Ahoj,
sháním někoho, nejlépe okolo Prahy, kdo by byl ochoten vyměnit převodovku na Fabii 1.9 TDi (2001), má vůle - když se zařazenou rychlostí přidávám a ubírám plyn je cítit výrazná vůle a cuknutí než auto přejde z brždění motorem do akcelerace (horní silentbloky vyměněné)
Rád bych sehnal někoho kdo si sežene funkční převodovku (kod EWT - já poznám prd jestli je dobrá nebo ne, proto bych to radeji nekomu sveril) a vymění jí (novou spojkovou sadu mám) a já si akorát přijdu pro funkční auto a zaplatím.
Pokud by o to někdo měl zájem tak mi prosím napište odkud a za kolik do SZ. Doklad s možností odpočtu DPH výhodou.
Poptávám opravu/výměnu převodovky Fabia 1.9 TDi okolí Prahy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Diky moc za reakci,
já právě první co sem nechal měnit byl jakýsi "záchyt reakce" což by mělo být tohle:
http://www.elitecat.cz/ArticleDetails.a ... leTypeID=1
...nevim jestli je tohle spodní silentblok motoru
ale změna žádná, potom se měnili oba dva horní silentbloky, zlepšení tak 20% ale cuká pořád. O to cukání až zas tolik uplně nejde, ale spíš mám strach aby se to někde nevysypalo, když to cukne tak to tak nějak chroupne - ale to těžko popisovat - může to být cokoliv.
já právě první co sem nechal měnit byl jakýsi "záchyt reakce" což by mělo být tohle:
http://www.elitecat.cz/ArticleDetails.a ... leTypeID=1
...nevim jestli je tohle spodní silentblok motoru
ale změna žádná, potom se měnili oba dva horní silentbloky, zlepšení tak 20% ale cuká pořád. O to cukání až zas tolik uplně nejde, ale spíš mám strach aby se to někde nevysypalo, když to cukne tak to tak nějak chroupne - ale to těžko popisovat - může to být cokoliv.
Uspěchaný nevim, řešim to půl roku a řešení žádný, povyměňoval jsem co mi bylo řečeno že může být problém s nulovým výsledkem a nic jinýho než převodovka už mě nenapadá.Pája 19 píše:Právě, může to bejt cokoli, takže měnit převodovku mi přijde celkem uspěchaný.
Možná teda pokud by tu byl někdo šikovnej/ochotnej se na to podívat a určit diagnózu?
Může to být jak reakční vzpěra převodovky, tak i vymlácený siláče v ramenou.
Octavia Combi RS TFSI 2009 powered by OEMplus.eu
APR Stage 2+, APR HPFP, RS4 FPRV, Neuspeed intake, S3 IC, H&R coilovers, Porsche BBK, 19" BT, Milltek TBE, etc.
APR Stage 2+, APR HPFP, RS4 FPRV, Neuspeed intake, S3 IC, H&R coilovers, Porsche BBK, 19" BT, Milltek TBE, etc.