problem s elektrikou B5

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
chucky
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

problem s elektrikou B5

Příspěvek od chucky »

zbláznila se mi elektrika v autě, dioda alarmu ve dveřích řidiče bliká jako splašená při jízdě i při stání, když zamknu tak nebliká vubec. Blikají ovladače oken při jízde, v nepravidelnych intervalech se hrozne rychle rozsvecuji a zhasinaji, stejne pravidelne ve vsech dverich, kromě řidičovych, blikají i zadní čtecí světýlka, takže to mám jako vánoční stromeček na techno party. Navíc mi uplně přestala jít elektrika do kufru, takže se centrálem nezamyká ani neodemiká, nesvítí ani osvícení kufru. Věc je v tom, že když to bliká při nastartovaném motoru a motor zhasnu, blikat to přestane a svítí to jako normálně...... a největší ulet je v tom že když mi to dneska v servisu napichli na diagnostiku, vubec se to nehlasilo a nekomunikovalo, nenacetlo to ani rj motoru, nic....

Setkal se s tím někdo???

PROSIM O POMOC, dikec borci
Pepe Karita
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepe Karita »

něco podobnýho mněl známej na BMW akorát že jemu se stahovali okna stěrače šli a nešli prostě ta elektrika mu kopala jako sviňa,nakonec mu v servisu zjistili odpálenou hlavní pojistku,byla tam taková mněděná plochá a ta škrtala .já mam taky passata a otakoví pojistce nic nevým a ani bych to netypoval ale vyděl bych to na nějaký uvolněný spoj kabeláže ale to je jen muj názor,já bych rozdělal víko od ŘJ a kouknul bych na ten konektor.
octule 2.0 BKD
mvolesko
Aktivista

Příspěvek od mvolesko »

asi vlhkost v komfortní jednotce, v zimě prej častej jev , já jsem se stim ael zatim nesetkal
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
maros4341
Aktivista

Příspěvek od maros4341 »

problem je mokry koberec pod nohami vodica. Pod nim je RJ komfortu a ta ma vsteky popisane funkcie nastarosti. Ak uz nie je mrtva, tak ju treba vybrat,vycistit a vysusit. Casto byva aj rozpadana kabelaz veduca k tejto jednotke - asi 20-30 cm od konektorov. Je to casta zavada passatov a superbov, ak sa neda pozor a koberec je velmi vlhky....
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
serviceMan
Přispěvovatel

Příspěvek od serviceMan »

Jo, jo, kýbl vody pod kobercem ...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“