Váš názor Touareg v10 TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Váš názor Touareg v10 TDI
Dobrý den všem. Chceme nějaký větší vyšší rodinný auto který nebude mít v zimě problémy ve vyšší vrstvě sněhu a s dopravou na chalupu a na hory. Koukáme po autě v automatu. Chtěl bych se vás zeptat,co víte o tomto voze. Je to naftovej motor pětilitr a myslím,že by to mohlo jet pěkně a myslím že i s celkem dobrou spotřebou. Jen nevím,jak to s těma touaregama je. Jestli jsou dobrý nebo špatný,co spotřeba,servisování,motor,automatická převodovka atd...koukal jsem ještě po Q7 od audi,ale to je zbytečně drahý pro nás....Děkuji za každou zprávičku. A jak je to s tim pohonem 4x4? je tam haldex?
Ak mas dost penazi tak preco nie, kazdy servisny zasah mozes pocitat v jednotkach tisic euro. Velka opica potrebuje vela bananov. Myslim, ze najst sevisaka, co sa ti do toho pusti tiez nebude jednoduche, kazda blbina vyzaduje vyhodenie motora. Drz sa hesla ze 10 valcov 10 problemov. Spotreba zazrak nebude a jazdne vlatnosti v zime tiez asi nie, off road to urcite nie je.
Ked chces priestranejsie auto do zimy, kup si radsej sharana 4x4.
Ked chces priestranejsie auto do zimy, kup si radsej sharana 4x4.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
a co by jste mi doporučili za auto? zamiloval jsem se do nový A6 230kw ale než bude stát tak 300tisíc bude to nějakej rok trvat.....vím že to není takový velký auto,ale jel jsem v tom a paráda.....díval jsem na q7 ale zase pořizovačka cca 700tis z bazaru a u motoru 4.2 tdi spotřeba jak kráva a ten třílitr žádná sláva v tý q7
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
- peeeetr
- Aktivista
Já bych šel do A6ky 3.0tdi Q. Jede to dost slušně za solidní spotřebu a vyškrábe to taky nějakej ten kopec.
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt

A co by jste řekli kdybych uvažoval o passatu o tom myslim že je to B6 a B7 jsou v těch starších motory 1.9 a v těch novejších 2.0 kdybych to bral s automatem,co by jste doporučili? starší 1.9 nebo novější 2.0? u těch novějších jsou ty DSG? dost lidi na to nadává,že to špatně řadí,že si to plete kvalty atd.....tak nevim....a jeste jsem zacal pokoukávat po superbu....vubec nevim....libi se mi tam to místo a to otevírání kufru....ale nevim co vzit
- peeeetr
- Aktivista
Docela skáčeš z auta na auto. Nejdřív Tuareg, Q7, Passat, Superb
Ne každej 1.9tdi je dobrej. O tom je tady mnoho diskuzí. Někdy je lepší 2.0 než 1.9. Záleží od motoru. Zkus pohledat, pokud máš chvilku času. Nejdřív si stanov rozpočet, kolik do toho chceš nasypat a pak hledej auto, pokud nemáš jasného favorita. V každém bych se projel, ať víš do čeho jdeš. Auto se nekupuje přeci jen na půl roku.

voe si mě pobavil ...............Biimbo píše:já teda když už 3.0 TDI Q, tak spíš Q7 než A6.. Do tý 6ky je to nalejzání jako do sklepa, do Q7 lezeš jak do kuchyně

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
- peeeetr
- Aktivista
já taky radši Q7, ale to je o jinejch penězích trošíčku.
musel jsem bejt trošku při zemi 
Mimochodem Biimbo, popiš nám prosím jak lezeš do kuchyně. Já normálně jdu furt rovně a jsem v kuchyni. Do žádných výšek nikam nelezu. Jedině k sousedce do dalšího patra
na kávu 

Mimochodem Biimbo, popiš nám prosím jak lezeš do kuchyně. Já normálně jdu furt rovně a jsem v kuchyni. Do žádných výšek nikam nelezu. Jedině k sousedce do dalšího patra