problém čerpadla
Moderátoři: šulda, Moderátoři
problém čerpadla
passat 2,5tdi tiptronic. Asi problém vstřikovacího čerpadla?Mám odpojené trubky od trysek a při startování naftu dává ze všech 6ti, ale když prstem trubku ucpu tak zádný tlak nedává.V pohodě to udržím.Auto mi přestalo jet za jízdy při 160km/h.V kompletním stavu samozřejmě motor nechce naskočit.Za trest jsem ho zkusil na startsprej a má snahu běžet.Má někdo podobnou skušenost?prosím poraďte.Dík.[/b]
To vypadá na tzv, náhlou smrt čerpadla, ale udělej nejdříve diagnostiku, Pravděpodobně tam bude vadná ř. jednotka čerpadla, nebo ventil nastavení množství. Jestli jsi měl málo nafty , tak ještě může být odstavené čerpadlo, ale to by po dotankování neměl být problém.A ten trest pro motor /start sprej/, no když nevíš co se stalo, tak by to mohl být taky trest pro tebe. 

problem čerpadla
Kolik stojí takové čerpadlo?Poraďte.
Re: problem čerpadla
pekne prachyhonda píše:Kolik stojí takové čerpadlo?Poraďte.

Naposledy upravil(a) kevino dne 06 dub 2007, 21:54, celkem upraveno 1 x.
problem čerpadla
nemá někdo čerpadlo na prodej?
problém čerpadla
Já potřebuji ale 059130106A nebo 059130106D na kód motoru AFB a převodovku tiptronic,jinak nekomunikuje s řídící jednotkou.
Re: problém čerpadla
honda píše:Já potřebuji ale 059130106A nebo 059130106D na kód motoru AFB a převodovku tiptronic,jinak nekomunikuje s řídící jednotkou.
to nemam)) mam jen toto