Seat Leon FR

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

lucasinho
Nováček
Odpovědi: 0

Seat Leon FR

Příspěvek od lucasinho »

Rok výroby:2005
Najeto: 112 676 Km
Výkon: 110 kW (150 PS)
Palivo: Nafta
Auto má maximální možnou výbavu! Kůže (jako nová, nepopraskaná neošoupaná ),kožený paket –(volant,ruční brzda,řadící páka), tempomat, vyhřívaná sedadla, samostmívací zpětné zrcátko proti oslnění, 6ti rychlostní manuální převodovka, digitální klimatizace, 4x airbag, elektricky sklopná zrcátka, elektricky ovládaná všechna okna , elektricky stavitelné sedadlo řidiče i spolujezdce, dešťový senzor, palubní počítač, možnost vypnutí ESP, profi zatmavená skla s atestem, přední světla devil eyes - černé s denním diodovým svícením,centrál s DO. Kola 17“ z Audi S3 v tmavě šedé matné perleti s pneu 225/45/17 (2 ks nové, 2 ks na dojetí). Poctivé kilometry - doložím servisní knihou! Auto je teď komplet po velkém servisu – nové originální rozvody a vodní pumpa ve 100 tisících, před dvěma měsíci nové přední + zadní kotouče a desky Zimmerman (vpředu vrtané) + hadice a sport brzodvka, tento měsíc olej + všechny filtry. Je to už model FR –nikoliv topsport. Auto je mazel v TOP stavu a vždycky dostávalo jen to nejlepší:)

Cena: 195 000 Kč

http://www.sportovnivozy.cz/32086-seat-leon-fr

Obrázek
Irka
Přispěvovatel

Příspěvek od Irka »

Co za ty kola? ;)
Škoda Octavia 1.9TDi - ASV, Elegance, 110PS @ 134,3PS/300,5Nm, EGR-OFF, Bilstein B4, Puky TT, Brembo Max
peug
Přispěvovatel

Příspěvek od peug »

Irka řekl bych 195000 (LOL)
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

Z těch světel je mi na blití... Nechápu, co si tím všeci dokazují??? Myslíte, že je to nějaká frajeřina, parodovat tady něco, na co ve skutečnosti nemáte....??? Sorry, ale fakt ubohý....
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska :punk: ...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

Rider, můžeš mít názor jakejkoliv, ale ač toho taky nejsem fanda, tak mi to příjde jako poměrně nemístná poznámka v cizím inzerátu...
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002

V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
devmixil
Přispěvovatel

Příspěvek od devmixil »

tyto vydrbane spekulanty kteri maji potrebu pouze kecat jinym do veci,po kterych jim je totalni hovno miluju - Mas zajem o auto ? nemas,tak zavri rypak a tvoje nejapne poznamky si strč do prdele,nikdo tady na ne neni zvedavy .....
lucasinho
Nováček

Příspěvek od lucasinho »

..za kola 190 a auto k tomu zdarma;-) jinak me se ty svetla libi...je to kazdeho nazor...taky proto jsem ty puvodni neprodaval a jsou k auta pro pripad ze se nekomu tyhle nelibi, takze no stress hosi;-)
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

devmixil píše:tyto vydrbane spekulanty kteri maji potrebu pouze kecat jinym do veci,po kterych jim je totalni hovno miluju - Mas zajem o auto ? nemas,tak zavri rypak a tvoje nejapne poznamky si strč do prdele,nikdo tady na ne neni zvedavy .....
(LOL) (LOL) (LOL)
Uklidni se blbečku... Na tebe je tady určitě zvědavej celej svět.... Běž si nalepit dvoumetrový křídlo na svou stodvacítku a protáhni to po dědině, ať každej vidí, jakej seš boss a tuner (rofl) (rofl) (rofl) ....
Já na rozdíl od spousty ostatních nemám zapotřebí si hrát na něco na co nemám, tím že budu parodovat jiný auto... Kdž to pak potkáváš denně na cestě jak ty auta buď nesvítí nebo svítí jak píp, a třeba oslňují, nebo nejsou v noci vidět, tak až kvůli vytuněným světlům dojde k nějaký nehodě, tak budeš jinak mluvit... To je něco podobnýho, jak narvaný xenony v kde jaký starý mrdce...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

