Felicia-nestartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Felicia-nestartuje
Znalci Felicii,
mám problém s Felicii-Pick Up 1.3 (50 Kw, r.v. 1997) dle tacho 170 tis. km, koupil jsem tento vůz v dražbě jako stavební kolečka, stála ale 2.roky.nejde tedy nastartovat.
Baterii jsem koupil novou, motorem točí luxusně, svíčky Ok, když jsem sundal hadičky dopravující palivo do vstřikovacího potrubí k tryskám je úplně suché, bez známky benzínu (samozřejmě jsou zpuchřelé, to by ale nemělo vadit), palivové čerpadlo při poloze 1 běží a asi tlakuje.
Napadá Vás co by to mohlo být, nějaké tip mám v hlavě, chci se více méně poradit.
Dík.
mám problém s Felicii-Pick Up 1.3 (50 Kw, r.v. 1997) dle tacho 170 tis. km, koupil jsem tento vůz v dražbě jako stavební kolečka, stála ale 2.roky.nejde tedy nastartovat.
Baterii jsem koupil novou, motorem točí luxusně, svíčky Ok, když jsem sundal hadičky dopravující palivo do vstřikovacího potrubí k tryskám je úplně suché, bez známky benzínu (samozřejmě jsou zpuchřelé, to by ale nemělo vadit), palivové čerpadlo při poloze 1 běží a asi tlakuje.
Napadá Vás co by to mohlo být, nějaké tip mám v hlavě, chci se více méně poradit.
Dík.
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
Má to vstřikovací trysku pro každý válec, takže MPI.
Uvažoval jsem, že může být ucpaný palivový filtr a nebo chyba u nádobky s aktivním uhlím, dle dílenské příručky to vypadá banálně.
Nevíte na co je tam ta nádobka s aktivním uhlím, k čemu slouží ?
Uvažoval jsem, že může být ucpaný palivový filtr a nebo chyba u nádobky s aktivním uhlím, dle dílenské příručky to vypadá banálně.
-
- Aktivista
jear ewing píše:Má to vstřikovací trysku pro každý válec, takže MPI.
vytáhni hadičky od vstřikovací lišty zapni klíček a napiš pokud poteče benál ucpi prstem musí tam být tlak 3 atm pak ti řeknu co dál

-
- Přispěvovatel
¨slovacek.milos píše:jear ewing píše:Má to vstřikovací trysku pro každý válec, takže MPI.
vytáhni hadičky od vstřikovací lišty zapni klíček a napiš pokud poteče benál ucpi prstem musí tam být tlak 3 atm pak ti řeknu co dál
Zkusím a uvidím, ale hadička k trysce je úplně suchá, taktéž svíčky.
Musím se podívat na ten palivový filtr..
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
mi jednou felda cukala až sem zaslepil tu hadici přestalo, logické vysvětlení pro to nemám ale prostě zkušenostjericho-3 píše:Polhcuje páry z nádrže, je to ekologický vynález. Mě se stalo, že mi motor vysával to "živočišné uhlí"co obsahuje nádobka , tak jsem sání zaslepil a trubku od nádobky nechal na volno..

-
- Přispěvovatel
teď jsem rešil to samý.ale mě to čerpadlo nevrčelo.když jsem ho vyndal a připojil na zdroj vrčelo slabě...nedosahovalo potřebný tlak přez 3atm pro MPi....nové mě stálo 700kč ale proč sem píšu....kde je na feldě palivák???
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
- Přispěvovatel