Hracky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
presne tak jsem to myslel dekuji treba uz to pochopi Fabiatici slavni
taky jsem si tenkrat myslel jakou mam bozskou karu nez jsem vyzkousel nahon na zadek a ty kw ne jak ty chrastitka 1.9 tdi ale treba to pochopi casem me to taky trvalo pres 2 roky.. Jinak dneska jsem sehanl stehovak KONI za best prize aj s montazou takze v tydnu bude novy podvozek neplanovane ale nevadi to se neztrati.. + rano jedu doladovat na servis musime tam pridat asi naftu na volnobech to nedela dobrotu a jeste ty zvuky se nelibi no uvidime

-
- Aktivista
podvozek je nahoda ale su rad ze to vyslo kamos ho ma doma uz 3 mesice a nemuze ho prodat ukecal jsem ho o 1500 kc takze cool.. podle me tam bude jeste jeden vstrik potreba vymenit protoze je tam nafta videt ze trochu pousti..ale mam 3 kusy nahradnicg takze by to melo byt cajk.. jo snad to zitra doladime a bude to chodit jak hodinky.. 

-
- Přispěvovatel
hghg
Pilan:Ja tu mrdku co mas ted mel pred tebou a ty Fabie jak tu pises ze jsou mrdky tak aspon nechcipaj kdyz radis a jestli srovnavas Fabii RS a bmw 325tds e36 tak radeji mlc!Ja to auto prodal do varu a tam si ho asi koupil ty a muzu ti rict ze to byla pekna mrdka!A ty kola nejsou jedinecnej design jak ty pises ale jsou strikly sprejem a jak mrzlo tak se tam udelaly takovy mapy
A pokud vim kdyz si prodaval fabii tak si ji nechal stocit o 150 000km dolu takze si mel asi peknou mrdku!Jo a ty kola tak je jedno tak nakoply ze nejde ani srovnat 

Panove srovnava se nesrovnatelne, srovnavat auto z 90.let a fabii z roku 2001+ to snad nema cenu komentovat.
Je jasne, ze BMW z roku 1994 nebude asi v takove kondici jako o 7 let mladsi auto, nicmene fabie svoji holovybavou a zpracovanim bmw nemuze konkurovat (nicmene tak to ani vyrobce nezamyslel).
Kazde auto je uplne jina trida.
Vzdyt BMW e36 se v roce prodeje prodaval temer za mic, nektere i vice, tak to nelze srovnavat s fabii. Nicmene asi BMW nepredpokladalo, ze by se nekdo po temer 20 letech pustil do srovnavani s uplne odlisnym autem (vykon, spotreba, jizdni vlastnosti).
Za Pilana se nedivim, ze se mu nelibi kdyz mu nekdo do vlakna aktualne o BMW postuje fotku sve fabie. Forum je zde pro vsechny a zdarma a proto proc si neudelat vlastni topic, kde toto auto vice popsat i se zmenami?
Taky by se mi v topicu trabanta nelibilo kdyby tam nekdo dal fotku sveho VW Polo a rikal jak je polo lepsi i kdyz to je jenom 3 valec. Ano je lepsi, ale je taky o 20 let mladsi (vlastne vic
) a trabant byl urcen pro jiny okruh lidi.
Takze tak za me a sorry ze zasiram diskusi.
Je jasne, ze BMW z roku 1994 nebude asi v takove kondici jako o 7 let mladsi auto, nicmene fabie svoji holovybavou a zpracovanim bmw nemuze konkurovat (nicmene tak to ani vyrobce nezamyslel).
Kazde auto je uplne jina trida.
Vzdyt BMW e36 se v roce prodeje prodaval temer za mic, nektere i vice, tak to nelze srovnavat s fabii. Nicmene asi BMW nepredpokladalo, ze by se nekdo po temer 20 letech pustil do srovnavani s uplne odlisnym autem (vykon, spotreba, jizdni vlastnosti).
Za Pilana se nedivim, ze se mu nelibi kdyz mu nekdo do vlakna aktualne o BMW postuje fotku sve fabie. Forum je zde pro vsechny a zdarma a proto proc si neudelat vlastni topic, kde toto auto vice popsat i se zmenami?
Taky by se mi v topicu trabanta nelibilo kdyby tam nekdo dal fotku sveho VW Polo a rikal jak je polo lepsi i kdyz to je jenom 3 valec. Ano je lepsi, ale je taky o 20 let mladsi (vlastne vic

