dokonce mám demontované, do toho nikomu nic není, na rozdíl od vnějšího osvětlení. S tou zásuvkou to vidím podobně. Demontoval jsem ji třeba kvůli zlodějům. Je někde zakotvena povinnost mít ji? Nevím o tom. Nehledě na to, že některá, ještě dnes jezdící auta, zásuvku nemají vůbec. To je pošlou do šrotu?

Je zajímavé, že od doby Šimonovského a jeho včetně se na postu ministra dopravy vyskytuje čím dál větší blbec-zachraňovač. Není divu, že z nich padaly a padají takové zhovadilosti, jako tato aktuální, když mají poradce typu Humla. (wallbash)
VW Sharan
1.9 TDI PD
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

No a co brzdy ? Aby se nestalo, že je budou posuzovat nejen z hlediska brzdného účinku ale taky z hlediska homologačního… Co to tam máte za brzdy ? To jsou sériové ? Ne ?

Jak navrhuje ten ocas Ťok kontroly proti úpravě aut, no dobře, pokud to bude nějaká prostá úprava, snad to vyřeší přepínatelná ECU ale jak uvidí obří interccolery, je to jasné… aleb proč potřebujete lepší chlazení pro sériové auto ?
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Však jste si je zvolili. Zvolili jste si Bělobrádka, Sobotku a Babiše. Stejně tak jste si zvolili Kalouska a už jste na jeho sračky s daněma zapoměli a jste ochotni znovu volit Kalouska. Svobodní nám zesluníčkovatěli a já fakt nevím komu to hodit? Cibulkovi, Okamurovi a .... DSS? :D Fakt nevím, ale radši půjdu volit nějakou mikro stranu jen aby můj hlas nepropadl zmrdům kteří to tady vedou od desíti k pěti.

jinak poznámka pod čarou:
Určitě jste zaregistrovali, že poslko vzkázalo Bruselu že už nechcou kóty pro migranty a že už vůbec nechtějí migrační politiku. Týden se s týdnem po Francouzském útoku v Paříži sešel a co to čtu za zprávy. V Polsku obrovskej puč, padají tam hlavy, odvolává se to tam a do křesel se usazují lidé které nikdo nevolil. Mohu se jen domnívat, že tady někdo tahá za nitky ještě výš než si my - vy - všichni myslíme.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“