Sharan:el.naklapeni svetel-nejde
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sharan:el.naklapeni svetel-nejde
NA Sharanu r2001 obyc.svetla ne xenony kdyz tocim tim koleckem pod blinkrama,tak nefunguje serizovani svetel,motorky nevrci ani jeden,jestli jde do nich napeti nevim,teprv to budu resit,ma nekdo navod co a jak? nevi nekdo cislo pojistky? jak se k motorku dostat,svetlo ven? Nebo kde vede kabel do motorkuúvnitr svetla nebo mimo? jak se motorek vyndava,vzduchovy filtr ven? kam otocit motorek? diky!!
- MirekX
- Aktivista
Odpovědi: 0
měl jsem vadný jeden, ale pokud to někdo nepoužívá, tak klidně můžou odejít postupně oba a přijde se na to pozdějc. Zkusil bych na něj poklepat,někdy se stane, že se rozjede. Dělají to ty snímače polohy v tom motorku - jsou to potenciometry a prostě nějak přestanou snímat polohu toho motorku. Zkoušel jsem to opravovat, ale nemá to cenu,nejlépe nový. Vzduchový filtr ven, líp se tam dostaneš, na druhé straně ven baterku. Ale pak to jde tou dírou na výměnu žárovek. Ve světle do toho motorku vede jeden konektor,ale podle mě to opravdu budou ty motorky. 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
když vyklopíš kryt pod pojistkama a relatkama,je na něm taková pastová kartička a na ní je to podrobně rozkreslený co která pojistka drží,ty špatný motorky, no nevím, jsou poměrně dobře schované a spolehlivé. je to asi v el.instalaci
sharan 1,9 TDI 00
sharan 1,9 TDI 00
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku