Plasti dip vs nový lak vozu?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Plasti dip vs nový lak vozu?
Ahoj chci se zeptat jestli má někdo zkušenost s nanešením plasti dipu na nový lak? Jestli to není při procestu nástřiku až po schnutí nějak agresivní? Chci si nastříkat nový auto, ale bojím se, aby to neudělalo něco s lakem a abych nebyl překvapený až to z toho třeba po roce svlíknu. Díky za radu
-
- Aktivista
to je ta věc, co vytvoří po zaschnutí takovou jakoby gumu? Sloupávát to z celého auta musí bejt asi porod ne?
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt

Toho se právě bojim, ale když se dívám na tohle video, kde s tím stříká novou S4, tak když to sundává z té střechy, tak mi teda vůbec nepřijde, že by byla matná čas: 26:50 je to vidětturbo kamna power píše:zkušenost nemám, ale prej zůstane lak potom matnější, jakoby zašlej, takže to chce komplet přeleštit.
http://www.youtube.com/watch?v=rNY9Dx617N8
-
- Aktivista
tak on to taky na tý střeše měl půl dne, navíc takhle na kameru to těžko poznáš. Ale nebál bych se toho, přinejhorším potom auto přeleštíš a je to.Ice_man píše:tak když to sundává z té střechy, tak mi teda vůbec nepřijde, že by byla matná
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
To zacalo foliema, viz. TDIfunuv Leon.jericho-3 píše:Aha, tak to jsou ty matná auta? Některé získávají opravdu lepší vzhled než ty s leskem laku.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Já jsem viděl už jedno dipované BMW na vlastní oči v Německu a musím říct, že se mi to moooc páčilo. Byla to M3ka v bílém matu a krasavec 
Aplikace bude asi jednoduší než folie, když jsem viděl, jak to borci stříkaj před garáží klasickou elek. pistolí. Údajně je lepší použít více vrstev, potom to vytvoří větší vrstvu a není problém. Psal jsem přímo do Dipyourcar.com a odpověď byla, že ideální množství jsou 3galony na auto. Záleží podle původního odstínu a barvy která se bude stříkat a dle velikosti auta.
Vypadá to zajímavě

Aplikace bude asi jednoduší než folie, když jsem viděl, jak to borci stříkaj před garáží klasickou elek. pistolí. Údajně je lepší použít více vrstev, potom to vytvoří větší vrstvu a není problém. Psal jsem přímo do Dipyourcar.com a odpověď byla, že ideální množství jsou 3galony na auto. Záleží podle původního odstínu a barvy která se bude stříkat a dle velikosti auta.
Vypadá to zajímavě

Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno

-
- Aktivista
@jericho-3: No, ja bych to spis videl jako dobrou vychytavku pri mareni pripadneho vysetrovani v pripade nejake trestne cinnosti. Vem si mit to naschval treba kriklave oranzove s neobvyklejma kolama, udelat sve, pak nekam zajet, rychle to strhnout (jak dlouho muze trvat cele auto ve vice lidech?), prezout na plechace s vysokym profilem a pak v klidu jezdit dal s bilym/sedivym/černym autem. Jasne, zni to, jako z filmu ale nepripada mi to az tak nerealne.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Aktivista
nevím kolik to stojí,ale můžeš narazit na vola co na to přijde a takhle krásně ti svlíkne auto.Fantik píše:Tady nevypadá že by to nechávalo extra stopy na laku :
http://www.youtube.com/watch?v=MfdlM5daa04

a za 500kč to nebude