Kluci vim ze to sem nepatri,ale chtel bych znat vase nazory na zvedaky, Jestli je lepsi elektromechanickej,nebo elekrohydraulickej....konkretne co rikate treba na znacku GOLEMTECH. Jestli nekdo mate.
Já bych chtěl takový hydro, aby při spouštění šla pístnice rovnou dolů a ne nahoru, aby se odjistily pojistky..Nemůžu si na to zvyknout, celou dobu jsem dělal na mechanice..
jericho-3 píše:Já bych chtěl takový hydro, aby při spouštění šla pístnice rovnou dolů a ne nahoru, aby se odjistily pojistky..Nemůžu si na to zvyknout, celou dobu jsem dělal na mechanice..
delaji prave 3,5 a 4 tunu, mam zalusk na tu 4 tunu a obe jsou prave elekrohydraulika....podle miho selskyho rozumu,tak hydraulika musi bejt lepsi nez sroubovnice.... jasny ze 4tunovy auta zvedat nebudu,budu to pouzivat klasicky na bezny auta rekneme do 2 tun.
http://www.navijaky.net/vyhodne-sety-pr ... vedak.html na jaře sem kupoval tenhle set mam k zouvačce i helpr a bezprobemu na týhle zuju obuju 19" runflat 21 normální gumu sem celkem spokojenej je to lepší než zouvačky od ferdusu
od golemu mam vlastně nakonec i kompresor a ten taky funguje
jojo,tak presne tady na to koukam akorat se furt rozmejslim,jestli vzit thle nebo priplatit za ten automat Ale tu zouvacku vyvazovacku tu nebudu mit na uziveni jako v pneuservisu,jen da se rict na prilepseni.
geo -a nevíš jak má ten zvedák udělané jištění., že se to nemusí zvednout .? Já zvedal na 2,5 T velký Pajero a jen se mi zdálo, že nohy jsou nějaké ohnuté a měl jsem blbý pocit, jaké sváry asi číňané dělají...