plyn nereaguje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kralikkk
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

plyn nereaguje

Příspěvek od kralikkk »

zdarvím s dalším problémem :(

mám 1.9tdi 81kw

včera jsem sedl do auta po třech hodinkách, v pohodě nastartoval rozjel se a po 50ti metech auto začalo cukat (přestal fungovat plyn) zastavil jsem auto na volnoběh drželo otáčky, po stlačení plynu se nic nedělo, tak sem auto chcípl znovu nastartoval

a zkusil plyn - otáčky lítali jako kdybych na plyn šlapal a hned ho pouštěl, volnoběh to drželo, tak sem to ještě jednou chcípl a znovu nastartoval

pak plyn zabíral dobře tak sem se rozjel při rozjezdu mi cvakalo nějaké relátko (přesně jak sem stalčoval plyn, po 100 metrech jízdy to přestalo a auto jelo úplně normálně..

setkal se s tím někdo???
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

PASSAT??
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
kralikkk
Přispěvovatel

Příspěvek od kralikkk »

ne, seat toledo 1M rv 2001

když sem dal auto na seřízení předvstřiku tak mi řekli že čerpadlo má odchylku 8°, od té doby mám horší starty: když to stojí přes noc tak to točí a chytne až po chvilce a pak jde šíleně bílý dým z výfuku.....

s tím že by mi vůbec nereagoval plyn jsem se setkal poprvé, volnoběh to drželo normálně bez jediného škobrtnutí jen prostě nešel plynový pedál..
kuny1991
Sběrač informací

Příspěvek od kuny1991 »

zkoušel si podívat se na funkci samotnýho pedálu ve vagu? (skupina 002 - 2 pole) :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“