help! Opel Corsa C - řj ztratila data imobilizeru

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mysacek
Nováček
Odpovědi: 0

help! Opel Corsa C - řj ztratila data imobilizeru

Příspěvek od mysacek »

ahoj vespolek,
C-ečkova Corsa 2003 nestartuje blika servis. Asi před půl rokem jsem měl ŘJ na opravě. Běhala v poho, ale teď zdechla. Vyblikal jsem chybové kódy 1610 a 0602. Chtěl jsem opravu reklamovat, ale odepsali mi :
"chybové kódy znamenají, že je v ŘJ motoru nejsou data imoblizéru - tzn. jednotka z nějakého důvodu ztratila data imobilizéru, imobilizér tedy neuvolní pro jízdu a vozidlo nestartuje.

Tato závada je řešitelná pouze v servisu Opel za pomocí jejich diagnostiky (kde jednotky ve vozidle jsou opět spárovány k sobě)."

Bydlím na Martiniku, černouškovi, který drží v ruce diagnostiku vzhůru nohama, ze zásady nevěřím a navíc bych se nedoplatil...
Takže zbývá samo domo. Na Passatu bylo sparování klíčů jednoduchý, ale s Oplem netuším. Jaký kabel, jaký SW?
Našel jsem OBD2 Opel Tech2 Vauxhall Diagnostic USB
. Může mi tohle fungovat, nebo něco jiného, doporučte prosím.
Díky
Myšák
VW Passat B6, 1,9 TDi PD 96kW, 6.ti kvalt a spokojenej úsměv, Opel Corsa 1,7DTi, Suzuki Grand Vitara 1,9 DDiS
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

toto na C immo fungovat nebude. Tam jen origo TECHII nebo dobře udělanej čínskej OP-COM nebo orig OP-COM myslím že nic jinýho na opelu immo snad ani neumí (z levnějších variant)
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
HanZ
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od HanZ »

opiš štítek z jednotky motoru (výrobce, typ, objednací či jiné jednoznačně identifikující číslo).
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

P1610 imobilizér proti funkce krádeže je naprogramovaný B - 009
P1610 imobilizace dysfunkce Immobilizer B - 009
P1610 imobilizér funkční chyba v programu

P0602 vozidlové identifikační číslo je naprogramovaný hardware a softwarový B - 005
P0602 hlasitost vstřikovače úprava je naprogramovaný hardware a softwarový B - 015
P0602 unavuje rozsah nenaprogramovaný hardware a softwarový B - 003
P0602 bezpečnostní kód je naprogramovaný hardware a softwarový B - 003
P0602 řídicí jednotka C - 002 program
P0602 regulátor programovací hardware a softwarový B - 003
P0602 ECUs chyby v programu (nedostatek mimo -- kóduje programování nebo indexovat)
P0602 konfigurace varianty je naprogramovaný hardware a softwarový B - 004
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“