Ověření Km ?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Pidiluke
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Ověření Km ?

Příspěvek od Pidiluke »

Chtěl bych se zeptat jestli se dá za pomocí VAGu zjistit kolik má auto naběháno pravých kilometrů, popřípadě doporučit nějaký jiný program, který to umí. Jinak je to š.octavia II 1.9tdi. Děkuji za případné odpovědi.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jestli to stáčel někdo kdo se vyzná, tak to nepoznáš - nebo co máš na mysli '?
Pidiluke
Přispěvovatel

Příspěvek od Pidiluke »

roman1648 píše:jestli to stáčel někdo kdo se vyzná, tak to nepoznáš - nebo co máš na mysli '?

no myslím to, že si kamarád koupil dvojkovou octavku a chce se ujistit, že stav Km na budíku souhlasí se stavem Km na autě
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Pokud je to z ČR, tak se např. poptat po předešlých STK :)... analogicky TUV
... případně kdy a s kolika km to bylo naposledy v autorizáku - databáze atd.

Nicméně dnes, když správný kabel stojí cca 20USD, tak někteří již s výhledem prodeje odmazávají průběžně... 8)
GIV Variant TDi ???kW
Pidiluke
Přispěvovatel

Příspěvek od Pidiluke »

Slavkov píše:Pokud je to z ČR, tak se např. poptat po předešlých STK :)... analogicky TUV
... případně kdy a s kolika km to bylo naposledy v autorizáku - databáze atd.

Nicméně dnes, když správný kabel stojí cca 20USD, tak někteří již s výhledem prodeje odmazávají průběžně... 8)
No problém je v tom, že je to dovoz z itálie, ale podle mě to asi stočené bude, protože to má 160tis Km a je to rok 2004. Ale jinak je v bezvadným stavu když neberu v potaz spojku, která už nebude mít moc velkou životnost. Je tak akorát před výměnou.
Speeder
Přispěvovatel

Příspěvek od Speeder »

Dneska už se na nějaký stáčení nezávislýho počítadla nehraje. Stačí to ošetřit ve smlouvě a jsou z obliga. Nicméně u tohohle auta by to VAG-comem mělo jít vyčíst z toho nezávislýho počítadla. Nicméně na 90% to je smotaný. Otázka je o kolik žejo? :D Odkud jsi?
Fabia Combi 1,9 TDi PD 74kW [ATD]
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Jak už to tu psal někdo výše, když to umíš, nikdo to nepozná.
Jo a na Itálii bacha, tam je to jak u nás, přetočíš to a nic se ti nestane, takže nějaký zpětný domáhání je pase.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
honzas1
Přispěvovatel

Příspěvek od honzas1 »

ono když se kupuje ojetina tak je třeba brat v potaz, že to ma smotane km.. spíš bych se víc zajimal v jakym je celkovym technickym stavu.. jinak ono se muže vysrat cokoliv a kdykoliv
polo 1.4tdi AMF
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Speeder píše:... u tohohle auta by to VAG-comem mělo jít vyčíst z toho nezávislýho počítadla.
... proboha, jsi zaspal?
... to už se také dávno umí smotat (LOL)
GIV Variant TDi ???kW
Speeder
Přispěvovatel

Příspěvek od Speeder »

Ježiši Slavkov přečti si znova co jsem napsal, když si to nepochopil. Nač smotávat nezávislý počítadlo? Stáhnou to v budíkách, do smlouvy napíšou "stav počítadla ujetých km" a jsou vysmátý. To si načte tak jeden ze sta kupujících, tim se vůbec nevzrušujou.
Pidiluke
Přispěvovatel

Příspěvek od Pidiluke »

Speeder píše:Dneska už se na nějaký stáčení nezávislýho počítadla nehraje. Stačí to ošetřit ve smlouvě a jsou z obliga. Nicméně u tohohle auta by to VAG-comem mělo jít vyčíst z toho nezávislýho počítadla. Nicméně na 90% to je smotaný. Otázka je o kolik žejo? :D Odkud jsi?
jsem z Jeseníku
Speeder
Přispěvovatel

Příspěvek od Speeder »

Tak to si zkus najít někoho blíž s vag-comem. Neni to špatný vědět, např. se líp zjistí kdy rozvody. Já měl štěstí, že jsem koupil nesmotanou (nejen dle nez.počítadla), ale takový štěstí má asi 5% kupujících vw group.
m_toy
Přispěvovatel

Příspěvek od m_toy »

Nejlepší je kombinace - kamarád v autorizáku a cebia potažmo kamarád na stk.
Pokud je to ale zvenku, tak často nezjistíš nic, chce to jen oči a zkušenosti.
Když jsem nedávno kupoval kangoo v podpise, tak jsem jich prohlížel cca 15. Podle kombinace viz. výše jich bylo z těch patnácti ks stočených 12.
Obecně se hovoří o nějakých 42% stočených aut v ČR. Já tvrdím, že je jich tak 90%.
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Pisni do SZ vin a pokud neco bude v historii preposlu.
romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

ja bydlim x let ve spanelsku, takze jestli nekdo ma auto dotazeny ze spanel, jsem schopnej pres kamose na stk kouknout do historie stk a zaroven km
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“