trysky sprint 764 kde je sehnat

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Gombi
Nováček
Odpovědi: 0

trysky sprint 764 kde je sehnat

Příspěvek od Gombi »

zdravím, chtěl bych dát do svého auto trysky sprint 764 ale nevím kde je mám obědnat za nejvýhodnější cenu poradte někdo díky.
Naposledy upravil(a) Gombi dne 01 lis 2012, 14:13, celkem upraveno 3 x.
Frenzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Frenzy »

Tak já začnu... Nejsou to vstřiky, ale trysky! Promiň, ale tohle téma je tu probíraný už několikrát. Když sem ale zjistil, že kvůli tomu zakládáš 2 další vlákna, tak už sem se musel ozvat (wallbash)
Ibiza AHU, PP 764, EGR-off, KAT-off - minulost
Leon ASV - PP 764, GT1646V
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Pokial mas niekoho kto chodi do Talianska tak nech ti ich kupi tam. U nas uz neviedia co by za nich pytat.
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Frenzy píše:Tak já začnu... Nejsou to vstřiky, ale trysky! Promiň, ale tohle téma je tu probíraný už několikrát. Když sem ale zjistil, že kvůli tomu zakládáš 2 další vlákna, tak už sem se musel ozvat (wallbash)
Já neměl sílu ani reagovat (wallbash)
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
Frenzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Frenzy »

peeeetr píše:
Frenzy píše:Tak já začnu... Nejsou to vstřiky, ale trysky! Promiň, ale tohle téma je tu probíraný už několikrát. Když sem ale zjistil, že kvůli tomu zakládáš 2 další vlákna, tak už sem se musel ozvat (wallbash)
Já neměl sílu ani reagovat (wallbash)
Co mi to dalo přemáhání se (LOL)
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
Gombi
Nováček

Příspěvek od Gombi »

a jéjé já tu jsem novej :) sám vím že není dobré zakládat další vlákno a jinak opravuji se ano máš pravdu trysky! tak se hnedka neopupínkujte :)
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

TDI tech píše:Pokial mas niekoho kto chodi do Talianska tak nech ti ich kupi tam. U nas uz neviedia co by za nich pytat.

To fakt jde, kde je ta mototechna :D
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
mirauh
Přispěvovatel

Re: trysky sprint 764 kde je sehnat

Příspěvek od mirauh »

Gombi píše:zdravím, chtěl bych dát do svého auto trysky sprint 764 ale nevím kde je mám obědnat za nejvýhodnější cenu poradte někdo díky.
na chipforum je ted kupuju za 4040,-
G4 1,9 TDI AHF 81 KW (Recaro BBS, GTI Exclusive) EGR OFF, -30/-30, Jednohmota (AXR, Ferodo Sport), Sprint764

vw-club.cz....DurexElite
jouda1
Přispěvovatel

Příspěvek od jouda1 »

jakakoliv otazka od novacka hned ho vsichni upozornujete aby cetl a kazdyho hned usmernujete kde je svoboda slova?neni toto nahodou FORUM?ted si predstavte ze by jen kazdej hledal sve tema a nikdo by nepsal vubec zadne prispevky to by byla trosku nuda ne???
ex octa turbo2260,race520,12MM,koler,brzdy rs,organika a vr6,xenony,6speed, ex passat 74kw,hybrid va+vb,vstriky al,nyni ford transit sport van 96kw,turbo z 3.2,vstriky z 2,4,cca200ps
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@jouda1: A prave proto, ze se jedna o forum (a v tomto pripade s velkou tradici), tak bychom se meli snazit, aby bylo co nejprehlednejsi a duplicite temat se snazit zamezovat.

Kdyz pak prijde nejakej pablb, kterej se zaregistruje a "preventivne" zaspamuje cely forum topicama v ruznych sekcich s (temer) identickym dotazem, nejenze to forum zneprehlednuje, ale i zpomaluje.

Z toho duvodu bych se snazil nove prichozi preventivne vychovavat, protoze jak si je vychovame, takove je budeme mit. Tzn. kdyz uspeje s timhle bezohlednym pristupem ted, nic ho nedonuti, aby priste postupoval jinak ;)

Pripomina mi to dnesni vychovu. Fracek v autobuse rve jako tur a kdyz nekdo matku nebo toho fracka slusne napomene, tak se jeste matka zacne vztekat a drzkovat na toho, kdo napomenul. ... uplny par let a matka se nestaci divit, ze dostala od toho fracka pres drzku.
Naposledy upravil(a) Forest dne 30 říj 2012, 20:06, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

jouda1 píše:jakakoliv otazka od novacka hned ho vsichni upozornujete aby cetl a kazdyho hned usmernujete kde je svoboda slova?neni toto nahodou FORUM?ted si predstavte ze by jen kazdej hledal sve tema a nikdo by nepsal vubec zadne prispevky to by byla trosku nuda ne???
Nezlob se na mě, ale pokud je někdo už zručnej, aby na stránkách DP kliknul na forum, tak by mohl najít v sekci produkty i odkaz na trysky,turba,spojky atd. Stačilo by to vše pročíst a hned by věděl. Ale ano. Jednodušší je založit 3 témata a čekat kdo poradí. Jinak stačí napsat do seznamu "Sprint764" a uvidíš co Ti vyleze.
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Frenzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Frenzy »

jouda1 píše:jakakoliv otazka od novacka hned ho vsichni upozornujete aby cetl a kazdyho hned usmernujete kde je svoboda slova?neni toto nahodou FORUM?ted si predstavte ze by jen kazdej hledal sve tema a nikdo by nepsal vubec zadne prispevky to by byla trosku nuda ne???
Kdyby nezaložil 2 téměř totožný vlákna, tak si jen řeknu, že je to nováček a nechám to bejt... Ale tohle už je trochu moc, ne? (wallbash)
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Nezlob se na mě, ale pokud je někdo už zručnej, aby na stránkách DP kliknul na forum, tak by mohl najít v sekci produkty i odkaz na trysky,turba,spojky atd. Stačilo by to vše pročíst a hned by věděl. Ale ano. Jednodušší je založit 3 témata a čekat kdo poradí. Jinak stačí napsat do seznamu "Sprint764" a uvidíš co Ti vyleze.
Gombi
Nováček

Příspěvek od Gombi »

ještě něco ?nebo ste už skončily ? já už nic zakládat nebudu máte pravdu byla to blbost založit 2 témata ale nemusíte s toho dělat hnedka tragédiii OMG.... už sem nic nepište laskavě děkuju :)
jouda1
Přispěvovatel

Příspěvek od jouda1 »

tak s timhle pristupem by jsi z tohoto fora mel radeji odejit neni treba se takhle chovat clovece trosku slusnosti by neuskodilo
ex octa turbo2260,race520,12MM,koler,brzdy rs,organika a vr6,xenony,6speed, ex passat 74kw,hybrid va+vb,vstriky al,nyni ford transit sport van 96kw,turbo z 3.2,vstriky z 2,4,cca200ps
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“