vyber ziaroviek h4

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

djsopo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

vyber ziaroviek h4

Příspěvek od djsopo »

Ake ziarovky h4 by ste mi odporucili do octacie-cire svetla.chcel by som s podovou xenonu ale aby dobre svietili za dazda hmly snezenia a vecer a aby nenicili svetlomety.dakujem za nazory
I[/list]
tomas.zak
Sběrač informací

Příspěvek od tomas.zak »

ja pouzivam osram nighbreaker plus ( vela ludi pise ze maju kratku zivotnost ale ja ten problem nemam) :)
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

taky jsem je mel, svitily pekne, oproti obycejnym H4 urcite vic, ale v lete se mi obe spalily, toho curaka co vymyslel v lete svitit bych nakopl nejradsi do prdele :x :x :x
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

cin píše:...toho curaka co vymyslel v lete svitit bych nakopl nejradsi do prdele :x :x :x
copak, nemáš na žárovičky? (noteeth) tak prodej auto a kup si lítačku na MHD (LOL) já jsem pro denní svícení všema deseti :)

k tématu: já kupuju obyč žárovky, značku neřeším, už tři roky mi žádná nepraskla. Slepej nejsem, v noci vidím normálně, takže nemám potřebu vyhazovat peníze do kanálu za předražený natuningovaný žárovičky co nic nevydržej.
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

turbo kamna power píše:
cin píše:...toho curaka co vymyslel v lete svitit bych nakopl nejradsi do prdele :x :x :x
copak, nemáš na žárovičky? (noteeth) tak prodej auto a kup si lítačku na MHD (LOL) já jsem pro denní svícení všema deseti :)

k tématu: já kupuju obyč žárovky, značku neřeším, už tři roky mi žádná nepraskla. Slepej nejsem, v noci vidím normálně, takže nemám potřebu vyhazovat peníze do kanálu za předražený natuningovaný žárovičky co nic nevydržej.
A tak na ty zarovky snad jeste vydelam, MHD k nam nejezdi :( , jinak za leto jsem musel 3 zarovky vymenit :( , jak je teplo tak jdou do kytek . Jinak bych docela rad videl nejaky vysledky jak denni sviceni vytrhlo pocet nehod a mrtvejch, kdyz tak sleduju zpravy tak mrtvejch je porad stejne, neli vic, takze o vyznamu toho sviceni bych byl docela opatrnej, podle mne nas to nespasi (hm)
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
stevocz
Aktivista

Příspěvek od stevocz »

cez den je to svietenie na nic. vacsinou si ani poriadne nevsimnem ze nejake svieti. jedine ked je nejake sero alebo horsia viditelnost inac nic. ved aj niekde to denne svietenie zrusili lebo to nic nevyriesilo
RUNDA

Příspěvek od RUNDA »

tomas.zak píše:ja pouzivam osram nighbreaker plus ( vela ludi pise ze maju kratku zivotnost ale ja ten problem nemam) :)
...ja to iste.ODPORUCAM
Stifko
Přispěvovatel

Příspěvek od Stifko »

prodaval jsem žárovky Osram 2 roky a nejvíce reklamací bylo na NightBreaker.Reklamace 1/10 prodaným,nejčastěji na Fabiich a P307,tam je to spotřebka.Já jsem na nich v Octavii jezdil 2 roky a teď už je tam má tatik 4 rokem a pořad svítí,a to má uvolněnou parabolu zapřenou složeným papírkem.Není to jen o žárovkách.
Suzuki Burgman 650 40,5kW 2003
VW Multivan T5 2.5TDi 128kW 4-Motion 2008
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 81kW 2003
Škoda Yeti 1.2TSi 77kW 2012
Dreamer
Přispěvovatel

Příspěvek od Dreamer »

Zkus Philips X-treme Vision. Jsem s nima MAXIMÁLNĚ spokojenej. Předtím jsem měl Philips X-treme Power a tohle by měl být jejich nástupce. Svítěj opravdu luxusně, světlo je téměř bílé, velmi se blíží denímu světlu a co do množství světla, tak dají oparvdu o hodně víc než obyč. žárovka.

