vypínač

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
karasek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

vypínač

Příspěvek od karasek »

Jaký je rozdil mezi vypinačem světel na octávce se xenonami a bez nich,v ceně je rozdíl podstatný ale prodejce mi nebyl schopný říct proč,když jsem na zkoušku použil vypínač obyčejný všechno chodilo tak jak má ale mám strach ho tam nechat trvale abych něco nepoškodil.
Dave0401
Sběrač informací

Příspěvek od Dave0401 »

je tam rozdil jen v tom, ze u xenonu jak zapnes dalkove tak ti vybojky nezhasnou..

a kdyz vymenis jen svetla, tak pri ponechani origo ovladace ti pri prepnuti na dalkove zhasnou vybojky... bavim se o svetle kde byla puvodne H4

a to neni zrovne idealni pro xenony, takze jde udelat uprava abys mohl ponechat origo prepinac a pri prepnuti na dalkove zustaly svitit i xenony...

ale nevim presne co je treba prepinovat
Richmond
Sběrač informací

Příspěvek od Richmond »

Já jsem to vyřešil spojením kontaktu 56X na zapinači světel s kontaktem 56B v pojistkové skřínce.
karasek
Přispěvovatel

Příspěvek od karasek »

chlapi dík za info.ale ja to myslel trochu jinak ja xenony mám tak že nejde o přestavbu ale posral se mi vypínač a když jdu koupit nový tak cena vypinače pro xenonová světla a obyč. je hodně jiná jde mi jen o ten vypinač co je na nim jinýho??? (hm)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“