Centrální zamykání
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Centrální zamykání
Zdravím potřebuji poradit ! Na dceřiné octávce 1,9tdi 2002 ASV začal blbnout centrál nejdříve se nezobrazovaly dveře řidiče na maxdotu že jsou otevřené pak se to spravilo poté začaly blbnout zadní pravé dveře nešly odemknout někdy zamknout teď chodí dobře no a teď blbnou dveře pravé přední několikrát se neodemkly dálkovým na klíčku ale vždy šly otevřít zevnitř kličkou no a teď jsou zamčené a nejdou otevřít tak nevím co stím????? Navíc jsem si všiml že nereaguje centrál na zamykání a odemykání klíčkem zamknou se jen řidičovy dveře jinak nic . Poradí někdo co dělat popřípadě jak odstranit závadu ???? Díky za rady Efošek
Octavia 1,9TDi PD 4x4,ATD 2003, 74kw
pokud se jedná o zadní dveře u OI, tak písni ( klidně SZ, asi před 2 měsícema sem si touhle legrací prošel) a byť většina tvrdila že zasefovanej zámek, jedině rozlámat tapec a i zámek, tak se mi to povedlo bez poškození rozebrat ( je ale fakt, že je to časově náročnější, s tím se musí počítat
OIII-DDYA
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno

- scharan2000
- Přispěvovatel
prepac,nechcem ale zakladat novu temu.=Ja mam problem ,ze sa mi daju z vnutra otvorit vsetky 4dvere kluckou a neviem co stym.Mozem zamykat 1x2xaj6x aj zadrzat tlacitko,zavru sa okna,ale aj tak otvorim zvnutra kluckou.ako s kontrolujem ten safe mode? VW passat 2009,2.0TDICR,DSG.
Audi A3 sporback r.v.06, 1.9TDI,77KW,uprava profituning na 107KW 320NM uz len spomienky
VW Touran highline,2.0TDI,BKD,dsg
VW Passat 2.0TDI,CR,DSG
VW Touran highline,2.0TDI,BKD,dsg
VW Passat 2.0TDI,CR,DSG
-
- Přispěvovatel
Tak jsem zrovna dokuchal pravé přední dveře ten tapec jde opravdu sundat bez poškození a to tak že se vyšroubují šroubky v madle a u vnitřní kliky pak se vycvakne nahoře tapecírunk z horní drážky u okna no a poté se násilím tahá tapec k sobě povolí tak ty plastové ůchytky co drží tapec na dveřích mněl jsem štěstí a nepraskla mi žádná . No a pravděpodobně strachem a nebo po tom co jsem se snažil rozebrat zámek ještě ve dvěřích tak se nějak rozchdil a dveře se mi podařilo otevřít . Tak nevím jak by se mi to jinak podařilo . Tak zítra koupím novej zámek a šup tam s ním
Octavia 1,9TDi PD 4x4,ATD 2003, 74kw