TDI a zima
Moderátoři: šulda, Moderátoři
TDI a zima
Lidi máte někdo problém stím že když začne mrznout tak se vám někam záhadně stratí chladící kapalina 

- fabiátor
- Moderátor
Odpovědi: 0
Re: TDI a zima
jo ale to vyplývá z fyzikyPat@brno píše:Lidi máte někdo problém stím že když začne mrznout tak se vám někam záhadně stratí chladící kapalina

Taky to pozoruji, dokonce poslední dobou klesla pod min, takže když je hodně pod minus tak mi bliká kontrolkaPat@brno píše:Lidi máte někdo problém stím že když začne mrznout tak se vám někam záhadně stratí chladící kapalina
Octavia 1,9 TDI 81 kW, r.v. 1998
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Tak už vim,proč mi blikala kontrolka. Je to doufám ta červená s teploměrem? Jsem totiž netušil, že to kontroluje i množství! Octu mám teda krátce.czetor píše:Taky to pozoruji, dokonce poslední dobou klesla pod min, takže když je hodně pod minus tak mi bliká kontrolkaPat@brno píše:Lidi máte někdo problém stím že když začne mrznout tak se vám někam záhadně stratí chladící kapalina
nemám žádné auto na naftu
Jasně že kontroluje množství, stačí ít ty elektrody míň ponořený, nebo nižší hustotu a už to bliká.kartmen píše:Tak už vim,proč mi blikala kontrolka. Je to doufám ta červená s teploměrem? Jsem totiž netušil, že to kontroluje i množství! Octu mám teda krátce.czetor píše:Taky to pozoruji, dokonce poslední dobou klesla pod min, takže když je hodně pod minus tak mi bliká kontrolkaPat@brno píše:Lidi máte někdo problém stím že když začne mrznout tak se vám někam záhadně stratí chladící kapalina