Poptávám opravu/výměnu převodovky Fabia 1.9 TDi okolí Prahy

Shaníte něco? Podejte si zde inzerát.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
oranger
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Poptávám opravu/výměnu převodovky Fabia 1.9 TDi okolí Prahy

Příspěvek od oranger »

Ahoj,

sháním někoho, nejlépe okolo Prahy, kdo by byl ochoten vyměnit převodovku na Fabii 1.9 TDi (2001), má vůle - když se zařazenou rychlostí přidávám a ubírám plyn je cítit výrazná vůle a cuknutí než auto přejde z brždění motorem do akcelerace (horní silentbloky vyměněné)

Rád bych sehnal někoho kdo si sežene funkční převodovku (kod EWT - já poznám prd jestli je dobrá nebo ne, proto bych to radeji nekomu sveril) a vymění jí (novou spojkovou sadu mám) a já si akorát přijdu pro funkční auto a zaplatím.

Pokud by o to někdo měl zájem tak mi prosím napište odkud a za kolik do SZ. Doklad s možností odpočtu DPH výhodou.
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Nechci ti do toho kecat, ale cuk při ubrání a přidání u F1 1,9 tdi je docela výraznej i když je vše ok, protože má jednohmotu. Navíc bych šel nejdřív po spodním silentbloku motoru.
Oct asv 2000, DieselPower
oranger
Přispěvovatel

Příspěvek od oranger »

Diky moc za reakci,

já právě první co sem nechal měnit byl jakýsi "záchyt reakce" což by mělo být tohle:
http://www.elitecat.cz/ArticleDetails.a ... leTypeID=1

...nevim jestli je tohle spodní silentblok motoru

ale změna žádná, potom se měnili oba dva horní silentbloky, zlepšení tak 20% ale cuká pořád. O to cukání až zas tolik uplně nejde, ale spíš mám strach aby se to někde nevysypalo, když to cukne tak to tak nějak chroupne - ale to těžko popisovat - může to být cokoliv.
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Právě, může to bejt cokoli, takže měnit převodovku mi přijde celkem uspěchaný.
Oct asv 2000, DieselPower
oranger
Přispěvovatel

Příspěvek od oranger »

Pája 19 píše:Právě, může to bejt cokoli, takže měnit převodovku mi přijde celkem uspěchaný.
Uspěchaný nevim, řešim to půl roku a řešení žádný, povyměňoval jsem co mi bylo řečeno že může být problém s nulovým výsledkem a nic jinýho než převodovka už mě nenapadá.

Možná teda pokud by tu byl někdo šikovnej/ochotnej se na to podívat a určit diagnózu?
Vasekk
Přispěvovatel

Příspěvek od Vasekk »

Může to být jak reakční vzpěra převodovky, tak i vymlácený siláče v ramenou.
Octavia Combi RS TFSI 2009 powered by OEMplus.eu
APR Stage 2+, APR HPFP, RS4 FPRV, Neuspeed intake, S3 IC, H&R coilovers, Porsche BBK, 19" BT, Milltek TBE, etc.
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

tak se stav a kouknem se.. +420 602 875274 nebo pokud se otom nechceš bavit proste ti vymenime převodovku
VW T5 GP 103 KW long
Odpovědět

Zpět na „Koupím“