za kolik se to dá prodat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
za kolik se to dá prodat
Kuci rozhodl jsem se prodat svoji Octu elegance r.v 2001 provoz 2002 1.9Tdi 66kw.Jsem první majitel koupena nová v ČR.Má najeto skutečných 156tisíc.
červená metalíza.Jediné vady co na ní jsou jsou spíš kosmetické.Pár povrchových puchejřů ,které jsem teda průběžně zatíral barvou a lakem koupenou ve škodovce.
Trochu rosí simerink na levé poloose u převodovky.Jinak o ničem jiným nevím.V červnu vyměněny komplet brzdy,zadek i předek,desky ,pakny.
Kromě těch brzd,rozvodů,pravého vrchního čepu a čidla teploty je na autě vše původní a nevykazuje problém.
Kolik za to můžu chtít?Pokud by měl zájem někdo z klubu ,byl bych rád.
Auto používané jako rodinné a garážované.Pouze ted stojí 3 mešíce venku u baráku.Auto je čistý neopotřebovaný,prostě cajk.Olej měněnej po9 tisících a na jaře vyměněnej i v převodovce.Za kolik se to dá reálně prodat?
červená metalíza.Jediné vady co na ní jsou jsou spíš kosmetické.Pár povrchových puchejřů ,které jsem teda průběžně zatíral barvou a lakem koupenou ve škodovce.
Trochu rosí simerink na levé poloose u převodovky.Jinak o ničem jiným nevím.V červnu vyměněny komplet brzdy,zadek i předek,desky ,pakny.
Kromě těch brzd,rozvodů,pravého vrchního čepu a čidla teploty je na autě vše původní a nevykazuje problém.
Kolik za to můžu chtít?Pokud by měl zájem někdo z klubu ,byl bych rád.
Auto používané jako rodinné a garážované.Pouze ted stojí 3 mešíce venku u baráku.Auto je čistý neopotřebovaný,prostě cajk.Olej měněnej po9 tisících a na jaře vyměněnej i v převodovce.Za kolik se to dá reálně prodat?
Octavia 1.9TDi 66KW motor ALH r.v 2001
BMW E46 330d 150Kw Touring, individual, speciální edice r.v 2004 M57/TU
BMW E46 330Ci cabrio r.v 2005 M54
-
- Aktivista
130tis. bych rekl, ze v super stavu vymazlena 81kW.
Na Tipcars jsem ted zahlidnul O1 Elegance 66kW za 65.000,--, "obycejna" Octavka je tam za 46.000,-- (ten trh je nehorazne v hajzlu, s tim souhlasim).
Jestlize je nekdo schopen prodat za 130, doporucuji mu ihned zavolat a sdelit mu, ze dostane 30 jako provizi.
Takze osobne bych to videl na 70-80tis. jako relativne uspesny prodej
Na Tipcars jsem ted zahlidnul O1 Elegance 66kW za 65.000,--, "obycejna" Octavka je tam za 46.000,-- (ten trh je nehorazne v hajzlu, s tim souhlasim).
Jestlize je nekdo schopen prodat za 130, doporucuji mu ihned zavolat a sdelit mu, ze dostane 30 jako provizi.
Takze osobne bych to videl na 70-80tis. jako relativne uspesny prodej

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
OK.hansdob píše:toto je ale TDI
Podobný rok výroby a km, síce DTI, ale o dve triedy vyššie

Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex
Nemůžeš srovnávat ceny aut škodovky vs opel. To je jako bys argumentoval tímto :
http://www.sauto.cz/osobni/detail/renau ... oFrom=list
http://www.sauto.cz/osobni/detail/renau ... oFrom=list
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt

Ta rez bude lidi odpuzovat. Jinak bych řekl, že někam těsně pod sto to dáš. Asi ne tady, mezi klubákama, kde má každej přístup k "lepšímu" nebo si všichni myslí, že to je "drahý", ale jestli je fakt pěkná, tak bych to tak na 95k viděl. Posaď to na net za 100 a uvidíš, kdo se ti ozve 
Ono jich je mraky levnejch, když se podíváš na sauto, ale půlka z toho je cena s financováním a druhá půlka jsou vylítaný herky...