Měl jsem i Osramy, ale rychle odcházely. Přešel jsem na tyhle a klid.
O1 Combi, ASZ, GTB1860VKLR hybrid, RACE783, race vačka, FMIC, 3xOFF, 3" downpipe +2,5" zbytek + Simons, HDS+Sachsperformance, soft Mirulu a trochu kouŕe, DRW almara, 312mm Brembo Max + DS2500 + 256mm Brembo +DS2500, XYZ racing SuperSport, D-Dot
cipisek32
Přispěvovatel

Příspěvek od cipisek32 »

No Fabie jsem kupoval vždy Narva a spokojenost . Ale hlavně bez UV záření . Do Fábie je doporučují do Octavie nevím .
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

cipisek32 píše:No Fabie jsem kupoval vždy Narva a spokojenost . Ale hlavně bez UV záření . Do Fábie je doporučují do Octavie nevím .
no ty Narvy mam ted, ale Osram svitil lip
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Dreamer píše:Zkus Philips X-treme Vision. Jsem s nima MAXIMÁLNĚ spokojenej. Předtím jsem měl Philips X-treme Power a tohle by měl být jejich nástupce. Svítěj opravdu luxusně, světlo je téměř bílé, velmi se blíží denímu světlu a co do množství světla, tak dají oparvdu o hodně víc než obyč. žárovka.

no a maji ty Philipsy homologaci na ceskej trh ? Nerad bych se nekde s fizlama dohadoval , nebo nekoho oslnil
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
luigi5
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luigi5 »

cin píše:no a maji ty Philipsy homologaci na ceskej trh ? Nerad bych se nekde s fizlama dohadoval , nebo nekoho oslnil
Ty vyzejo, jezdim sice blue vision ultra, protoze byly trochu lacinejsi a nechal jsem se zlakat kvuli modrymu slku, ale taky moc fajn. Ale na ty X-treme nemaji :)
O1 TDi ASZ V/RS, RECARO, AP -40mm, 17'' Spider 205/50 Michelin PA4, 18'' Fondmetal 9rr 225/40 Michelin PS3, R32 brakes --OFF
BMW 330D E90 Mpaket 170kw M57TÜ2, ST XTA -65, 19'' M3 225/35+255/30 Goodyear EA2, 17'' Mpaket 225/45 Goodyear UGP2 --ON
JohnyFlat
Přispěvovatel

Příspěvek od JohnyFlat »

cin píše:
Dreamer píše:Zkus Philips X-treme Vision. Jsem s nima MAXIMÁLNĚ spokojenej. Předtím jsem měl Philips X-treme Power a tohle by měl být jejich nástupce. Svítěj opravdu luxusně, světlo je téměř bílé, velmi se blíží denímu světlu a co do množství světla, tak dají oparvdu o hodně víc než obyč. žárovka.

no a maji ty Philipsy homologaci na ceskej trh ? Nerad bych se nekde s fizlama dohadoval , nebo nekoho oslnil
hele, pokud máš problém s odcházením žárovek v létě, tak si dodělej ledkové světla na svícení v létě a nebudeš tejrat ty normální... to je lehká pomoc... a jinak ty osram známému taky odcházejí, já používal philips... měl jsem teda blue vision.... sice dražší než osram, ale vydrželo to jedna 2 roky, druhá 2,5... a to jsem s nima svítil i v létě...
Octavia TOUR 1.9 TDI ALH
Golfisko
Aktivista

Příspěvek od Golfisko »

Já jsem taky pro Osramky NB, sice to nevydrží co obyč, ale za to světlo to stojí. Praskání je způsobeno asi především slabčím průřezem toho drátku a hlavně je taky rozdíl ve světlech, on sklo a plas to se nedá srovnávat ;)
Mám 2xH1 a výdřž v průměru 2roky to dá normálně :)
G3 Variant 1,9 TDiObrázek ... only S764
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“