Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
for devonrex: ja tam mam tyhle http://www.tuningshop.cz/palubni-pristr ... -cover.htm
musim se přiznat že po namontování budíku a první zkušební jízdě jsem zjistil že když mu naložim tak mi na malou chvilku vyskočí budík tak na tři bary a potom se ustálí na 1.7 a pohybuje se mezi 1.5 - 2.0 nevim jestli je to znamení něčeho špatného ale nepřikládám žádnou vinu budíku. Vyzkoušel jsem ho tlakovat na ratu a nekecal byl velmi přesnej. Tak nevim.
ty jsi ho kupoval i za tu částku která je tam vyznačená?
povic píše:for devonrex: ja tam mam tyhle http://www.tuningshop.cz/palubni-pristr ... -cover.htm
musim se přiznat že po namontování budíku a první zkušební jízdě jsem zjistil že když mu naložim tak mi na malou chvilku vyskočí budík tak na tři bary a potom se ustálí na 1.7 a pohybuje se mezi 1.5 - 2.0 nevim jestli je to znamení něčeho špatného ale nepřikládám žádnou vinu budíku. Vyzkoušel jsem ho tlakovat na ratu a nekecal byl velmi přesnej. Tak nevim.
mám ten samý budík a při přeřazení nebo při prudké cihle to vylítne někdy až 1,7 ale pak to hned spadne na cca 1,1 1,2 (při plný cihle) ,při klidné jízdě ukazuje kolem 0,5...což myslím že je normální
povic píše:for devonrex: ja tam mam tyhle http://www.tuningshop.cz/palubni-pristr ... -cover.htm
for rici.houba: dik
Ako a ti moze pohybovat medzi 1.5-2.0,ked tam je stupnica len do 1.5
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Chlapi, zkoušel jsem tomu naložit a stále se to drží na 2,6 baru při maximu a nepadá to...na všechny rychlostní stupně. Z toho je jasně patrné, že mi ukazuje do tří jako Ladasovi, ale je mi téměř k ničemu. S větším turbem budu tlačit určitě přes 2 bary a tak na tomhle budíku uvidím do 3
barů a pak konec, tudíž pro mne vyhozených 1500Kč. ...do prdele. Se omlouvám, ale vážně mne to štve.
for rici.houba: dik
Ako a ti moze pohybovat medzi 1.5-2.0,ked tam je stupnica len do 1.5
omlouvám se za mystifikaci mam stejně vyhlížející ale stupnice je do dvou. Kupoval jsem ho v Ustí n l. ale ten jejich e-shop nemohu najít abych ho sem hodil jinak je to to samý.
devonrex píše:Chlapi, zkoušel jsem tomu naložit a stále se to drží na 2,6 baru při maximu a nepadá to...na všechny rychlostní stupně. Z toho je jasně patrné, že mi ukazuje do tří jako Ladasovi, ale je mi téměř k ničemu. S větším turbem budu tlačit určitě přes 2 bary a tak na tomhle budíku uvidím do 3
barů a pak konec, tudíž pro mne vyhozených 1500Kč. ...do prdele. Se omlouvám, ale vážně mne to štve.
pokud jsi ho kupoval novej tak jim ho prostě vrat že ukazuje nesmysly. Tedy pokud je tam uvedeno v barech pokud ne a budou to hajzlové vyčuraní můžou tě odkázat že je to třeba v jednotkách hoven ale to by bylo na poslání budíku prodavači do obličeje. Myslim že ti to vymění nikdo si nebude dělat problém kvůli 1000ovce. Doufám.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
to třetí mi nejde zobrazit jinak odkud to chceš z ruska usa nebo emiráty?všude jsou lidi
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower