sedacky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
ten Karcher jsem dělal několikrát,,ale pořád to bylo nic moc, a hlavně stačila dešťová kapka a hned vylezl zase flíček, nakonec jsem rozpolstroval sedadla a šli do pračky, akorát, pokud je možno,je nasadit než uplně uschnou,mají snahu se trochu srazit,ale přez to jsem je na opěráky narval,při té příležitosti jsem si taky srovnal a znovu přilepil topení sedadel,který bylo sesezený ke straně,,,mám vnitřek celej světle-šedivej,dvě malý děti,ty občas něco za jízdy papaj a za chvilku je auto jak prase,potahy jsou zkrátka potahytomas555 píše:Chod si kupit praskovy tep do Karcher na jedno auto ta vyjde cca 2-3€, rozpustis vo vode , jemna kefka- vykefujes a povysavas, opakujes to pokial to nebude ciste

moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
tepovacom to ide v pohodke ale ked a to vela krat opakuje / par rokov/ tak ten prasok pekne rozoziera molitan pod potahom.... a potom sa ti to po par rokoch bude mrvit... to neznamena ze sa to nema robit tepovacom... zaklad je to poriadne vysusit a co najskro.... ja som napr daval origo potahy dole lebo som menil soferov molitan/ dost pekna babracka/ a dal som to do cistiarne... cele auto ma vyslo asi 5€ ale ta robota to je dost zdlhave a uz by som to asi nerobil... ale vysledok bol super

Skoda Octavia 1.9TDI, ASV 81kW, r.v. 2002, 230tis. km, climatronic
Skoda Octavia Scout 2.0TDI, DJGA, 135kW, 7°DSG, r.v. 2018, 143tis. km
Skoda Octavia Scout 2.0TDI, DJGA, 135kW, 7°DSG, r.v. 2018, 143tis. km