snimac teploty paliva a chladiacej kvapaliny

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
stevusik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

snimac teploty paliva a chladiacej kvapaliny

Příspěvek od stevusik »

zdravym vas chalani.menil som snimac teploty paliva lebo oktavka mi startovala ako traktor.po vymene uz chyta ale vag mi stale ukazuje tie to dve chyby.
17571 - Snimac teploty paliva (G81) Preruseni/zkrat na plus
P1163 - 35-00 - -
17664 - Snimac teploty chladici kapaliny (G62) Preruseni/zkrat na plus
P1256 - 35-00 - -
Stretly ste sa stymto uz niekto??Neviete ze ak by bol naozaj vadny snimac teploty chladiacej kvapaliny tak by nato mohol nadvazovat snimac teploty paliva???zajtra skusim vymenit ten snimac na kvapalinu a uvidime co to povie.precistim aj kontakty. Mam oktavku1 74kw
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

něco podobného jsem řešil taky na PDčku - Galaxy 85kW.. Nějaký blb se v tom rýpal a nevrátil zpět některé plastové ochrany kabeláže = prodřely se dva dráty ke žhavičům o dva dráty k čidlu teploty nafty. Výsledkem byla chyba čidla teploty nafty a chladící kapaliny.. opravil jsem prodřená místa, vyměnil obě čidla a nepomohlo, propískal dráty, taky dobrý... tak nakonec rozdělat jednotku.. a jak jsou piny z konektoru jednotky svedené na tišťák takovýma "nožičkama" tak jak se zkratlo to čidlo teploty nafty tak to tu nožičku roztavilo, přerušilo a opřela se navíc vedle o nožičku, která byla náhodou od čidla teploty chladící kapaliny.. tak jsem tu přepálenou nožičku opravil a dobrý.. sorry za výraz nožička, lepší mě teď nenapadl (noteeth)
čili hledej asi podobně jako já a uvidíš kam až dojdeš...

foto - nožička z horní řady je už odstřihlá - abych se dostal k té spodní natavené, ta natavená je už narovnaná - neopírá se vedle...

Obrázek
stevusik
Přispěvovatel

Příspěvek od stevusik »

pravddepodobne to bude vtom konektrore ktory sa pripina na cidlo teploty chladiacej kvapaliny lebo na nom ma byt taka umela poistka ktora by mala zacvaknut pri nastrceni a ta poistka je odlomena takze to tam nedrzi poriadne a to pravdepodobne sposobuje tu zavadu.takze skusim vymenit ten konektor a uvidime co sa bude diat dalej
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

jo tím to může být. konektor jde objednat nový. jen ho pak musíš přepinovat
stevusik
Přispěvovatel

Příspěvek od stevusik »

no to uz necham na autoelektrikara
stevusik
Přispěvovatel

Příspěvek od stevusik »

som zistil ze ten konektor sa neda kupit samostatne ale sa musi cely kablovy zväzok kupit.nemate niekde schemu kde by sa musel vymenit lebo on ide nejako poza motor tak neviem ze kde sa prepajaju s inymi kablami
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

to si nemyslím! na konektoru - na tom plastu bude objednací číslo.. podle toho to normálně koupíš
to čidlo teploty vody je šedé, dvoupinové? stejný konektor jako na čidle teploty nafty? pokud si dobře pamatuju... kdyžtak ti to číslo najdu
stevusik
Přispěvovatel

Příspěvek od stevusik »

nie cidlo vody mam zelene mam oktavku 1,9 PD a konektor ma cierny plast
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

mrknu se
leguan
Aktivista