potrebujem radu s dielom, mam problem s klimou pri expanznom vetile mi unika plyn neustale a udajne je nutne vymenit tie 2 príruby ktore su pri ventile na obrazku oznacene ako to mam hladat uz som cca hodiny hladal vseli ako ale neuspech .
no já si spíš myslím že to uniká kolem O kroužků.Rozeber to a vymen O kroužky a uvidíš..Příruba nemuže byt špatná.Jen přitláčí trubky v expanzním ventilu.Při výměně omrkni dosedací plochy jestli nejsou vyžraný...
tie O kruzky sa menil aj jeden aj druhy tecnik pri ktorom som bol s klimou jeden vravel ze treba komplet nove hadice a druhy ze treba ten pritlacny diel novy ktory je na strane vyparnika, vyparnik mi menil servisak minuly ro s tym ze ten som mal vadny ( ale pravdepodobne ho preplnil a roztrhlo to lebo po 2 tyzdnoch klima nechladila ani raz.
pred rokom investícia cca 350 EUR tento rok ma to stlo uz nieco okolo 150 a uz ma to stve.
jako nevim no,chce to vidět.Ale měnit díly a cpát do toho prachy neni řešení..Evidentně máš na pikaču nechaniky...Jak to může přeplnit?To musí byt jelito.I kdyby to přeplnil tak by to měl pustit pojišťovák na kompresoru..
Taky mám jednoho kamaráda co si nechal po roce kontrolovat klimu-odsát atd a teť jezdí jen měnit díly..Já jsem do klimy 6.let nehrábl a valí perfektně..Pokud se nedělá někde mastný oko na spoji tak do klimy zásadně nehrabat.
Víš to jsou ti rádoby rychlo servisáci co si koupí plničku a chtějí rychle vydělat a nemají o tom ani šajnu...
je to součást trubky tekže samotný to nejde ani to nesundáš prohlídni tu dosedací plochu trubky i expanzního ventilu aby nebyly vyžraný ale tam jsen to ještě neviděl.často je problém jen v samotné montáži kdy trubka nesedne až nadoraz a někdo jí dotáhne šroubem pak se kraj kroužku střihne a utíká to.
Prave ze on mi to natlakoval aby zistil kde to uniká.
teraz mi povedal ze to bolo dotahovane na doraz ale ze treba menit ten diel ktorý je na strane výparníka..