odešla mi na A6 řídící jednotka ABS (má kód 8E0 614 111 AH), vezl jsem ji k elektrikáři a řikal, že nejde opravit. Začal jsem tedy shánět po vrakáčích funkční ř.j. a nikde jí nemaj (prý je to nedostatkový zboží

Michal
Moderátoři: šulda, Moderátoři
NSFF píše:Zdravim,
odešla mi na A6 řídící jednotka ABS (má kód 8E0 614 111 AH), vezl jsem ji k elektrikáři a řikal, že nejde opravit. Začal jsem tedy shánět po vrakáčích funkční ř.j. a nikde jí nemaj (prý je to nedostatkový zboží) a tak se chci zeptat jestli se nedá zmiňovaná ř.j. 8E0 614 111 AH nahradit řídící jednotkou s jiným označením ? Díky za rady
Michal
jo a ty tam mas ASR ...iba ..zejordee_23 píše:NSFF píše:Zdravim,
odešla mi na A6 řídící jednotka ABS (má kód 8E0 614 111 AH), vezl jsem ji k elektrikáři a řikal, že nejde opravit. Začal jsem tedy shánět po vrakáčích funkční ř.j. a nikde jí nemaj (prý je to nedostatkový zboží) a tak se chci zeptat jestli se nedá zmiňovaná ř.j. 8E0 614 111 AH nahradit řídící jednotkou s jiným označením ? Díky za rady
Michal
http://www.autobazar.eu/sk/abs-riadiaca ... 82888.html
AJ je nahrada za AH a mozno by sla aj J, AQ, S atd mal by to byt ten isty system. tak ich len spravne napinovat =kontrola podla schem pozret na nete ... (ak je zapojenie ine) a nakodovat samozrejme spravne.
AR a AL su pre automaty, to neviem , len skusit.
mne to fungovalo ale s inymi .
jordee_23 píše:jo a ty tam mas ASR ...iba ..zejordee_23 píše:NSFF píše:Zdravim,
Michal
http://www.autobazar.eu/sk/abs-riadiaca ... 82888.html
AJ je nahrada za AH a mozno by sla aj J, AQ, S atd mal by to byt ten isty system. tak ich len spravne napinovat =kontrola podla schem pozret na nete ... (ak je zapojenie ine) a nakodovat samozrejme spravne.
AR a AL su pre automaty, to neviem , len skusit.
mne to fungovalo ale s inymi .