Rozdíl AGR vs. ALH
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rozdíl AGR vs. ALH
Kluci potřebuju poradit.Řeším KO motor ALH v Octavii I.S největší pravděpodobností jsou díravé písty,nebo alespoň jeden.Motor si cucnul oleje-nekontrolovatelné točky...Majitel zašlápnul a zastavil a zdechnul(říkal).Hrčí,ale špatně a navíc moc kouří.Je bez tlaků.Turbo KO.Předpokládám že čerpadlu to asi taky moc neprospělo.Sháním druhý,ale asi to bude špatný.
Ale k věci.Mám v dílně motor z OI AGR,ale se zadřenou klikou-proražená vana.Můžu z něj použít blok,písty ojnice a hlavu?Že bych kliku se šálama nacpal do toho AGR motoru?Co všechno mi nemusí pasovat a může mne překvapit?
Děkuju za každou radu..
Ale k věci.Mám v dílně motor z OI AGR,ale se zadřenou klikou-proražená vana.Můžu z něj použít blok,písty ojnice a hlavu?Že bych kliku se šálama nacpal do toho AGR motoru?Co všechno mi nemusí pasovat a může mne překvapit?
Děkuju za každou radu..
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Dojel po vlastnich...Ale uz klepal.Sundala se vana a lezly ze spodku spony.Musel bych asi prehodit i ojnici.Nevim jak moc je ko.Zatim shanim Mam neco v merku tak snad to vyjde.
ALH je rozebrany.V pistech diry nejsou,ale jednoho kousek chybi a zbyle bloncaji pul cm ve valcich.Misto vzduch.filtru jen cary tak to asi papkalo prach...
ALH je rozebrany.V pistech diry nejsou,ale jednoho kousek chybi a zbyle bloncaji pul cm ve valcich.Misto vzduch.filtru jen cary tak to asi papkalo prach...
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km