OCTAVIA I Nejde central u ridice

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
navratilek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

OCTAVIA I Nejde central u ridice

Příspěvek od navratilek »

Ahoj. nejde mi central u ridice. zamek dveri ok. na svorkovnici nejde ovladaci proud motorku. odpojil jsem RJ ve dverich,zasuvka byla trosku zelena (ocistil jsem a postrikal sprejem na el. je cista a neposkozena ale vsiml jsem si ze mi nejde ani zrcatko a nekde jsem se docetl ze to dela jednotka pod volantem. nemate nekdo nejakou radu nebo schema? Diky moc. a zjistim neco vagem? asi ne co?
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Hledej,,zrovna o tomhle problému je toho tady spousta!! Problém je ve dvřích..uhnilej pin na jednotce,nebo shnilý dráty ve svorkovnici,musíš je vypýchnout..

Zbytek si dohledej..
Octavia II RS
navratilek
Přispěvovatel

dik moc ale svorkovnici jsem promeril. jete pujdu tedy po vsech kabelech
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Máš unhilej drát v jednotce na dveřích. Je to v prostředí řadě slabej žluto červenej kabel :-)
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
navratilek
Přispěvovatel

JeníkRS píše:Máš unhilej drát v jednotce na dveřích. Je to v prostředí řadě slabej žluto červenej kabel :-)
od jednotky k zamku jsem je propipal. na zamku 1a2pin k jednotce byl dobrej. ale proc zaroven prestalo jit i zrcatko???
navratilek
Přispěvovatel

p.s. píše:tady sem to řešil já
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=99439
(rofl)
OK to budu nejak resit a dam vedet.
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

navratilek píše:
JeníkRS píše:Máš unhilej drát v jednotce na dveřích. Je to v prostředí řadě slabej žluto červenej kabel :-)
od jednotky k zamku jsem je propipal. na zamku 1a2pin k jednotce byl dobrej. ale proc zaroven prestalo jit i zrcatko???
Je shnilej napájecí kabel dveřní jednotky (motůrek stahování okna) a ne napájení zámku!! Nevymejšlej vymyšlený a pořádně to zkontroluj,NE měřákem,musíš ty dráty vyndat ze svorkovnice a pak se podávej zdali ti nechybí PIN na tý jednotce..
Octavia II RS
navratilek
Přispěvovatel

RudisTDic píše:
navratilek píše:
Je shnilej napájecí kabel dveřní jednotky (motůrek stahování okna) a ne napájení zámku!! Nevymejšlej vymyšlený a pořádně to zkontroluj,NE měřákem,musíš ty dráty vyndat ze svorkovnice a pak se podávej zdali ti nechybí PIN na tý jednotce..
neboj neboj. vse to rozeberu :) Jsem si to pak uvedomil ze je to napajeni . nechtelo se mi pak to mazat. dik za ochotu. dam vedet jak to dopadlo
tomape
Přispěvovatel

Příspěvek od tomape »

Vyndej jednotku na motoru okna a zkus ji rozebrat.
Ve vnitř bude zeleno ne tištáku co jsou konektory.
vosic
Nováček

Příspěvek od vosic »

neni na škodu si taky žárovkouvou zkoušečkou proměřit, jestli jde do toho červeno žlutýho proud, mě komfortka cvakala, ale nešli motorky na centrálu a zrcátka a byl špatnej kontakt na pojistce č.6...
VW golf III 1.9TD cabriolet,T4 2.5TDI, audi a4 b5 afn
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“