Cerpadlo s PD do golfa 3ky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
mám 12 hlavu a race 520 auto fungovalo i bez pd čerpadla po novém softu nestíhala nafta ve vysokých otáčkách dal jsem pd čerpadlo z GIV plovák na něj pasoval z mého vagem sme skontrolovali esi ukazuje dobře palivoměr a v poho. čerpadlo spínám klíčkem pokud jsem ho dřív nezapl ujel sem cca 7km a auto začalo chcípat 

Ibiza TDi Sport 170kw 450Nm
Golf IV kombajn TDI ?...kw
Passat B5 TDI ?...kw
Passat B5 TDI ?...kw
taky si myslim, ze to bude souviset s "rozhozeni" cerpadla, salo si samo, ted mu prakticky zenes naftu daleko vetsim tlakem. samozrejme sem ho zkusel odpojit a merit predvstrik bez benzinovyho, litalo to mene, ale stalej nebyl a po chvili ti auto chcipne, protoze se cerpadlo vzadu chova jako spunt. mam Race520, zimni starty zadna slava, ale tragedie uplna to neni, takze sem s tim zatim nehejbal, hlavu mam doma ready(12mm), jen neni cas na tom delat, pak to zkusim vyladit a pohrat si s tim, ale az na jare.bobG3 píše:Není to tím že se změnily tlakové poměry v čerpadle od kterých je odvozená regulace předvstřiku a ŘJ to musí korigovat?flekyc píše:nemelo by, ale treba me ten graf dost lita, kdyz mam to benzinovy cerpadlo aktivni. myslim, ze je to tim vyssim tlakem. PD tlaci asi 0,7 me to bude dvojnasobek, ale jinak se to chova normalne a nafta nepada.vynecht píše:Mam takovej menší dotaz, je potřeba nějak upravovat předvstřik nebo něco jinýho při přidání čerpadla z PD na rotačku? Díky
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
-
- Přispěvovatel
měl jsem na mysli že 12hlava bere naftu z filtru a sériové čerpadlo ji nedokáže tak rychle dodávat proto tam mám PD čerpadlo navíc zimní starty atd se mě nezměnily ať mám čerpadlo jedno nebo dvě to na to nemá vliv jde jen o to že v filtru je pořád nafta tudíž mi při plném plynu nedojde jak se stávalo bez PD čerpadlaflekyc píše:taky si myslim, ze to bude souviset s "rozhozeni" cerpadla, salo si samo, ted mu prakticky zenes naftu daleko vetsim tlakem. samozrejme sem ho zkusel odpojit a merit predvstrik bez benzinovyho, litalo to mene, ale stalej nebyl a po chvili ti auto chcipne, protoze se cerpadlo vzadu chova jako spunt. mam Race520, zimni starty zadna slava, ale tragedie uplna to neni, takze sem s tim zatim nehejbal, hlavu mam doma ready(12mm), jen neni cas na tom delat, pak to zkusim vyladit a pohrat si s tim, ale az na jare.bobG3 píše:Není to tím že se změnily tlakové poměry v čerpadle od kterých je odvozená regulace předvstřiku a ŘJ to musí korigovat?flekyc píše: nemelo by, ale treba me ten graf dost lita, kdyz mam to benzinovy cerpadlo aktivni. myslim, ze je to tim vyssim tlakem. PD tlaci asi 0,7 me to bude dvojnasobek, ale jinak se to chova normalne a nafta nepada.

Passat B5 TDI ?...kw
Passat B5 TDI ?...kw
ja mluvil o tryskach a predvstriku a ne o cerpadle v nadrzi co se tyce startu. bez hlavy to blbe prasi. me nafta taky nepada, ale graf lita. o PD cerpadle se mluvi na 7mi strankach, takze neni nutny to komentovat.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
-
- Přispěvovatel
sem jen přihodil názor a zkušenost já jezdil s Racema a sériovou hlavou půl roku a starty lepší jak kdy sotva jsem otočil kličkem už to chytloflekyc píše:ja mluvil o tryskach a predvstriku a ne o cerpadle v nadrzi co se tyce startu. bez hlavy to blbe prasi. me nafta taky nepada, ale graf lita. o PD cerpadle se mluvi na 7mi strankach, takze neni nutny to komentovat.

Passat B5 TDI ?...kw
Passat B5 TDI ?...kw
-
- Aktivista