Zdravim. Pred par dny jsem si vsiml, divneho chovani teploty motoru. Kdyz jedu na volnobeh z kopce tak mi teplota klesa, ale kdyz je motor pod zatezi tak teplota zas stoupne. A pri jizde na tempomat rucicka (teplota) klesne uplne a pak uz se nehne, ani kdyz motoru davam poradnou cocku.
Cim to muze byt? Termotat? Bohuzel diagnostiku nemam poruce :/
(auto viz. popis)
Teplota
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
zkus termostat, a přikrej chladič. a u oktávek blbly studenáky v budíkách,ale navim jestli se to týká i golfa... pokud to topí a budík neukazuje, bude možná problém tam
octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
Mám podobný problém, teplota drží, hore kopcom dole pod aj bez záťaže.... problém nastáva vtedy ked mu začnem nakladať, stačí 5 min športovej jazdy a už mi bud padne teplota na 80 alebo padne až dole, časom bud vybehne na 90 alebo sa vráti ked vypnem motor a hned naštartujem Môže to byť studeným spojom ako som tu čítal?????
Snímač som menil už 2x ... a stále to isté a stalo sa mi už aj počas kludnej jazdy som stál na semafore a ručička išla plynulo dole na 50 a za cca 2 min pekne naspät na 90 ????? čo by to mohlo byť???
Snímač som menil už 2x ... a stále to isté a stalo sa mi už aj počas kludnej jazdy som stál na semafore a ručička išla plynulo dole na 50 a za cca 2 min pekne naspät na 90 ????? čo by to mohlo byť???
-
- Sběrač informací