Prosim pomoc Modrej dym při volnoběhu auto škube golf 3 Td
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prosim pomoc Modrej dym při volnoběhu auto škube golf 3 Td
Auto cuka a škube a po vytaženi sitiče už ne jen trošku kouři malinko děla to to same jak na tomdle videu http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=PiB ... =endscreen dik za ohlasy
-
nejsem-naivka
- Přispěvovatel
Jestliže vytáhne sytič a přestane to, je to malý for, jak psal nejsem - naivka, ale je to možná i jen tím, že při sytiči se zvednou otáčky a motor se probere..Stačilo by přidat trochu plynu a možná to bude stejné...A kouř asi moc modrý nebude, bude spíš bílý , nespálená nafta./motor už má něco za sebou- slabší komprese//.Když se to přežene s forem, nebude "sytič" reagovat, což nevadí, ale bude to mít vyšší volnoběh, což bude mít vliv na spotřebu. Pak to chce zase trochu ubrat, aby při vytažení sytiče byla znát změna...Lze to upravit i tím, že se přidá tryskám, které jistě mají nižší tlak , třeba 135 místo 150/155/..
nepropadat panice...
-
nejsem-naivka
- Přispěvovatel
tak jsem to dnesk kontroloval a vše ok , no zjistil jsem že mam asi přicpanej jeden vstřikovač spiš je k.o protože . Zkoušel jsem to zpusobem že jsem postupně zkoušel na vstřikovači povolil trubku při nastartovanem motoru u třech motor prostě začal zdechat a u jednoho se nic nezměnilo tak zitra seženu vstřikovač a uvidíme