trysky sprint 764 kde je sehnat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
trysky sprint 764 kde je sehnat
zdravím, chtěl bych dát do svého auto trysky sprint 764 ale nevím kde je mám obědnat za nejvýhodnější cenu poradte někdo díky.
Naposledy upravil(a) Gombi dne 01 lis 2012, 14:13, celkem upraveno 3 x.
Tak já začnu... Nejsou to vstřiky, ale trysky! Promiň, ale tohle téma je tu probíraný už několikrát. Když sem ale zjistil, že kvůli tomu zakládáš 2 další vlákna, tak už sem se musel ozvat 

Ibiza AHU, PP 764, EGR-off, KAT-off - minulost
Leon ASV - PP 764, GT1646V
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
Já neměl sílu ani reagovatFrenzy píše:Tak já začnu... Nejsou to vstřiky, ale trysky! Promiň, ale tohle téma je tu probíraný už několikrát. Když sem ale zjistil, že kvůli tomu zakládáš 2 další vlákna, tak už sem se musel ozvat

Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt

Co mi to dalo přemáhání sepeeeetr píše:Já neměl sílu ani reagovatFrenzy píše:Tak já začnu... Nejsou to vstřiky, ale trysky! Promiň, ale tohle téma je tu probíraný už několikrát. Když sem ale zjistil, že kvůli tomu zakládáš 2 další vlákna, tak už sem se musel ozvat

-
- Přispěvovatel
Re: trysky sprint 764 kde je sehnat
na chipforum je ted kupuju za 4040,-Gombi píše:zdravím, chtěl bych dát do svého auto trysky sprint 764 ale nevím kde je mám obědnat za nejvýhodnější cenu poradte někdo díky.
G4 1,9 TDI AHF 81 KW (Recaro BBS, GTI Exclusive) EGR OFF, -30/-30, Jednohmota (AXR, Ferodo Sport), Sprint764
vw-club.cz....DurexElite
vw-club.cz....DurexElite
jakakoliv otazka od novacka hned ho vsichni upozornujete aby cetl a kazdyho hned usmernujete kde je svoboda slova?neni toto nahodou FORUM?ted si predstavte ze by jen kazdej hledal sve tema a nikdo by nepsal vubec zadne prispevky to by byla trosku nuda ne???
ex octa turbo2260,race520,12MM,koler,brzdy rs,organika a vr6,xenony,6speed, ex passat 74kw,hybrid va+vb,vstriky al,nyni ford transit sport van 96kw,turbo z 3.2,vstriky z 2,4,cca200ps
-
- Aktivista
@jouda1: A prave proto, ze se jedna o forum (a v tomto pripade s velkou tradici), tak bychom se meli snazit, aby bylo co nejprehlednejsi a duplicite temat se snazit zamezovat.
Kdyz pak prijde nejakej pablb, kterej se zaregistruje a "preventivne" zaspamuje cely forum topicama v ruznych sekcich s (temer) identickym dotazem, nejenze to forum zneprehlednuje, ale i zpomaluje.
Z toho duvodu bych se snazil nove prichozi preventivne vychovavat, protoze jak si je vychovame, takove je budeme mit. Tzn. kdyz uspeje s timhle bezohlednym pristupem ted, nic ho nedonuti, aby priste postupoval jinak
Pripomina mi to dnesni vychovu. Fracek v autobuse rve jako tur a kdyz nekdo matku nebo toho fracka slusne napomene, tak se jeste matka zacne vztekat a drzkovat na toho, kdo napomenul. ... uplny par let a matka se nestaci divit, ze dostala od toho fracka pres drzku.
Kdyz pak prijde nejakej pablb, kterej se zaregistruje a "preventivne" zaspamuje cely forum topicama v ruznych sekcich s (temer) identickym dotazem, nejenze to forum zneprehlednuje, ale i zpomaluje.
Z toho duvodu bych se snazil nove prichozi preventivne vychovavat, protoze jak si je vychovame, takove je budeme mit. Tzn. kdyz uspeje s timhle bezohlednym pristupem ted, nic ho nedonuti, aby priste postupoval jinak

Pripomina mi to dnesni vychovu. Fracek v autobuse rve jako tur a kdyz nekdo matku nebo toho fracka slusne napomene, tak se jeste matka zacne vztekat a drzkovat na toho, kdo napomenul. ... uplny par let a matka se nestaci divit, ze dostala od toho fracka pres drzku.
Naposledy upravil(a) Forest dne 30 říj 2012, 20:06, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Nezlob se na mě, ale pokud je někdo už zručnej, aby na stránkách DP kliknul na forum, tak by mohl najít v sekci produkty i odkaz na trysky,turba,spojky atd. Stačilo by to vše pročíst a hned by věděl. Ale ano. Jednodušší je založit 3 témata a čekat kdo poradí. Jinak stačí napsat do seznamu "Sprint764" a uvidíš co Ti vyleze.jouda1 píše:jakakoliv otazka od novacka hned ho vsichni upozornujete aby cetl a kazdyho hned usmernujete kde je svoboda slova?neni toto nahodou FORUM?ted si predstavte ze by jen kazdej hledal sve tema a nikdo by nepsal vubec zadne prispevky to by byla trosku nuda ne???

Kdyby nezaložil 2 téměř totožný vlákna, tak si jen řeknu, že je to nováček a nechám to bejt... Ale tohle už je trochu moc, ne?jouda1 píše:jakakoliv otazka od novacka hned ho vsichni upozornujete aby cetl a kazdyho hned usmernujete kde je svoboda slova?neni toto nahodou FORUM?ted si predstavte ze by jen kazdej hledal sve tema a nikdo by nepsal vubec zadne prispevky to by byla trosku nuda ne???

Nezlob se na mě, ale pokud je někdo už zručnej, aby na stránkách DP kliknul na forum, tak by mohl najít v sekci produkty i odkaz na trysky,turba,spojky atd. Stačilo by to vše pročíst a hned by věděl. Ale ano. Jednodušší je založit 3 témata a čekat kdo poradí. Jinak stačí napsat do seznamu "Sprint764" a uvidíš co Ti vyleze.jouda1 píše:jakakoliv otazka od novacka hned ho vsichni upozornujete aby cetl a kazdyho hned usmernujete kde je svoboda slova?neni toto nahodou FORUM?ted si predstavte ze by jen kazdej hledal sve tema a nikdo by nepsal vubec zadne prispevky to by byla trosku nuda ne???

tak s timhle pristupem by jsi z tohoto fora mel radeji odejit neni treba se takhle chovat clovece trosku slusnosti by neuskodilo
ex octa turbo2260,race520,12MM,koler,brzdy rs,organika a vr6,xenony,6speed, ex passat 74kw,hybrid va+vb,vstriky al,nyni ford transit sport van 96kw,turbo z 3.2,vstriky z 2,4,cca200ps