kpower
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahoj..chtěl bych poprosit také o zaslání Kpoweru v cestine..zkoušel jsem to stáhnout z uloz.to,ale už není k mání. Děkuji Chozee10@seznam.cz
Tak mě to vyhodilo docela zajímavé hodnoty.. Mám VW passat 81kW a podle Kpoweru 109kw a 305Nm Do první lišty jsem zadal vše tak jak má být jen si nevim rady s posledním okénkem "Abrollumfangskorrektur" Mám si to překládat jako odchylka? Co tam zadávate? Chtěl bych,aby to bylo trochu věrohodné. Diky za odpověď.
Já to dneska teda taky ze zajímavosti prubnul. Stáhnuto a nainstalováno bez problému. Při jízdě je pro přesnost měření směrodatné, aby se testovalo na opravdové rovině. jakmile bylo po vyřazení nepatrně do kopce nebo z kopce, dost se výsledek lišil. Mě to na AFN s lehkým chipem vyhodilo 93kw a 268Nm, což je asi celkem reálné. 

Passat 4motion AVF
Pokud jsem zadal váhu o cca 30 kg jinou, tak se ty hodnoty moc neměnily, ale na jiném úseku byly hodně jinačí (i o 30%). Co jsem z německého návodu vypochopil, lze udělat na totméž úseku jak jízdu s akcelerací, tak při druhé jízdě zpomalení na neutrál. Jen je asi třeba začit zpomalovat ze stejné rychlosti, které bylo dosaženo při akceleraci. Pak lze hodnoty z obou logů dosadit do KPoweru. Tím se eliminuje další nepřesnosti v měření.
Passat 4motion AVF