Takze tak za me a sorry ze zasiram diskusi.
Naposledy upravil(a) batoo dne 30 led 2012, 11:43, celkem upraveno 1 x.
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem

-
- Aktivista
Zata ja jsem nic nestacel neumim to maximalne jsem to koupil stocene a upravoval dal nez jsem ju uspesne bez vyhrevu a zrcatek prodal za cenu kterou jsem pozadoval.. pote jsem zkusil BMW a uz bych nikdy ty trapne Fabiatiky nechtel ani zadarmo neda se to srovnat se starym bmw radsi mrku z Varu nez trapku Fabiu
ja se toho bmw nebojim ze to nepoladim zitra tam dodelame nejake veci a auto ideal..to ze to tam neumite naladit je vas problem me to auto uz udelalo sluzbu takze pogodaaaa.. jo a kdyz to auto znas tak me rekni jeste nejake veci at vim kde hledat chyby 

-
- Přispěvovatel
Obcas zlobi ten climatronic,klima nejde,jak tam chybi ta antena na strese tak tam tece obcas jinak asi nic silenbloky motoru se tam davali novy vymen ten predni naraznik ten prasklej a mistama snejtovanek,kufrovy dvere K.O. ale daval jsem k tomu jiny sice ne v barve ale byli v pohode,baterka tam byla K.O. to jsem zvedavej jak poladis to TDS s teou trapnou fabii te spraska kazdej a jeste mu to bude zrat o pulku min nez ten trpanej starej 6ti valec...Pokud vim sam si mi tenkrat psal ze si tu Fabku nechal stocit jestli to budu mit v SZ tak ti to preposluPilan píše:Zata ja jsem nic nestacel neumim to maximalne jsem to koupil stocene a upravoval dal nez jsem ju uspesne bez vyhrevu a zrcatek prodal za cenu kterou jsem pozadoval.. pote jsem zkusil BMW a uz bych nikdy ty trapne Fabiatiky nechtel ani zadarmo neda se to srovnat se starym bmw radsi mrku z Varu nez trapku Fabiuja se toho bmw nebojim ze to nepoladim zitra tam dodelame nejake veci a auto ideal..to ze to tam neumite naladit je vas problem me to auto uz udelalo sluzbu takze pogodaaaa.. jo a kdyz to auto znas tak me rekni jeste nejake veci at vim kde hledat chyby
-
- Aktivista
jde videt ze to auto znas dobre to je fajn vedet.. naraznik pujde dole nekdy az bude cas ja jsem koupil aby slouzilo kosmetiky a estetiku sem neresil interier byl v dobrem stavu docela az na ten kufr jak rez tak vevnitr koberec odesel.. a ten volnobech jste tam resili nejak ze kasle nenastavovali jste to nekde??to je posledni orisek vstriky uz drzi ..me se ani nezda ze to nejak zralo musim natankovat doplna a pak vyzkousim co to bere..
-
- Přispěvovatel
Resily ale nevyresily je to zahada docela kup novy cerpadlo...Pilan píše:jde videt ze to auto znas dobre to je fajn vedet.. naraznik pujde dole nekdy az bude cas ja jsem koupil aby slouzilo kosmetiky a estetiku sem neresil interier byl v dobrem stavu docela az na ten kufr jak rez tak vevnitr koberec odesel.. a ten volnobech jste tam resili nejak ze kasle nenastavovali jste to nekde??to je posledni orisek vstriky uz drzi ..me se ani nezda ze to nejak zralo musim natankovat doplna a pak vyzkousim co to bere..