...náhlá stráta výkonu...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
yenda
Nováček
Odpovědi: 0

...náhlá stráta výkonu...

Příspěvek od yenda »

nazdárek příznivci a nadšenci :-)

Mám problémek...mám octavii 2000,1.9 TDi 81 KW a občas se mi stane,že náhle stratí výkon...nebo spíš..."zamrzne" výkon - a je jedno jestli při 90ti km/h,nebo 120ti km/h...ale je to spíš při razantnější jízdě...najednou prostě jakoby se zarazí a ručička tachometru vejš už nejde.Když povolim pedál a přidám,nebo podřadim...ručička stejně vejš nejde,nebo jen velmi pomalinku....(nejhorší je to,když se mi to stane při předjíždění a musim se zařadit zpět,protože nedokážu předjet ani kamion,jedoucí 90km/h...:-( )srovná se to tak po 15ti minutách,nebo pomůže,když zastavim,vypnu motor,nastartuju a jede zase normálně...nejsou slyšet žádný pazvuky z motoru,nebo že by se dusil...jen prostě začne protestovat výkon...
Nevěděl by někdo co to může být...?
Díky předem za radu/poradu a info... (noteeth)
...to auto je ŠKODA zahodit... :-) (Octavia SLX 2000 1.9 TDi 81 kW)
Ivo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivo »

Príčin môžeš mať 1 000 005 ale keby si si dal vyhľadať tu na fóre všetky články o tomto probléme tak máš diagnóz niekoľko a spôsobov na odstránenie tiež. Takže hľadaj v článkoch.

môj typ od stolu : TURBO, hadičky,ventil N75,
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
yenda
Nováček

...

Příspěvek od yenda »

Já vim IVO...něco jsem už předčítal,ale všude se píše,že je to při určitejch otáčkách...výkonu a tak...ale mě to přepadne kdykoli...a je jedno kolik mám zrovna otáček...nebo kolik mám na tachometru....navíc mě to netrhá,neškube...jen "zamrzne" výkon...

Ale chápu...třeba to tu ještě někde vyčtu... (rofl)
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

to máš jednoduchý z nějakýho důvodu to spadne do nouzáku...Jukni na VAG co píše (hm)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Ivo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivo »

tak ako píše váha....VAG

ak nemáš tak začni okolo turba. Ja som mal prihrdzavenú ovládaciu tyčku na "plechovke" a motal som okolo toho a nie a nie to nájsť.
chod musí byť ľahučký - relatívne; plynulý.

ak si hľadal na fore tak si určite našiel obrázok na ktorom to je namaľované tuším modrou farbou kde treba tlačiť .
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
witt
Přispěvovatel

Příspěvek od witt »

VAG, za jízdy nalogovat kanály 3,10,11..... bylo to tu 10000000000000000000........
Škoda Octavia 00, 1.9TDi 81kW, podvozek Weitec -30/-30, brzdy RS, silentbloky Audi TT.
Seat Ibiza Cupra 2 2.0i16V 110kW, podvozek H&R -60/-40, silentbloky - předek komplet Strongflex, zadek Powerflex, pancéřový brzdový hadice...zatím ;-)
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

witt píše:VAG, za jízdy nalogovat kanály 3,10,11..... bylo to tu 10000000000000000000........
jenom tolikrát? (noteeth)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
yenda
Nováček

;-)

Příspěvek od yenda »

Já vim,bylo to tu už řešený milionkrát...teď jsem přes hoďku hledal a pátral v diskuzích a lecčemu se přiučil...každopádně zítra/pozítří jdu na to turbo...a pak dám vědět....
zatim díky ... (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“