prosím o radu s čerpadlem paliva Octavia 1,9tdi 66kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
prosím o radu s čerpadlem paliva Octavia 1,9tdi 66kw
Prosím o radu s octavií.Mám problém který již vygradoval a to - Ocvtavia 1,9tdi,rok 2000,66kw při přidání plynu nechtěla jet a zastavovala se ,ale jen na cvíli.Teď při včerejší jízdě zdechla úplně a chci se zeptat - nafta není v trubkách vůbec je vidět že mezi filtrem a hlavním čerpadlem není nafta,filtr je nový před týdnem.Je podávací čerpadlo v nádrži? nebo ne?někdo mi tvrdí že není,že tam je jen ukazatel stavu a nasává naftu jen to hlavní přes filtr a přitom jsem našel čerpadlo paliva do nádrže na Oct.1,9 tdi - Pierburg,tak jak to je?Chci začít tím že čerpadlo by asi kleklo to v nádrži,pokud tam je.Jinak jew to to hlavní co dává do trysek.Dík za rady předem.Pavel
- marena tdi
- Aktivista
-
- Sběrač informací
Dík za radu.Ale měli venku ten plovák v servisu a mělo by to být čisté.Protože to že nedávkuje palivo mi dělalo již cca 3 týdny,ale pomohlo nalití na půl nádrže a nesmělo to klesnout pod čtvrt nádrže a jelo to bez potíží,ale jakmile to došlo k čtvrtce tak to přestalo dávat a začalo to škubat jakoby,prostě at jsem přidal jak chtěl tak to nejelo jen na minimum otáček cca 1300. ale nedalo se to ,bylo to v servisu a na Vagu nic nebylo,a teď to zdechlo totálně a nafta ale k čerpadlu přes fitr nejde a fitr nový je.Ještě mi říkali že to hlavní čerpadlo co dává naftu do trysek,ale to bude asi pálka.Pavel
- marena tdi
- Aktivista
prekontroluj barvy hadicek. plovak-filtr. ( cerna + modra) ( podavaci+vracecka)uz se stalo ze to bylo i prehozene.
rotacni cerpadlo jde zapojit na kratko . hadicka 10mm a petlahev s naftou. uvidis jestli si saje cerpadlo.
rotacni cerpadlo jde zapojit na kratko . hadicka 10mm a petlahev s naftou. uvidis jestli si saje cerpadlo.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Přispěvovatel
jestli to nejede pod půl nádrže máš špatné těsnění-O-kroužek ve spoji sacího koše, proto když se dostane nad hladinunu,začne sát vduch s naftou,průhlednou hadičkou jdou bublinky,přestane to tahat,proto že vzduch- na ten se tomu nechce a skončí to ,že jednoduše zdechne,tak že nejdřív na petku,nejjednoduší věci,co uděláš doma,udělej, a v servisech se to čistí způsobem profouknem vduchem,odvzdušníme,a fakturujeme,koukni tou dírou vzadu, pod sedadlem,jesli je tam vidět nějaký stopy po demontáži,nebo rukách mechaniků, pak začni softovat a řěšit čidla a věci,který při půl nádrži nejdou a při plný jdou,podle mně jdi pouze po přívodu paliva max.přehozenejch hadičkách sání-vratka,ale vratka je menší na průmeru tak bych to asi taky vyloučilPavel Vávra píše:chlapi dík za rady.Tak začnu laborovat. Pavel

moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
v servisu možná koukli na plovák ale neměli rozebranou podstatnou část ve které je problém takže změň servis a nebo dej novej koš a jezdíš bez problémů 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Přispěvovatel
tak bych to asi viděl i já,na demontáži není nic složitého,sám jsem koukal co se dokáže najít za neidentifikovatelný materiál na dně sacího mechanismu z i čistý naftyLadas píše:v servisu možná koukli na plovák ale neměli rozebranou podstatnou část ve které je problém takže změň servis a nebo dej novej koš a jezdíš bez problémů
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
-
- Sběrač informací