Piskaju nove origo brzdy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
já to tu víckrát psal kotouče origo a přijela dcera desky KO
ty desky co sem tam dal v neděli jiná volba nebyla byly starline, borec si je nechal namontovat, škubal mu volant, tak ty desky byly ve sněhu několik let na dvoře, ale pak fachčily, dneska jsem je vyhodil kotouše i starline desky,
L 18,25 a P 17.2 mm kotouče a desky mohu změřit od oka tak 3mm
tome a to ti řeknu mladá šlape dobře po brzdě je divoká a nic netřepalo, ted má to auto ovári redaktor rádia jih
ty desky co sem tam dal v neděli jiná volba nebyla byly starline, borec si je nechal namontovat, škubal mu volant, tak ty desky byly ve sněhu několik let na dvoře, ale pak fachčily, dneska jsem je vyhodil kotouše i starline desky,
L 18,25 a P 17.2 mm kotouče a desky mohu změřit od oka tak 3mm
tome a to ti řeknu mladá šlape dobře po brzdě je divoká a nic netřepalo, ted má to auto ovári redaktor rádia jih
-
- Aktivista
[quote="tomxass"]tak ako som pisal, ti co jazdia cinske gumy, starline kotuce maju pokoj 
obul nato cinske SAILUN, mimo mísu a ted začněme kde se vo vyrábí mimo čínu,
já jsem zásadový barumkář, barum kvalita continenatal, ted si majitel v pátek před týdnem objednal v akci, italské gumy, aby naběhly tak 7 atm, aby nakočili tak vyjely a skurvil se kus laku na litáku, prostě se to na vyzouvačce posunulo, a majitel chce přeštříkat litáky by mě zasjímalo jak to kdo řeší

obul nato cinske SAILUN, mimo mísu a ted začněme kde se vo vyrábí mimo čínu,
já jsem zásadový barumkář, barum kvalita continenatal, ted si majitel v pátek před týdnem objednal v akci, italské gumy, aby naběhly tak 7 atm, aby nakočili tak vyjely a skurvil se kus laku na litáku, prostě se to na vyzouvačce posunulo, a majitel chce přeštříkat litáky by mě zasjímalo jak to kdo řeší

-
- Aktivista
-
- Aktivista
Bohužel mechán musí mít nějakou jistotu, jinak je pátý..Dáváš pumpu H20 a je to riziko, dáš řemen a on začne ječet, dáš kladku a ona ulítne a když už je vše O.K. tak dáváš blbé destičky a ony ječí jako když brzdí vlak, kterému hází pod kola písek..Tady už neplatí, kdo nic nedělá nic nezkazí, ale že díky lemplovitosti jiných jsi vinen..A ostatní , kteří to ví z doslechu řeknou, kdo ví jak to dělal, značil si řemen fixem, je to vůl.. 

nepropadat panice...
Po všetkých radách, ako sú origo brzdy špička na trhu som našiel tento článok s fotkami v ruštine.
Pozrite si to.
https://www.drive2.ru/l/528956628377010722/
Detailne tam ukazuje, aké sú origo sracky, zloženie tvrdé, čisté železo, pískali za jazdy a dreli kotúče.
Proste sračka.
Úplne rovnaké dosky mam vpredu tak neviem co teraz.
Pondelok dáme dole všetky dosky a pozrieme ci nie sú ako sklo. Ďalej už fakt neviem, asi budem jazdiť rok takto a predám auto.
Škoda je sračka. Mal som 280mm radili mi dat 312 že tie sú topka a pozrite...
Pozrite si to.
https://www.drive2.ru/l/528956628377010722/
Detailne tam ukazuje, aké sú origo sracky, zloženie tvrdé, čisté železo, pískali za jazdy a dreli kotúče.
Proste sračka.
Úplne rovnaké dosky mam vpredu tak neviem co teraz.
Pondelok dáme dole všetky dosky a pozrieme ci nie sú ako sklo. Ďalej už fakt neviem, asi budem jazdiť rok takto a predám auto.
Škoda je sračka. Mal som 280mm radili mi dat 312 že tie sú topka a pozrite...
Volkswagen Passat B8 2018 2.0 TDI DFGA 110kW 7DSG Highline Sedan
-
- Aktivista
Dnes ma napadlo po 100km jazdy zatiahnuť ručnú brzdu.
Piskaju zadné dosky!!!!
Sú tam 1K0698451G na ktorých píše FERODO.
FERODO je hovno značka, ani na feliciu to nedať.
Smeliny hnusne.
https://www.mototechdiely.sk/produkt/or ... 1k0698451g
Tieto za 33€ sada.
Koľko stoja v Škodovke?
Piskaju zadné dosky!!!!
Sú tam 1K0698451G na ktorých píše FERODO.
FERODO je hovno značka, ani na feliciu to nedať.
Smeliny hnusne.

https://www.mototechdiely.sk/produkt/or ... 1k0698451g
Tieto za 33€ sada.
Koľko stoja v Škodovke?
Volkswagen Passat B8 2018 2.0 TDI DFGA 110kW 7DSG Highline Sedan
Slovacek milos : Mildo Road house,remsa a bosch su z jednej fabriky dokonca RH a Remsa maju rovnake objednavaci kody. Spominal mi obchodak z Elitu ked byli na excurzii v RH spanielsku tak ked prechadzali cez sklad tak si vsimel na regaloch RH druhy rehal Remsa treti Bosch a nejaky regal VW
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE