OCTAVIA I Nejde central u ridice
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
navratilek
- Přispěvovatel
OCTAVIA I Nejde central u ridice
Ahoj. nejde mi central u ridice. zamek dveri ok. na svorkovnici nejde ovladaci proud motorku. odpojil jsem RJ ve dverich,zasuvka byla trosku zelena (ocistil jsem a postrikal sprejem na el. je cista a neposkozena ale vsiml jsem si ze mi nejde ani zrcatko a nekde jsem se docetl ze to dela jednotka pod volantem. nemate nekdo nejakou radu nebo schema? Diky moc. a zjistim neco vagem? asi ne co?
-
navratilek
- Přispěvovatel
-
navratilek
- Přispěvovatel
-
navratilek
- Přispěvovatel
Je shnilej napájecí kabel dveřní jednotky (motůrek stahování okna) a ne napájení zámku!! Nevymejšlej vymyšlený a pořádně to zkontroluj,NE měřákem,musíš ty dráty vyndat ze svorkovnice a pak se podávej zdali ti nechybí PIN na tý jednotce..navratilek píše:od jednotky k zamku jsem je propipal. na zamku 1a2pin k jednotce byl dobrej. ale proc zaroven prestalo jit i zrcatko???JeníkRS píše:Máš unhilej drát v jednotce na dveřích. Je to v prostředí řadě slabej žluto červenej kabel
Octavia II RS
-
navratilek
- Přispěvovatel
neboj neboj. vse to rozeberuRudisTDic píše:Je shnilej napájecí kabel dveřní jednotky (motůrek stahování okna) a ne napájení zámku!! Nevymejšlej vymyšlený a pořádně to zkontroluj,NE měřákem,musíš ty dráty vyndat ze svorkovnice a pak se podávej zdali ti nechybí PIN na tý jednotce..navratilek píše:od jednotky k zamku jsem je propipal. na zamku 1a2pin k jednotce byl dobrej. ale proc zaroven prestalo jit i zrcatko???JeníkRS píše:Máš unhilej drát v jednotce na dveřích. Je to v prostředí řadě slabej žluto červenej kabel