lucasinho píše:..za kola 190 a auto k tomu zdarma;-) jinak me se ty svetla libi...je to kazdeho nazor...taky proto jsem ty puvodni neprodaval a jsou k auta pro pripad ze se nekomu tyhle nelibi, takze no stress hosi;-)
sorry, že sem to tam napsal, ale potkávám to dnes a denně a fakt tomu nemohu absolutně přijít na chuť a když pominu, že je takováto úprava nelegální, tak je i podle mne nevkusná a nebezpečná v provozu, co tak vídám, jak to svítí/nesvítí... Tak aspoň, že k tomu máš i orginály ;)...
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

mir77 píše:Rider, můžeš mít názor jakejkoliv, ale ač toho taky nejsem fanda, tak mi to příjde jako poměrně nemístná poznámka v cizím inzerátu...
Miro sorry, ale nebylo kde jinde si ulevit, na silnici je asi zastavovat nebudu, abych jim řekl, jak sou ty světla hnusný a trapný (LOL) ... Berme to s nadhledem, mně taky furt někdo kecá do inzerátu a vůbec je to tady takovej místní sport... Tak sem si jednou zase ulevil aj já... Použiju klišé frázi- jestli chceš aby ti do inzerátu nikdo nekecal, dej si ho do annonce a ne na diskuzní fórum (noteeth) ...
lucasinho
Nováček

Příspěvek od lucasinho »

nelegalni orcite nejsou..to ani nevim jak jste na to prisli? ;) Tyhle jsou od znacky SONAR a nebyly zrovna levne...mam k nim i homolagacni list - nehlede na to kolikrat me zastavovali uz pocijajti a ze byl jsem s nima i na technicke. Nejsou to zadne noname číny ;)

Jinak priznam se ze kdyz to vidim na octavii nebo tak, tak zvracim, ale na leonu se me to fakt libi, ale ze se to nekomu nelibi i na leonu, to me fakt moc nezajima :-D
devmixil
Přispěvovatel

Příspěvek od devmixil »

Rider ... tak tak jak rikas, neda se sviti,ja na víc jako 120 nemám a ani mi to nevadi, nepotrebuju mit lepsi auto,me to stačí ... a křídlo tam prave ze mam, protoze to vypada pekne a kluci mi rikaji u nas ve vesnici,ze mam nejpeknejsi skodovku z okoli ,coz je pravda ... a ne jen diky krídlu .. !!!
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

lucasinho píše:nelegalni orcite nejsou..to ani nevim jak jste na to prisli? ;) Tyhle jsou od znacky SONAR a nebyly zrovna levne...mam k nim i homolagacni list - nehlede na to kolikrat me zastavovali uz pocijajti a ze byl jsem s nima i na technicke. Nejsou to zadne noname číny ;)

Jinak priznam se ze kdyz to vidim na octavii nebo tak, tak zvracim, ale na leonu se me to fakt libi, ale ze se to nekomu nelibi i na leonu, to me fakt moc nezajima :-D
SONAR je čína :D
BMW 330 ix
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

lucasinho píše:nelegalni orcite nejsou..to ani nevim jak jste na to prisli? ;) Tyhle jsou od znacky SONAR a nebyly zrovna levne...mam k nim i homolagacni list - nehlede na to kolikrat me zastavovali uz pocijajti a ze byl jsem s nima i na technicke. Nejsou to zadne noname číny ;)

Podle mne to nelegální je, at máš homologaci jakoukoliv, jestli si pamatuji, tak u nás je zakazano menit nebo upravovat konstrukční dily auta a pokud to ucinnis musis projit specialni technickou a tam to nejak homologovat a jeste s tim musi souhlasit vyrobce, nebo jak to je......... Proste ikdyby to melo homologaci deset, tak pokud to tam neda primo vyrobce, nebo to alespon nedovoli, tak to na aute nema co delat... To je jak s foliema na prednich sklech... Muzes mit homologaci kolk chces a stejne tam nesmis zasne mit, ani ty nejsvetlejsi, protoze ty okna uz tonovany jsou z vyroby... To ze to policajti neresi, je jejich benevolenci, ne tim, ze by to bylo ok... Drive se neresily ani ty folie nebo treba HID xenony...
devmixil
Přispěvovatel

Příspěvek od devmixil »

rider : ty si reš co chces,to tady nikoho nezajima tvoje rozumy :DDDDD prosímta bez nekam do rohu, a zhoř tam !!! :DDD
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“