ses ani nepochlubyl ze uz zase sprintujes a jeste ktomu se specialem ale zatim casy nic mocBóďa píše:No jo, to se mi hodí, zrovna když se budu vracet k Transportéru...
Co má vyšší emise, Transportér 1.9TDI při 130km/h, nebo Audi Q7 V12 Quattro při 250km/h?![]()
Takováhle monstra nijak neomezí a budou se dělat výkonější a výkonější, příští rok novinka- šestnáctiválec 7.2TDI.
Jedním slovem ZMRDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
MAHA LPS3000 4X4 DYNO
Nejlepsi palivo je CH4 !
Nejlepsi palivo je CH4 !
Kdepak, sobotu jsem strávil uvězněný s několika tisíci řidiči na D11.*** píše:ses ani nepochlubyl ze uz zase sprintujes a jeste ktomu se specialem ale zatim casy nic mocBóďa píše:No jo, to se mi hodí, zrovna když se budu vracet k Transportéru...
Co má vyšší emise, Transportér 1.9TDI při 130km/h, nebo Audi Q7 V12 Quattro při 250km/h?![]()
Takováhle monstra nijak neomezí a budou se dělat výkonější a výkonější, příští rok novinka- šestnáctiválec 7.2TDI.http://tuning-show.tuning-sport.cz/vysl ... pecial.pdf
A Rapid? Dobrý, motor vzadu, ale jinak e e.
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Re: Jedním slovem ZMRDI
Tak to ma potesil tento prispevok,Ladas píše:Berte to tak že bude zpoplatněný nejspíš kilometr a bude to nejspíš hlídat i rychlost protože z bodu A do bodu B to spočítá trojčlenkou i dítě ze základky..
http://news.auto.cz/ekonomika/klasicke- ... konci.html
mesacne najazdim po tom vasom tankodrome okolo 1 500 az 2 000 km od Plzne az po Cesky Tesin,
a tuto zimu mi strelili uz dve zimne pneu a takmer nove,
je pravda ze som nesiel naprazdno ale pretazeny nejazdim nikdy
nafta je dobra, benzin este lepsi, ale radsej by som to nepil
- Bugs.Bunny
- Aktivista
1. Zavedení objektivní odpovědnosti provozovatele vozidla
Podle návrhu zákona by byl provozovatel vozidla povinen zajistit, že vozidlo bude používáno v souladu s zákonem i v případě, že vozidlo bude užívat jiná osoba. To by neplatilo v případě, že vozidlo bylo provozovateli odcizeno. Provozovatel by také nenesl odpovědnost v případě, že totožnost řidiče byla zjištěna bezprostředně po spáchání přestupku, je-li totožnost pachatele přestupku správnímu orgánu známa nebo pokud se orgán vyšetřující přestupek do 30 dnů od spáchání přestupku nepokusil zjistit totožnost pachatele.
Místo osoby blízké budu asi muset shánět někoho z Kirgistánu kdo řídil moje auto.
Podle návrhu zákona by byl provozovatel vozidla povinen zajistit, že vozidlo bude používáno v souladu s zákonem i v případě, že vozidlo bude užívat jiná osoba. To by neplatilo v případě, že vozidlo bylo provozovateli odcizeno. Provozovatel by také nenesl odpovědnost v případě, že totožnost řidiče byla zjištěna bezprostředně po spáchání přestupku, je-li totožnost pachatele přestupku správnímu orgánu známa nebo pokud se orgán vyšetřující přestupek do 30 dnů od spáchání přestupku nepokusil zjistit totožnost pachatele.
Místo osoby blízké budu asi muset shánět někoho z Kirgistánu kdo řídil moje auto.
- JimBoo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
auto paušalem?
snad daně ne, a máš zamce? nebo jsi solo osvč?
snad daně ne, a máš zamce? nebo jsi solo osvč?
SEAT Toledo 01' AGR+sprint 764, EGR off, sw updated, ATD spojka
ŠKODA Rapid 130 85' updated
Pojištění nejen vozidel
ŠKODA Rapid 130 85' updated
Pojištění nejen vozidel