Ověření Km ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ověření Km ?
Chtěl bych se zeptat jestli se dá za pomocí VAGu zjistit kolik má auto naběháno pravých kilometrů, popřípadě doporučit nějaký jiný program, který to umí. Jinak je to š.octavia II 1.9tdi. Děkuji za případné odpovědi.
No problém je v tom, že je to dovoz z itálie, ale podle mě to asi stočené bude, protože to má 160tis Km a je to rok 2004. Ale jinak je v bezvadným stavu když neberu v potaz spojku, která už nebude mít moc velkou životnost. Je tak akorát před výměnou.Slavkov píše:Pokud je to z ČR, tak se např. poptat po předešlých STK... analogicky TUV
... případně kdy a s kolika km to bylo naposledy v autorizáku - databáze atd.
Nicméně dnes, když správný kabel stojí cca 20USD, tak někteří již s výhledem prodeje odmazávají průběžně...
Nejlepší je kombinace - kamarád v autorizáku a cebia potažmo kamarád na stk.
Pokud je to ale zvenku, tak často nezjistíš nic, chce to jen oči a zkušenosti.
Když jsem nedávno kupoval kangoo v podpise, tak jsem jich prohlížel cca 15. Podle kombinace viz. výše jich bylo z těch patnácti ks stočených 12.
Obecně se hovoří o nějakých 42% stočených aut v ČR. Já tvrdím, že je jich tak 90%.
Pokud je to ale zvenku, tak často nezjistíš nic, chce to jen oči a zkušenosti.
Když jsem nedávno kupoval kangoo v podpise, tak jsem jich prohlížel cca 15. Podle kombinace viz. výše jich bylo z těch patnácti ks stočených 12.
Obecně se hovoří o nějakých 42% stočených aut v ČR. Já tvrdím, že je jich tak 90%.
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ja bydlim x let ve spanelsku, takze jestli nekdo ma auto dotazeny ze spanel, jsem schopnej pres kamose na stk kouknout do historie stk a zaroven km
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.