fabia problém servo řízení

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
cerkasy
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od cerkasy »

Mám Fabii 1,9 tdi a je tam problém se servem. Je chladno můžu jet i dlouhou trasu a servo funguje bez problémů. Je teplo nebo stojím v koloně a přestane fungovat. Jak auto vychladne servo fachá zase normálně . Co s tím? posilovač je TRW. Dík.
Power156
Aktivista

Re: fabia problém servo řízení

Příspěvek od Power156 »

cerkasy píše:Mám Fabii 1,9 tdi a je tam problém se servem. Je chladno můžu jet i dlouhou trasu a servo funguje bez problémů. Je teplo nebo stojím v koloně a přestane fungovat. Jak auto vychladne servo fachá zase normálně . Co s tím? posilovač je TRW. Dík.
pravdepodobne čerpadlo ukazuje spatnou teplotu, kokni na závady jestli tam bude tepelná ochrana ... cca při 120st se vypina šáhni na nej a ucejtíš jestli má 120st...
cerkasy
Přispěvovatel

Příspěvek od cerkasy »

Když je servo v pohodě pamět závad prázdná a když klekne tak se nespojím s řídící jednotkou. Ale tu teplotu zkusím. Dík.
Power156
Aktivista

Re: fabia problém servo řízení

Příspěvek od Power156 »

cerkasy píše:Když je servo v pohodě pamět závad prázdná a když klekne tak se nespojím s řídící jednotkou. Ale tu teplotu zkusím. Dík.
to je divný napíchnout musí jít
petr petr
Přispěvovatel

Příspěvek od petr petr »

Nejspíš ti vypadává napajení, podívej se jestli není prasklá pojistka na aku a svorkovnice na servu a kabeláž na nosníku. Jinak se asi loučí servo.
Míla
Nováček

Příspěvek od Míla »

Dobrý den, chtěl by se zeptal jak to dopadlo, mám taky stejný problém,ale řízení Koyo . Jak jsou velká vedra tak se vypne. Jinak funguje normálně a chybu to žádnou nepíše.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“