Ono jich je mraky levnejch, když se podíváš na sauto, ale půlka z toho je cena s financováním a druhá půlka jsou vylítaný herky...
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
-
- Aktivista
jak můžeš srovnávat takovou popelnici s oktávií TDICsala píše:OK.hansdob píše:toto je ale TDI
Podobný rok výroby a km, síce DTI, ale o dve triedy vyššiehttp://auto.bazos.sk/inzerat/19080294/O ... Ti-TOP.php

já osobně bych takový auto neprodával, jednak nás všechny přežije, a za těch pár drobných, co za to dostaneš, to nemá cenu pouštět z domu...
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Jo, ta Omega je dobrá, dokud se nevysype
Mám ve svém okolí tři a nechtěl bych to ani za zlatý prase
Sice to je auto o třídu vejš, ale tomu odpovídá i cena dílů a dostupnost rozumnýho servisu 

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
V minulosti:
Kluci děkuji za reakce.popravdě psal jsem do AAA a přišel mě email,že mě dají v hotovosti 80 tisíc.tak jsem tam před 14 dny byl,on to sepsal okouknul,prolezl.Pak odešel a řekl mě cenu 115 možná 120 tisíc!
Co myslíte ,že jsem udělal?odejel jsem v domění ,že mě chtějí dát málo
Ted zjištuju ,že jsem vůl
Včera jsem byl ve výkupu tady ve vysokým mejtě a tam mě v hotovosti nabízel 80 tisíc s tím ,že to postaví na bazar min.za 100.
jako já na tom nechci vydělat majlant,každý auto má svého kupce,ale ta Octa tady stojí vedle baráku serou na ní zbytečně ptáci a když nejezdí ,tak umírá.A jedinej důvod proč tady stojí je ten,že si vozíme prdelky v BMW a tomu se už ona nedokáže vyrovnat.Netvrdím ,že je naprosto 100%,ale pořád je proti bazarovkám v top stavu.Jedinej můj poznatek je ,že kdo se o to stará ,tak pak stejně dostane to hovínko jako ten co na to kašle.Je to hodně smutný.Ale rozhodně toho nelituju co jsem jí dal,každý auto se u mě má vždycky dobře.S klidným svědomím o Octávii I můžu říci ,že je jedna z nejhezčích aut co Škodovka dělala a je jednoduchá a spolehlivá!
Co myslíte ,že jsem udělal?odejel jsem v domění ,že mě chtějí dát málo

Včera jsem byl ve výkupu tady ve vysokým mejtě a tam mě v hotovosti nabízel 80 tisíc s tím ,že to postaví na bazar min.za 100.
jako já na tom nechci vydělat majlant,každý auto má svého kupce,ale ta Octa tady stojí vedle baráku serou na ní zbytečně ptáci a když nejezdí ,tak umírá.A jedinej důvod proč tady stojí je ten,že si vozíme prdelky v BMW a tomu se už ona nedokáže vyrovnat.Netvrdím ,že je naprosto 100%,ale pořád je proti bazarovkám v top stavu.Jedinej můj poznatek je ,že kdo se o to stará ,tak pak stejně dostane to hovínko jako ten co na to kašle.Je to hodně smutný.Ale rozhodně toho nelituju co jsem jí dal,každý auto se u mě má vždycky dobře.S klidným svědomím o Octávii I můžu říci ,že je jedna z nejhezčích aut co Škodovka dělala a je jednoduchá a spolehlivá!
Octavia 1.9TDi 66KW motor ALH r.v 2001
Jestli ten v AAA to tak myslel, že Ti dá na ruku 115tis, tak jsi to tam možná měl nechat. Oni ty auta prostě prodat uměj a nedivil bych se, kdyby jí prodávali za 140-145tisíc. Jim je jedno, že to tam bude další 3měsíce stát..on se někdo najde kdo jí koupí. Teď otázka, jestli máš chuť to mít u sebe před barákem a třeba nějakou dobu čekat než se Ti někdo ozve a dá Ti za to tvoje požadovaný peníze. Docela se ale divím, že Ti za to AAA nabídli celkem hezkou cenu. Jsou to zmrdi který se snaží člověka jen odrbat a hledaj na autě každej miniaturní nedostatek. Je to na Tobě.
To csala: Ty jsi asi z hodně jinýho gangu co?
To csala: Ty jsi asi z hodně jinýho gangu co?

Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno