snimac teploty paliva a chladiacej kvapaliny
Moderátoři: šulda, Moderátoři
snimac teploty paliva a chladiacej kvapaliny
zdravym vas chalani.menil som snimac teploty paliva lebo oktavka mi startovala ako traktor.po vymene uz chyta ale vag mi stale ukazuje tie to dve chyby.
17571 - Snimac teploty paliva (G81) Preruseni/zkrat na plus
P1163 - 35-00 - -
17664 - Snimac teploty chladici kapaliny (G62) Preruseni/zkrat na plus
P1256 - 35-00 - -
Stretly ste sa stymto uz niekto??Neviete ze ak by bol naozaj vadny snimac teploty chladiacej kvapaliny tak by nato mohol nadvazovat snimac teploty paliva???zajtra skusim vymenit ten snimac na kvapalinu a uvidime co to povie.precistim aj kontakty. Mam oktavku1 74kw
17571 - Snimac teploty paliva (G81) Preruseni/zkrat na plus
P1163 - 35-00 - -
17664 - Snimac teploty chladici kapaliny (G62) Preruseni/zkrat na plus
P1256 - 35-00 - -
Stretly ste sa stymto uz niekto??Neviete ze ak by bol naozaj vadny snimac teploty chladiacej kvapaliny tak by nato mohol nadvazovat snimac teploty paliva???zajtra skusim vymenit ten snimac na kvapalinu a uvidime co to povie.precistim aj kontakty. Mam oktavku1 74kw
něco podobného jsem řešil taky na PDčku - Galaxy 85kW.. Nějaký blb se v tom rýpal a nevrátil zpět některé plastové ochrany kabeláže = prodřely se dva dráty ke žhavičům o dva dráty k čidlu teploty nafty. Výsledkem byla chyba čidla teploty nafty a chladící kapaliny.. opravil jsem prodřená místa, vyměnil obě čidla a nepomohlo, propískal dráty, taky dobrý... tak nakonec rozdělat jednotku.. a jak jsou piny z konektoru jednotky svedené na tišťák takovýma "nožičkama" tak jak se zkratlo to čidlo teploty nafty tak to tu nožičku roztavilo, přerušilo a opřela se navíc vedle o nožičku, která byla náhodou od čidla teploty chladící kapaliny.. tak jsem tu přepálenou nožičku opravil a dobrý.. sorry za výraz nožička, lepší mě teď nenapadl
čili hledej asi podobně jako já a uvidíš kam až dojdeš...
foto - nožička z horní řady je už odstřihlá - abych se dostal k té spodní natavené, ta natavená je už narovnaná - neopírá se vedle...

čili hledej asi podobně jako já a uvidíš kam až dojdeš...
foto - nožička z horní řady je už odstřihlá - abych se dostal k té spodní natavené, ta natavená je už narovnaná - neopírá se vedle...

pravddepodobne to bude vtom konektrore ktory sa pripina na cidlo teploty chladiacej kvapaliny lebo na nom ma byt taka umela poistka ktora by mala zacvaknut pri nastrceni a ta poistka je odlomena takze to tam nedrzi poriadne a to pravdepodobne sposobuje tu zavadu.takze skusim vymenit ten konektor a uvidime co sa bude diat dalej