Mám alhambru 1.9 Tdi 81 kw r.v. 2000
včera večer jsem přijel domu auto jsem nechal nastartované , šel jsem si otevřít garáž zaparkoval jsem do garáže vypnul jsem zapalování vyndal klíček a auto mi začalo motat startérem tak jsem rychle dal kliček do spínačky a otočil jí a auto vyplo sice to nenaskočilo, ale mít tam kvalt tak by mi to asi vyrazilo i dveře nevíte někdo co to mohlo zpusobit přitom spínačka je o.k. klíček se vrací nikdy problém nebyl jo ještě se mi včera po projetí kaluže rozsvítilo ABS tak jsem zastavil vypl motor a znovu nastartoval a abs zhaslo prosím o radu díky Pavel
Prosím pomoc motor točí i bez klíčku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Prosím pomoc motor točí i bez klíčku
spinacia skrinka? rozpadnute a prepadnute kontakty? pretoze ked auto bezalo tak starter bol ok ale ako si manipuloval klucom to zblblo...Bebesek píše:Mám alhambru 1.9 Tdi 81 kw r.v. 2000
včera večer jsem přijel domu auto jsem nechal nastartované , šel jsem si otevřít garáž zaparkoval jsem do garáže vypnul jsem zapalování vyndal klíček a auto mi začalo motat startérem tak jsem rychle dal kliček do spínačky a otočil jí a auto vyplo sice to nenaskočilo, ale mít tam kvalt tak by mi to asi vyrazilo i dveře nevíte někdo co to mohlo zpusobit přitom spínačka je o.k. klíček se vrací nikdy problém nebyl jo ještě se mi včera po projetí kaluže rozsvítilo ABS tak jsem zastavil vypl motor a znovu nastartoval a abs zhaslo prosím o radu díky Pavel
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
-