Chtěl bych se zeptat jak velkej mám nastavit předvstřik u mech. TDI. Motor AFN. Ted mám 5 stupnu, ale nekdo tvrdí 10 a někdo 15, tak nevim Stroboskop mám, takže seřídit to neni problém, jen nevim kolik
Pokud mně je známo, motor AFN je řízen velmi přesnou elektronikou. A jestli to máš nějak překopané na mechaniku, asi Ti nebude nikdo schopen poradit (prototypy se řeší opravdu blbě).
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Pokud mně je známo, motor AFN je řízen velmi přesnou elektronikou. A jestli to máš nějak překopané na mechaniku, asi Ti nebude nikdo schopen poradit (prototypy se řeší opravdu blbě).
chlape tech prototypu tu má nejmín 30 lidi
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
no ja mel 14.5° ale to uz je vylozene racingovy nastaveni, zalezi jak je to cerpadlo dobre udelany a jak umi menit predvstrik, ono je idealni mit na volnobeh kolem 0° a vy vysokejch kolem 20° ale to je problem, proto je potreba najit kompromis a to je prave tech 8°
mvolesko píše:no ja mel 14.5° ale to uz je vylozene racingovy nastaveni, zalezi jak je to cerpadlo dobre udelany a jak umi menit predvstrik, ono je idealni mit na volnobeh kolem 0° a vy vysokejch kolem 20° ale to je problem, proto je potreba najit kompromis a to je prave tech 8°
ty máš vubec nějakej prototyp
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
podla mapy je v maxime asi 15 stupnou u zakladneho 110 ps motora.takze asi taky kompromis je niekde medzi 8-12 stupnou aby to nerachotilo ako mlatacka. Len moj nazor takze ma neukamenujte
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
hm ono zalezi jak na cem mne se osvedcilo tech 7,5 je to vcelku kultivovane a chyta na brnk kdyz si chces zablbnout tak tomu prifaris vzdyt staci udelat rysku jinak na normalni jezdeni nema cenu mit to zbytecne tvrdy