Cus. Prosím o radu, zasekl se mě zámek v zadních pravých a absolutně se tam nemůžu dostat (zevnitř ani zvenku) pořídil sem sundat čalounění a poklepaval sem lehce zámek ale výsledek nula. Dokonce mě přepadaly nápady na rozbrušku
když vezmu za páčku vevnitř tak to zvedne čudlík ale nezabere to za mechanismus odemykání.
Poradte me jak by se to dalo inteligentně otevří aniž bych je musel vykopnout...
je to octávka
když už to máš takhle rozebraný, tak povol ty tři zlatý šroubky na torx, na který se dostaneš a opatrně to rozloupni šroubovákem. vycvakni motorek s ozubenim no a půjde to otevřít vnitřní kličkou
tak sem se tam konečně dostal, ale bez trochu násilí to nešlo. tam jak jsou ty šipky to nefungovalo, tak sem musel zlehka ten plast urazit a pod ním sem zašmrdnalal a dveře se otevřely. no nikomu to nepřeju je to na prd práce. jinak díky za radu
po delší době mě překvapil opět taky tento problém, jenže nevim jak se k zámku zevnitř dostat, na čalounění se nedostanu, dveře nejdou ani zevnitř ani zvenku, vezmi za kličku zevnitř , čudlík vyjede ale dveře to neotevře a jak ji pustim čudlik zas zajede zpatky je to blokly v safe modu nejspis, kabelaz v pruchodce dveri neporusena, nereaguje ani klicem ani dalkou proste nic, asi pred rokem mi to již udělalo ale asi po tejdnu to zmizlo, ted je to to samy ale na tvrdo, poradí někdo jak dál? pokoušel sem se zevnitř vydloubnout plast s krytkou repracku a sroubovakem jestli nedosahnu nekam na lanko ale nikam se tam neda dostat
díky alespon za tuto radu, jen dotaz, sedak sem odklopil a sundal co šlo ale stejně sou po obvodu tapece "několik" torxu na který se prostě nemam šanci dostat, to ot vážně nikdo neřešil? s timhle asi soudruzi v NDR moc nepočítali, ve všech DP a návodech to začíná větou : "Při otevřených dveřích odšroubujeme..."
Tak jedině poničit tapec a sehnat nový než řezat celé dveře a nemáš náhodou to lanko co jde do kliky venku moc naplé potom to nejde ani z jedné strany otevřít fakt je to cipatě udělané Já se do dveří dostanu i bez otevření auto v podpisu
tak to bud rád, protože tohle musel vymyslet kok*t, asi nikdo nepočítal, že se to muže takhle pos*at, s lankem nikdo nic nedělal a předtím to fungovalo ok tak předpokládám, že shořel zámek no...
Tapec neponičíš. Ty torxy jsou našroubovany do plastových čudlíků, takže maximálně ty čudliky koupíš nové, ale většinou vyskočí s těch děr nepoškozené. Pokud máš odšroubované všechno z čelní strany (madlo atd..), tak zaber a půjde to.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
davemo: díky a můžeš třeba do SZ hodit kde koupit nejlip? (našel sem po netu čína cca 500 a origo asi dvojku,což se mi nechce (má někdo zkušenost s čínou-vydrží to aspon rok dva?
dhfool: díky moc za radu to sem potřeboval slyset, je to LaK a netusim kde bych shanel tapec, ted sem se k tomu uz nedostal takze si to necham asi na dalsi vikend