osvětlení budíků pulsuje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kralikkk
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

osvětlení budíků pulsuje

Příspěvek od kralikkk »

zdravím, mám problém, od nedávna mi začali pulsovat budíky, jakoby padalo napětí osvětlení - snažil jsem se to nahrát, ale není to tak vidět jako normálně okem, a občas to problikne tak že úplně zhasnou a znovu se rozsvítí (je to také vidět ve videu)

na klasický volnoběh to je vidět, když jen malonko přidám tak už to vidět není - alternátor dobijí dobře... nevím možná s tím má něco společného i to když nastartuji tak při startování vše zhasne a poté se pomalinku budíky rozsvítí (né že by problikli a svítili, ale pomalinku se rozžehnou)

http://www.youtube.com/watch?v=yE_VgPOsbM0

pokud se někdo setkal s podobnou závadou a vyřešil prosím o informaci co s tím :?
carlos01
Přispěvovatel

Příspěvek od carlos01 »

Omlouvám se, že Ti píšu do vlákna i když jsem to nevyřešil :-)
Mám podobný problém v tom, že mi podsvětlení budíků občas pouze jakoby mění intenzitu. Zcela nepravidelně. Nikdy nezhasne úplně.
Tak mne taky velice zajímá, jestli někdo poradí. Altík mám zkontrolovaný a jede 100% OK. Možná někde nalomený drát nebo že by vlhkost? Regulace podsvětlení kolečkem na to nemá vliv.
Passat B5 81kW, AFN, automat 01M
Audi A3 81 kW, AHF, automat 01M
passat variant 2.0 tdi 103kw, CBAB, DSG
Obrázek Spotřeba VOLKSWAGEN PASSAT VARIANT 2.0 TDI 103 kW / 140 HP[/url]
salko
Přispěvovatel

Příspěvek od salko »

Niekde tu na fóre som čítal, že to pulzovanie je spôsobené jednou súčiastkou tuším v prístrojovke. A že je to dosť bežný problém. Skús lepšie prehľadať fórum.
Btw., aj ja som to postrehol na svojom aute, ale nie je to nijako výrazné, že by som si to uvedomoval.
Sadzomet Golf 6, 2011, 77kW [CAYC]
leonardino
Přispěvovatel

Příspěvek od leonardino »

treba pomuze

Kód: Vybrat vše

http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/oprava-problikavajicich-budiku
kralikkk
Přispěvovatel

Příspěvek od kralikkk »

zkusím se podívat na to kolečko které nastavuje jas, děkuji... všiml jsem si že problikává i klima a veškeré osvětlení, takže to není jen v budíkách, takže by to mohlo být to kolečko, kouknu na to, děkuji pak dám vědět
kralikkk
Přispěvovatel

Příspěvek od kralikkk »

tak jsem se do toho pustil, ale nevypadá to že by byla zrada ve štelování jasu, ten plošňák je jak novej... napadá někoho něco dalšího?

Obrázek

(očistil jsem ty konektory, třeba to pomůže)

EDIT: bohužel ani očištění kontaktů nepomohlo, stále to pulsuje
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“